2. ZOUFALOST

40 5 0
                                    

Pořád přemýšlím co jsem udělala špatně... Mike nebyl 3 týdny ve škole a připadala jsem si tam úplně sama :'( .
Možná to má být snad pro mě lekce?? Abych si uvědomila co pro mě Mike znamená?? Jsem zoufalá... A,jestli je to jen blbej fór tak někoho vážně zabiju!!

Volala jsem mu snad několikrát a má ode mně opravdu hodně zpráv a vzkazů. Ve stylu: ,,Ahoj prosím napiš a nebo zavolej.Proč se mnou nebavíš??, Miku prosím zavolej...." A asi takhle to vypadalo....

Když jsem se vzbudila, tak jsem se rozhodla napsat zase něco do mého deníku! Píšu si tam všechno... Snad každá holka si někdy vedla deník... Jo a bohužel tam píšu úplně všechno. Tím bohužel myslím, kdyby ten deník někdo našel tak jsem asi v PRDELI!!! Nebylo by moc příjemné, kdyby jste si psaly deník a nějaký spolužák vám ho našel.. Například kdyby ho našla taková Emily Wattson udělala by mi ze života doslova peklo... Vzala by mi ten deník a ukázala ho celé škole. Kdyby ten deník viděl Gerard tak mě asi jebne! Btw Gerard Way nejhezčí kluk na škole a má nejvíce sledujících! (Twitter,YouTube,Fb,Instagram)

S Gerardem máme pár společných hodin. Vždycky se na mě hezky podívá a usměje.. A já se jak kráva otočím... Ale já snad někdy sama sebe překonám!!! TO SI PIŠTE!!!! Seberu tu odvahu a promluvím s ním. Je to takový hezký pocit, když se na vás podívá kluk, který se vám líbí... Jenže pokud na mě promluví, nebo usměje hned jsem nervózní a stydím se..

Je to asi divné, že básním o Gerardovy, když váš nejlepší přítel se s vámi nebaví... :/ Možná je to ten důvod proč se Mike rozhodl mě ignorovat.. Přeháněla jsem to snad?? Už ani nemůžu poslouchat písničky, protože bych se hned rozbrečela. Máme spolu hodně zážitků a co jsme slyšeli písniček... Chybí mi....... :'( Je to snad láska?? Nebo jen žárlivost??

Jo asi to udělám!!! Půjdu za Mikem a řeknu mu, že mi chybí... Jenže co když nebude doma?? Nebo mě bude ignorovat?? Na druhou stranu jsem mu nic neudělala! To on se naštval... Jeho brácha do školy chodí, ale proč né on?? Asi si napřed promluvím s Johnym ten to musí vědět co mu je!!!

,,Johne??"
,,Alex, ahoj!"
,,Hm jo vlastně ahoj.. :). Co je s Mikem??"
,,Nic co by bylo??"
,,Neviděla jsem ho od té doby co jste se vy dva hádaly.."
,,Ty to ještě nevíš?"
,,A co nevím?? Řekneš mi teda kde je??"
,,Měl autonehodu a je v nemocnici..."
,,Co?? :O a v jaké je nemocnici??"
,,Willsova... Bude rád, že tě vidí :)"
,,Ok díky Johny :)."
Ani jsem se ho nestihla zeptat jak na tom je... No nic každopádně to zjistím sama ;).

Zavolám mámě, aby věděla, že přijdu o hodinku později domů..
,,Mami??"
,,No?? Kde jsi tak dlouho??"
,,Vždyť teď skončilo vyučování... -_- řekla otráveným hlasem"
,,Máte končit ve 3 a ne o půl 4!!"
,,Myslíš,že za to můžu?? Učitelka nám prodloužila hodinu.."
,,No... dobře tak si hlavně pohni domů!"
,,O tom jsem právě s tebou chtěla mluvit.. :/ řekla rozhozeně. Přijdu asi o dvě hodiny později."
,,Jak později vždyť jedeme na hory. Říkala jsem ti ať příjdeš co nejdřív!"
,,Vždyť mám zbaleno dokonce i všechno nachystaný..."
,,Nediskutuj o tom se mnou, musíme dojet co nejdřív."
,,Tak dobře... -_-"

No tak zase můj další plán v háji. Opravdu moje máma udělá všechno proto, abych neměla čas pro sebe! Buď, abych se učila nebo trávila čas s bratrem... Sice je mu 10, ale prudí jak kdyby byl důchodce, který ho nikdo nepustil sednout v autobuse, a to nepřeháním! Chris mi dělá potíže a když na něj jen zvýším tón hlasu jde za mámou a řekne jí, že ho šikanuju a přitom ani neví co to šikana znamená... :D Vymýšlí si blbosti co ani nejsou pravdou a samozřejmě moje máma věří jemu. Mě by taky mohla občas důvěřovat. Myslí si, že když se bavím s Mikem tak, že jsem s ním už spala. Ale opak je pravdou. Jsem ráda, že mi máma aspoň dovolila udělat si pokoj podle sebe! Příští týden pojedeme pro nábytek a barvy ;). Jenže to bude to poslední co mi máma asi dovolí. Je na mě až moc přísná. To, že je učitelka a je zlá na svý žáky neznamená, že musí být i na mě!!! Koneckonců ji ignoruju! Za pár měsíců mi bude 18 a odstěhuju se. Po prababičce jsem zdědila dům a celkem dost jsem investovala do jeho rekonstrukce. Jestli mi pořád máma bude říkat co mám dělat když mi bude 18 tak ať si nasere!



REAL WORLD ( Gerard Way)Kde žijí příběhy. Začni objevovat