Nenávidím tě !

135 10 0
                                    

Dneska jsme měli volno. Byla jsem šťastná, protože nechci potkat Mina. Šla jsem do koupelny a použila svojí hygienu. Byla tam nuda tak jsem si pustila jeden song z rádia. Potom co jsem vyšla mi zabzučel mobil.,, HM to je divné kdo to může být" vypla jsem rádio a šla k mobilu který byl položený na nočním stolku.

Dneska v 17:00 ,u školní zastávky. Obleč se hezky. Budu tě čekat.
Jin

To jako myslel.. Rande? Pořád jsem nevěděla co dělat. Kousla jsem se do spodního rtu, otevřela skříň a vytáhla si šaty které mi koupila máma v New Yorku

 Kousla jsem se do spodního rtu, otevřela skříň a vytáhla si šaty které mi koupila máma v New Yorku

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Měla jsem je ráda a sedly mi. Byly pohodlné. Byla jsem unavená a ješě si šla zdřímnout.

MŮJ SEN :

Na zastávce..
Byla už skoro tma a já čekala Jina. Když v tom přijelo černé auto. Myslela jsem že je to Jin. Ale potom z auta vystoupil Min. Hned jsem se chystala odejít ale on ke mě přiběhl a chytil mě za ruku a vedl k autu.

Z pohledu Mina...
Když jsem zaparkoval, viděl jsem tam jí. Měla krásné černé šaty. Hned co jsem vystoupil, snažila utéct ale já jí chytil za ruku a vedl k autu. Otevřel dveře a posadil jí tam. Zamknul jsem jí. Ona potom ječela. Nastoupil jsem, nastartoval a připoutal jí.

,,Co to sakra děláš? "Řekla jsem vyděšeným hlasem.
,,Unesu tě někam "usmál se
,,Hned mě pusť! "Popadla jsem mobil.
On mi ho vytrhl z ruky a vyhodil z okýnka auta.
,,Děláš si srandu? " ,,proč si to udělal! "
Zastavili jsme uprostřed lesa kde byla obrovská vila. Min mě zase chytl za ruku a vzal dovnitř. Tam jsem viděla prostřený stůl a svíčky.
,,Co to má znamenat"podívala jsem se na něho.
,,No naše večeře "ušklíb se
,,Chci domů! "Byla jsem už na odchodě ,ale on mě vzal za ruku a přitisk ke zdi. Pohladil mě na tváři a potom sjel rukou až k mým stehnám.
,,Dnes ti to opravdu sluší"a svou ruku posunul výš. Pokoušela jsem se ho odstrčit ale byl silnější. Přitáhl si mě ještě blíž. Políbil mě na krku a já málo zasténala.
,,Tak ono se ti to líbí"šeptem mi řekl do ucha.
Potom se odtrhl, vzal mě pevně do náruče. Vešel se mnou do pokoje a tam mě položil na postel. Něco vytáhl ze šuplíku a dal do pusy. Potom byl na demnou, přiblížil se a políbil. Uvědomila jsem si že je to prášek. Rozepnul si kalhoty a rukama mi zvedl šaty. Ječela jsem přes celý barák ale nikdo nic. Po chvilce mi svlékl šaty. Byla jsem vystrašená, ale to osud mi přinesl toto neštěstí. Ucítila jsem velkou bolest uvnitř. Slzy mi tekly jako když prší z konve. Když už to všechno přestalo ,viděla jsem jen mlhu před očima a podlehla spánku.

Z pohledu Mina...
Bylo mi jí líto. Uvnitř jsem se sám zabíjel. Viděl jsem jak usíná. Šel jsem do obývacího pokoje a usl na gauči.

Když jsem se ráno probudila věděla jsem že nejsem doma. Všechno mě bolela, nejvíce má hlava. Podívala jsem se z okna ven. Vstala z postele a hledala oblečení. Přitom jsem plakala. Nemohla jsem tu zůstat. Oblékla se a umyla a běžela ke dvěřím, vzala jsem mu klíče od auta a jela domů.

PROBUDILA JSEM SE..
To byl vážně hnusný sen! Hned jsem se probudila. Koukla jsem se na hodiny 17:00 .Ihned jsem popadla mobil a zavolala Jinovi že nemůžu jít ven. Byl asi naštvaný ale já jsem tam nemohla jít potom co se mi zdálo. Podívala jsem se na židli, viděla jsem tam ty šaty. Hned jsem se oblékla, vzala si dárkovou tažku a nacpala tam šaty. Šla do kuchyně a vzala sirky.
Vyběhla jsem ven. Zamířila do lesa. Vyndala jsem černé šaty, škrtla sirkou a šaty byly v plamenech. Jen tak jsem se na ně dívala a vzpomínala na ten sen. Potom co shořely jsem šla domů.

Sedla jsem si ke stolu a jedla. Snažím se zapomenout. Byla jsem dost unavená, tak jsem si šla lehnout, usnula jsem .

Min Yoongi ~ Narî TañKde žijí příběhy. Začni objevovat