Cicatricea mea esti tu

1.2K 95 39
                                    

Imi deschid cu greu ochii din cauza durerii. Constat ca am mainile legate la spate si ca sunt intr-o incapere intunecata. Un fior mi se plimba pe sira spinarii cand observ ca sunt deja schimbata in acea rochie si ca m-au lasat sa inghet pe cimentul asta rece, desculţă si imbracata subtire. De cat timp stau aici?

Undeva in dreapta se aude un scartait de la o usa ruginita cum se deschide si se inchide la loc zgomotos.

-Scumpa mea s-a trezit? il aud pe Jackson si mi se face din ce in ce mai rau.

Din pacate, imi aduc aminte in ce situatie sunt si imi dau seama ca tot ce s-a intamplat nu a fost doar un cosmar. Incep sa tusesc usor si sa imi incordez corpul in incercarea de a ma incalzi putin.

-Iti este sete? intreaba el venind in fata mea.

Nu ma obosesc sa ma uit in sus ca sa ii zaresc fata. Chiar nu vreau sa il vad.

-Nu vrei sa imi vorbesti? Prea bine, rade el si se lasa pe vine. Esti gata sa cooperezi? Vrei sa facem asta cu frumosul sau obligatoriu?

Cu privirea inca la pamant, incerc sa vorbesc si reusesc, chiar daca sunt ragusita.

-Nu am de gand sa fac ce vrei tu... Esti un nemernic si un criminal.

Il aud chicotind si rostind ceva ce imi face inima sa tresara de frica:

-Priveste-ma in ochi cand spui asta.

Dar eu raman nemiscata, cu aceeasi greata in gat. El se infurie si ma apuca de par, ridicandu-mi chipul in asa fel incat sa facem contact vizual. Il privesc cu scarba in timp ce el isi mai afiseaza unul dintre zambetele lui diabolice. Imi acapareaza cu forta buzele, iar eu incerc sa ma zbat, dar in zadar. Dureaza cam un minut de chin in care el ma saruta impotriva vointei mele pana imi vine ideea. Il musc atat de tare de buza inferioara incat simt un lichid ce i se strecoara afara, pe limba mea. Cand se indeparteaza scrâşnind din dinti, ma bucur sa vad ca cel putin am reusit sa ii fac o rana.

-Căţea! tipa el si imi impinge corpul inapoi la pamant, eu capatand o durere groaznica de cap.

Sper ca nu mi-am spart capul... caci asa se simte. Jackson ma ridica in sezut si se apropie iar de chipul meu. De data asta imi prinde o mare parte din barbie cu o singura mana si imi ridica privirea. 

-Alege-ma pe mine si totul se va termina, continua el cu aceeasi voce increzatoare.

Insa eu ma bruschez si reusesc sa ies din stransoarea lui.

-Mi-e scarba de tine, spun eu privindu-l adanc in ochi.

Durerea pe care o simt de indata ce mana lui face contact cu fata mea este sfasietoare. Efectiv primesc palme peste fata ce ma ametesc si cad iar la pamant. Doua suturi in stomac ma fac sa tusesc mai rau ca atunci cand am fost bolnava de gastrita. Ma zvarcolesc de durere si simt cum toti muschii si nervii se contracta deodata. Ce a fost in seringa aia?

Usa se deschide iar si reusesc sa aud printre gafaiturile mele o voce ce anunta "A sosit".  

-Este timpul pentru distractie! rade Jackson si trage de funia cu care sunt legata de maini la spate, fortandu-ma sa ma ridic cu greu in picioare. 

Ne indreptam amandoi catre usa, chiar daca eu schiopatez si ma balansez din cauza ametelii. Intr-un final sunt aruncata in genunchi pe pamant. Racoarea imi alina zgarieturile de pe fata de la palmele primite si ma face sa ma trezesc din ce in ce mai mult la realitate. Lumina din jur imi confirma ca este din nou zi. Cu privirea inca  in pamant stau si ma gandesc oare cat timp am stat in acea camera inghetata si daca cumva cineva s-a atins de mine. Oare mi-a luat cineva inocenta? Durerile de pe tot corpul ma fac si mai confuza, neputand sa imi dau seama. De un lucru sunt insa convinsa: ma simt murdara.

Vecina cu BTS?!Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon