Parerea ta conteaza

26 7 1
                                    

Traim intr-o lume in care am ajuns sa ne fie frica sa ne exprimam parerea. Ne e frica sa nu ii ranim pe cei din jurul nostru. Ne e frica sa nu fim văzuți drept oameni rai. Ne e frica de esec. Ne e frica sa nu fim respinsi datorita modului in care vedem un anumit lucru. Traim cu regrete dar nu ne spunem parerea.
Am ales sa spun mereu verde-n fata ce ma deranjeaza, ce nu imi convine. Am ales sa spun ce simt chiar daca e o situatie neplacuta si risc sa fac persoana respectiva sa se simta prost. Dar cateodata tot tu ai de pierdut. Din moment ce esti sincer, nu mai esti la fel de apreciat. Lumea vrea sa auda numai lucruri frumoase si nu accepta unele replici constructive pentru ei. Dacă spui ce simti, oamenii vor crede ca ii urasti. Si prin modul de a spune totul in fata am avut si de castigat, dar si de pierdut. Nu, nu am pierdut prieteni, dar am vazut pentru cine conteaza cu adevarat parerea mea. In cele mai multe cazuri, oamenii falsi sunt apreciati, in timp ce sincerii sunt considerati oameni rai. Oamenilor nu le place sa auda adevarul.
Deci, spune ce crezi, ce gandesti, ce simti fara teama. Suntem diferiti. Nu putem avea aceeasi parere pentru un anumit lucru.

3 a.m. thoughts Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon