Kapitel 3 Mobbning dödar

216 10 0
                                    

Jag var i tjejtoaletten i skolan, jag såg Alice där med Hanna, Julia och Josefin. Det var deras fel att Alice tog självmord. Alice låg på glovet med huvudet mot golvet, det var lite blod runt henne. Jag blev förskräckt och gick fram till dom. 

- Vad gör ni?! sa jag med en arg röst men dom värkade inte bry sig.

- Du fattar grejen va Alli? sa Julia.

- Du är så värdelös ditt äckel, sa Josefin skrattande.

Jag blev rasande. Jag gick fram till dom och puttade bort dom, men till min förvånning åkte mina händer rakt igenom dom. Hanna gick närmare Alice och började sparka henne på ryggen.

- S-s-sluta! skrek Alice och försökte krypa iväg.

- Sällan, sa Hanna och sparkade ner henne mot marken. 

- Alice.., sa jag tyst.

- Äh kom så sticker vi, sa Josefin och gick iväg med dom andra. Nu var det bara Alice kvar. Jag gick fram till henne och satt ner på knä. Jag hörde att Alice grät, jag ville också gråta.

- Dom har nog rätt.., sa Alice.

- Jag är värdelös..

Alice reste sig långsamt upp, jag såg att hon hade näsblod och bulor lite överallt. Jag började gråta, när jag kollade ner på golvet för att torka bort tårarna tittade jag in i en blodpöl. Jag såg min spegelbild i den och att jag grät blod. Men min spegelbild började plötsligt le mot mig. Jag kollade förvånnat på den. Spegelbilden blev läskigare och läskigare. Det rann blod ur båda ögonen och när hon log syndes henne svassa tänder. Hon böjde ner sitt huvud och den fallde av. Jag vaknade. 

Bloody EyesWhere stories live. Discover now