★★★

6.6K 201 60
                                    

Takže náš príbeh sa skončil. 😢Snáď sa páčil. 😀

Ak sa pýtate, tak neviem. Neviem, čo bude s Dominikom a Olíviou ďalej. Ak si poviete, že sa vezmú, tak sa vezmú. Ak si poviete, že spolu nebudú šťastný, tak nebudú. Myšlienka tohto príbehu je iná. Nevšímaví. Čo myslíte, že to znamená? Myslíte, že to je len obyčajný príbeh ktorý som začala písať pretože ma písanie baví? Alebo to, že som tým chcela niečo ukázať..
Lebo ak ste tí z tej druhej skupiny, myslíte správne. Teraz nechcem nikoho uraziť alebo na neho ukázať, ale, všímate si vy vaše okolie? Nemusia to byť len priatelia, ale aj rodina. Lebo aj najmenšia hovadinka môže o človeku dosť ukázať. Dominik si to všimol. Ale Olíviine kamarátky zrejme nie. Hocikedy si nevšímame pocity druhých ani nič podobné. Teraz nehovorím že ja som bez chyby. Ale, v dnešnej dobe je ľudom úplne jedno či sa ten dotyčný urazí alebo nie. Proste si ho nevšímame a hotovo. Alebo ani nevieme jeho obľúbenú farbu, pieseň, či predmet v škole. Predstavili ste si niekedy, že váš dobrý kamarát má niekde v rodine problém, a vy ste si to vôbec nevšimli? Olívia to doma mala ťažké. A všimol si to niekto? Ja osobne mám niektorých kamarátov, ktorí sú takí. Nevšímajú si, že to niekoho môžu uraziť alevo sklamať. Aj keď oni dobre vedia čo robia, a že to je od nich naozaj hnusné. Tieto myšlienky si nevšímajú. Všímajú si len to, že im je dobre. Mňa najviac mrzí, že takýchto kamarátov mám akurát tých, ktorí sú pri mne najdlhšie..

Inak, ďakujem vám všetkým ktorí ste to čítali, dávali votes, komentáre, aj tým, ktorí sem dali aj nejakú kritiku, ďakujem blackninuskaaa že ma spomenula vo svojej knihe.. A že tento príbeh dosť dlho svietil na prvom mieste.💕Šak viete, bez vás by to tak nebolo. Som za to neskutočne šťastná.👏Určite si nezabudnite prečítať aj môj ďaľší príbeh (reklama musí byť😂)

Tak sa vás na záver pýtam:
„Všímate si ľudí okolo vás?"

~Lejveil~💓💓

NevšímavíWhere stories live. Discover now