4.2016-2017 Kadife Kıyafetler

20 12 0
                                    

Kutudaki Son Kibrit Çöpü Tüm Kitapçılarda...

Babam beni dinleseydi ve ona her şeyi anlatabilseydim yazmazdım. Onun için hayal kırıklığıydım. Herkes için hayal kırıklığıydım. Yalan değil, herkesin takdirini kazanmayı, beni sevmelerini istedim. Ama hiç bir zaman; beni takdir etmeleri ve sevmeleri için de bir şey yapmadım. İnsanların duymak istedikleri sözleri onlara söyleyebilecek kadar yetenekliyim, ama insanlara umut verip, sonra da o umutları kıracak kadar cesur değilim. Hayat bana asla yalan söylemedi... Asıl yalanı ben, kendime söyledim. Neresinden bakarsanız bakın, bu benim hayatım. Tutanın elinde kalan. Kutudaki Son Kibrit Çöpü, ziyan olmuş çocukluğum ve gençliğim için bir ağıt. Kiminin yakmaya kıyamadığı, sakladığı, kimininse yakmaya değer bulmayıp, görmezden geldiği. Alev alınca boş yere yanıp tükendim mi? Yoksa kendimle beraber her şeyi yakıp kül mü ettim? Neyse konumuz bu değil, hadi başlayalım

.....

2016 yılının kış trendi hiç tartışmasız ki kadife parçalar. Siz de modadan uzak kalmamak için mutlaka kadife kıyafetlere gardırobunuzda yer açın.

2016 ından başlayarak bütün kışa yayılacak moda akımı hiç kuşkusuz ki kadife giysiler. Bu modanın gelecek yılda da gözde olmaya devam edeceği konusunda da modacıya yön verenler hemfikir. Her ne kadar nostaljik bir duruşa sahip olsa da modern tasarımlarla birleştiğinde son derece zarif sonuçlar ortaya çıkıran kadife parçalar sizin de vazgeçilmeziniz olacak. Eğer trendleri takip edip modadan uzak kalmamalıyım diyenlerdenseniz bu kış gardırobunuzu bu parlak ve yumuşak kadifelerle doldurmak için sabırsızlanmaya başlayacaksınız demektir.

Elbiseler revaçta

Eğer ofis hayatınızda şık giyinmeyi tercih ediyorsanız kadife ceket ve pantolon takımları sizin için muazzam bir seçenek olabilir. Bu tarz kadife takımların altına maskulen bir ayakkabı giyerseniz kombininizle herkesi büyüleyebilirsiniz. Kadife demişken bu kumaşın zarafetini elbiselerde görmeden olmaz. Özellikle havalar tam anlamıyla soğumamışken serin sonbahar günlerinde kadife elbiseleri giymek mümkün. Yarım kollu, askılı, asimetrik kesimli elbiseler kadifenin yumuşak dokusuyla bambaşka bir hal alıyor.

Kadifeyi spor parçalarla kombinleyin

Evet kulağa biraz ilginç gelebilir ama cesur olun. Çünkü kadife artık her kombine uyum sağlayabilecek kadar modern bir trend haline geldi. Kadife ceketinizi, kot pantolon, basic tişört ve spor ayakkabılarınızla kombinleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Üstelik bu kombin ile stil sahibi görünecek ve herkesi kendinize hayran bırakacaksınız. Ofis giyiminde ise kadife kıyafetlerinizi şifon gömleklerle tamamlayabilirsiniz. Stilinize kadifeyi katmak için maxi etekler, kadife ayakkabılar ve çantalar kullanabilir ve bu trendi en şık haliyle uygulayabilirsiniz.

MODAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin