Capitolul 4

5 0 0
                                    

Privirea mea ramane atintita tot spre El cu toate ca eu  in Centrul Atentiei eram...iar Eu 

nu bagasem de seama ca si acest El se uita la mine si nu stia ce e cu mintea mea,de nu 

mai reactionam la niciun zgomot...pur si simplu eram ca si hipnotizata de privirea lui.

exact in momentul cand eu eram in vis,El a atins corzile chitarei,iar atunci intregul 

vis, din sclipici...cenusa a devenit! 

Nu se poate, tot timpul asta eu m-am uitat la El si observ ca sentimentele mele fata de El 

deloc nu s.au schimbat iar El, nici macar o privire nu.mi arunca...NU SE POATEEEE!!!

In sfarsit, a trecut totul mi-am revenit si cand sa ma duc sa imi ocup si eu un loc, ca doar un singur loc liber mai era exact ca si in vechea Biserica,chiar langa fereastra. Exact atunci un Baiat super dragut imi fura locul. Nici nu am indraznit sa spun ceva, am ramas pur si simplu pe un mic Moment ca si hipnotizata. Voiam sa plec ca locul mi sa ocupat, iar in acel Moment, acel baiat  cand sa uitat doar din priviri,  ma remarcat, sa ridicat si ma intrebat "Ohhhh, esti noua in biserica?" 

"Da este prima Zi" spun eu putin entuziasmata

Iar el raspunde "Atunci in prima ta zi acest loc ti-as oferi."

In timp ce el vorbea eu nu am bagat de seama ca el un Gentalmen a fost, deoarece privirea mea spre  fiul pastorului era, ce vechiul el acum va deveni. 

Vad cum umbra unei maini semne imi facea,ca si cum cu mine sa vorbeasca ar vrea...si imediat din Insistenta mea catre el m-am trezit.

"Heyyy mai ma auzi?" ma intreaba nimeni altcineva decat Gentelboy (este noua porecla pentru Gentelmen). "Ahhhh ai zis ceva? Ca nu eram atenta ahh si mersi mult pentru loc. Dragut din partea ta" raspund eu 

"Nu ai pentru ce, acesta este jobbul meu sa ofer locul domnisoarelor frumoase. Si da te-am intrebat cum te cheama dar erai prea concentrata ca sa imi raspunzi." raspunde el putin arogant care il face mai atraktiv. 

In acel Moment simt cum Obraji mei se infierbanta. 

"Poti sa imi spui Rebi" spusesem eu de rusine "Dar numele meu intreg este Rebecca Cameron. Si" gandeam eu  " tu cum spuneai ca te numesti " dar nu aveam gurajul sa il intreb. Iar il acel Moment se prezinta singur ca si "Adam O'brea". 

"Incantata de cunostinta Adam" spun eu si ma gandesc ca putem deveni chiar foarte buni prieteni.  

"Mi-ai luat vorba din gura Rebi. Ai vrea sa imi dai numarul tau de telefon,  cine stiie poate putem deveni prieteni?" spune el aproape gandurile mele

"Da mi-ar placea, ca si asa nu am niciun prieten si sunt noua in oras, cine stiie poate ai putea intr-o zi sa imi arati orasul. M-as bucura foarte mult si iti voi fii recunoscatoare." Spun eu putin timida. 

^^^^^^^
Bună oameni,
Capitolele urmatoare inclusiv acesta l-am scris cu sora mea mai mare si chiar este mai tare sa scrii cu cineva ar trebui sa încercați si voi daca aveti de gand sa scrieti o carte cândva!
Sper sa va placă

Va pup😚
-N



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 25, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Iubire ASCUNSA pana La Primul SARUTWhere stories live. Discover now