Bölüm 18: Sonsuzluk

10.9K 720 237
                                    

Kaan'la özlem giderdikten sonra nekadar da git odanda uyu desemde ikna edemedim. Odadan bitürlü kovamadım. Sonuç olarak birlikte uyumak zorunda kaldık. Ya off hemen fesata bağlamayın. Sadece aynı odada aynı yatakta uyuduk okadar :)

 Sadece aynı odada aynı yatakta uyuduk okadar :)

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Sonuç buydu. Bütün gece onun kollarında olmak gerçekten iyi hissettiriyordu. Herşeyden uzakta gibiydik. LDT den uzakta anormalliklerin olmadığı bir yerde gibiydik. Hayatımda ilkkez sabah olmamasını dilemiştim çünkü ikimizde biliyorduk ki sabah olduğunda herşey değişecek ve eski haline dönecekti. Külkedisinin bi gecelik büyüsü gibiydi bizimki.
Okadar yorgunduk ki ikimizde anında uykuya dalmıştık...
~×~

Sabah nasıl olmuşsa bu halde uyandık

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Sabah nasıl olmuşsa bu halde uyandık. Kaan'a koala misali sarılmışım. Tamam uyurken yastığıma veya peluş ayıcıklarıma sarılırım ama bu Kaan ya rezil oldum off. Yavaşca ona sarmaşık gibi dolamış olduğum kollarımı ondan çektim. Yataktan tam kalkacaktım ki biri kolumdan tuttup beni yatağa çekti. ' Noluyor ' diye geçirdim içimden. Başımı biraz sola çevirdim ve Kaan'ın yüzüyle karşılaştım. Çenesini boyun boşluğuma koymuş elleriyle belimi sarmış bir şekilde ikimizde yatakta oturuyorduk.

" Nereye !?" dedi uykulu ve birazda sinirli ses tonuyla.
" Banyoya gidip elimi yüzümü yıkayıp giyincektim" dedim masum, masum.
" Kimden izin aldın?"
" Pardon da birinden izin mi almam lazımdı" dedim sinirli bir ses tonuyla. Bu dediğime sadece güldü belimdeki kollarını çözdü ve kendini geriye doğru yatağa attı.
" Hiç değişmemişsin" dedi. Allah Allah şimdi ben ne yaptım.
" O nedemek ?"
" Ne demekse o " dedi oyun mu oynuyoz acaba. Ya sabah sabah gene sinir etti beni. Off ben Kaanla yapamıyorum baksana hemen kavgaya girdik.
" Tamam Kaan" dedim konuyu kapatmak istercesine ve yataktan kalkıp banyoya yöneldim. Ya dün gece öküz Kaandan iz yoktu acaba Shrekteki Fiona gibimi gündüz başka gece başka. Anlamadım gitti hee.

Odamda bulunan banyoya girdim. İnsan banyoyu bile özleyebilirmi ya. Ben özlemiştim çünkü. Üstümdekileri çıkardım ve sıcak bir banyo yapmak için banyoya girdim.
  .....
Var ya sinirlerim yumuşadı şuan çok rahatım böyle bulutların üzerinde gibiyim. Banyoya girmeden önce banyodan sonra giymek için yanıma dolabımdan aldığım kıyafetleri giydim.

Denek No:301Onde histórias criam vida. Descubra agora