Bojuj!

165 10 0
                                    

Ráno.....
Dnes mě tentokrát vzbudil budík. V koupelně jsem strávila 10 minut a pak si zašla do kuchyně kde mě čekal sendwich. Potom jsem šla k zastávce.
Když už se autobus zastavil tak jsem z něho vylezla. Uviděla jsem Jina a přiběhla k němu. Zeptala jak se má a šli dovnitř. Když jsem šla ke skříňce šel tam i Jin. Měl tam taky skříňku.
,,Hele tak jsem si říkal" a škrábl se na hlavě.
,,Mohli by jsme být kámoši " usmál se
,,No jistě že mohli" odpověděla jsem a začala se červenat.
Dal mi svoje číslo a já mu dala to své. Nečekala jsem to! Po schodech šel Min a na mě a Jina se díval jako by jsme byli nějací K-Popoví zpěváci. Nevěděla jsem co dělat, tak jsem objala Jina a odešla.
Z pohledu Mina..
Dnes jsem se necítil zrovna nejlíp. Po té chlastačce jsem mimo. Tak jsem šel po schodech. Nemohl jsem uvěřit tomu co jsem viděl. Jin se tam bavil jstou courou, a viděl jsem jak jí dáva jeho číslo a potom jak ho objala. Byl jsem z toho mimo,  ale nemůžu dopustit aby se můj kamarád zapletl s tou děvkou. Když už jsem byl skoro dole,  najednou odešla. Byl jsem rád. S Jinem jsme potom šli na hodinu Angličtiny.

Musela jsem odejít. Udělala jsem dobře. Ještě jsem šla navštívit Roong, potom jsme šli do učebny. Sedly jsme si vedle okna. Bylo to fajn až na to že tam potom přišel Min se svými kumpány a sedl si do předu. Když už zazvonilo ve dveřích stála starší paní. vypadala trochu mlaději. Typovala bych 37. Pozdravili jsme se.
,,Tak milí žáci, otevřte si učebnici na straně 46" snažila jsem se jí otevřít ale Roong jí zavřela.
,,Tak a teď pozorně poslouchej"šeptla mi
,,Fajn ". Mohl by někdo z vás vyřešit první úkol? "
Chtěla jsem se přihlásit, ale Roong mi říkala že Min se považuje za chytrýho a vždy smí jen on být u tabule. Ale já to riskla a šla k tabuli a vyřešila první cvičení.
,,HM.. Musím uznat Nar, jsi vážně po své matce, jsi úplně stejná" pořád se usmívala a šla si sednout.

Z pohledu Mina..
Byl jsem se připravoval že půjdu k tabuli. Ale potom jsem viděl jak tam šla Narî. Tak už dost! To že je tu new, neznamená že si tu bude dělat co chce. Děvka!  Proto jsem se rozhodl že se jí pomstím.

Když už skončila hodina tak jsem se šla na záchod trošku odreagovat. Položila jsem si batoh na umyvadlo a pak si opláchla obličej. Vytáhla jsem z batohu mobil a odepsala na zprávu Hai-lin.

Z pohledu Mina.....
Šel jsem za ní až na záchody. Procpal jsem se dírou ve zdi a ocitl se v jedné z kabinek. Viděl jsem jak si Narî oplachuje obličej a poté něco vytáhla ze svého batohu. Musel jsem se otočit abych viděl co drží. Měla v ruce mobil, byl to IPhone 9 byl větší než můj a má lepší funkce. No teda! Ta coura má lepší mobil! Naštval jsem se. Potom jsem slyšel jak s někým mluví.
,,Ahoj Lin!  Jak se máš? Jo v pohodě, jak se má Tim? Nee nechybí mi, jen jsem se ptala. Ne kluka taky nemám. Co to nemyslíš vážně?  Jsi se zbláznila! Nikdy jsem neměla s klukem intimní vztah! Vím proto mi dal Tim košem, ale já to tak chtěla. Tim se choval jako malej! Promiň myslela jsem si že si chceš povídat a ne mi tu připomínat to jak jsem si ty chvíle vychutnávala! Promiň ahoj! Potom to tipla. Trochu mě začalo zajímat co nebo kdo je Tim.

Byla jsem rozhozená. Znovu jsem si opláchla obličej a odešla. Šla jsem potom do třídy kde jsem si sedla zase vedle okna. Byla jsem ráda že jsem slyšela Hai-lin ,vždy mi dodávala energii a pocit štěstí. Dnes to nebyla ona. Fakt? Zeptala jsem se sama sebe když jsem uviděla Mina který si potom sednul vedle mě. Nebylo nic horšího! Chtěla jsem odejít, ale Min mě chytil hrubě za ruku.
,,Proč odcházíš?" Snad se nebojíš "
,,Pusť mě" a pak jsem se na něj podívala rozzuřeným obličejem.
,,Co když ne.. HM? " uchecht se mi
,,Tak.. "
,,Tak co? " Nedovolíš mi tě odpannit? " ostatní se mi jen smáli. Už jsem to nevydržela a jednu mu vrazila. Potom co jsem to udělala jsem rychle vyběhla ze třídy. Nevím proč jsem to vlastně udělala.

Z pohledu Mina..
Co? To jako fakt? Ta drzá coura mi jednu vrazila? Byl jsem úplně vytočený. Sebral se a šel jí najít. Byl jsem skoro všude ale ona nikde. Tak mě napadlo že mi Jin nebo ta její kamarádka můžou říct kde bydlí. Šel jsem do třídy kde byl Jin a viděl jsem tam i tu holku. Hned jsem poslal SMS Jinovi. Řekl jsem mu ať vezme i tu holku. Nejdřím jsem chtěl její číslo, ale Jin mi ho nedal. Ví že bych jí ublížil. Zatraceně! Bouchl jsem do jedný skřínky. Najednou jsem viděl Narî jak prochází chodbou a jde ze školy ven. Bylo mi hrozně ,nedokázal jsem jí zastavit. Měl jsem v hlavě plán jak jí zesměšnit a dát jí lekci.

U Nari doma..
Tu facku jsem si hodně vyčítala. Šla jsem do pokoje, a rozmýšlela o horké koupele. Najednou mi poslal SMS Jin.
Ahoj kde jsi? Min se po tobě sháněl. Vypadal naštvaně. Doufám že se nic neděje.

Jin

Jen tak jsem tam ve vaně ležela a myslela na staré dobré časi.

Min Yoongi ~ Narî TañKde žijí příběhy. Začni objevovat