Mavi Binaya Girme

82 11 2
                                    

*Normalde daha erken paylaşıcaktım ama hasta oldum anca yazabildim :(

 İlk kez bir yemekhanenin yemeği bana güzel gelmişti ama o kadar gergindim ki yemeğin lezzeti bi işe yaramıyordu.Sanki her an Alice gerçeği fark edecekmiş gibi geliyordu. Bu yüzden bri türlü rahat da olamıyordum.

Alice bana durmadan br şeyler anlatıyordu. Daha tanışalı yarım saat olmuştu ama şimdiden kedileri sevdiğini en sevdiği rengin yeşil olduğunu , büyük bir Justin Timberlake ve  Leonarda DiCaprio hayranı olduğunu  , Paris 'e iki kere gittiğini Eiffel Kulesi'nin tepesine bir süpürgeyle uçtuğunu öğrenmiştim. Ve hala susmuyor  anlatmaya devam ediyordu.

En sonunda benim hiç konuşmadığımı fark etmiş olmalı ki elini yüzümün önünde sallamaya başladı:

"Heey ! Burada mısın ? Dalmış gitmiş gibisin. Eğer anlattıklarımı kaçırdıysan yeniden anlatabilirim" dedi gülerek.

"Yoo hayır kaçırmadım. Sadece... Bay Gluf'ın yanına gitmem gerekiyordu bi an onu hatırladım da ben en iyisi yanına gidiyim."

Aceleyle sandalyeden kalkıp yemekhanenin kapısına doğru giderken arkamdan bağırdı:

"İşin bitince odada görüşürüz o zaman" 

Hızlıca yemekhaneden çıktığımda sonunda bahçedeydim. Etrafıma baktım. Üç büyük bina vardı. Bay Gluf'ın odası hangisindeydi ? Daha bi buçuk saat önce olduğum yeri unutmuştum. Kendime küfrederken gözüme çarpan mavi bina bi an için tanıdık geldi ve içeri giriverdim. 

Her yer birbirine benziyordu . Bay Gluf'ın odasın hangi kattaydı  ? Herşey tanıdık geliyordu. En sonunda buldum diye düşünüp orta katlardaki bir odaya girdim. Keşke kapıyı çalsaydım. Kapıyı açmamla kapatmam bir oldu .

İçeride yarı çıplak bir erkek vardı ve orası kesinlikle Bay Gluf'ın odası değildi !

Ben koşarak merdivenlere giderken arkamdan birinin bağırdığını duyuyordum. İçimden "lütfen beni görmemiş olsun" diye mırıldanarak merdivenlerden indim. Binadan hızlıca çıktım. 

Nefes nefeseydim. Az önce yarı çıplak birinin odasına dalmıştım!

Bana ne kilitleseymiş  diye düşünüp kendimi rahatlatmaya  çalışıyordum.

Evet , bu okul hakkında bir şey daha öğrenmiştim.

"MAVİ BİNAYA GİRME!"

Anahtar Bekçisi (Yeniden Yazılcak -Yazarı Üşenmezse-)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin