-2-

57 4 3
                                    

Kelley bıkkınlıkla derin bir nefes aldı.

Victor,çocukluğundan beri koruyup kolladığı,evlatlık olmasına rağmen her daim kendi çocuğu gibi gördüğü Kelley'i kendi elleriyle kurtlar sofrasına atmak istemiyordu.Kelley ise intikamını alacağı günü iple çekiyordu.Önündeki engelleri sırayla ,dur durak bilmeden aşmıştı.Şimdi ise karşısında babası gibi sevdiği V vardı.Sinirle karışık üzüntü duygusu mavi gözlerini çakmak gibi yakmış ve V'nin gözlerini bulmuştu.

Çatalını bir lokma bile sürmediği lazanya tabağında gezdirdi.

'Derek ile konuştum.Yarın Louisina'ya gidiyorum.'

Victor ağzına bir lokma daha attı.Tabağından başını kaldırmadan,otoriter bir ses tonu takınarak:

-Gitmiyorsun.

Sofrada soğuk rüzgarlar eserken Kelley derin bir nefes aldı.

-Senden izin almadım V. Sadece yarın gideceğimi söyledim.'

-Gitmiyorsun dedim küçük hanım. Seni intikam alasın diye büyütmedim ben.'

Kelley tükenen sabrıyla sandalyeden hışımla kalktı ve masaya iki eliyle vurdu.

'Yıllardır bunun planını yapıyoruz.Günlerce,haftalarca,aylarca bunun hayaliyle yaşadım ve şimdi sen çıkmış gidemezsin diyorsun. Neden V? Fikrini değiştiren ne? Her gece bana peri masalı okumak yerine Morgan klanını anlatırdın. Neden? Hayallerimize bu kadar yaklaşmışken neden?'

'ÇÜNKÜ SENİ DE KAYBEDEMEM!'

Sessizlik odayı kapladı.Kelley,Victor'a acıyla baktı.Morgan Ailesi sadece onun ailesini değil,birçok aileyi katletmişti.Hepsini geçmişin soğuk sayfalarına gömmüştü.Tıpkı Eden Wood gibi.

Tıpkı Eden Wood gibi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Eden Wood

Onu özlediğini biliyordu.

Victor buğulu gözlerle Kelley'e baktı.Ayağa kalktı ve iri cüssesiyle Kelley'nin oturduğu sandalyenin yanına gelerek eğildi.Onu omuzlarından tuttu.Sanki tüm hayatı ona bağlıymış gibi çaresizce konuştu.

'Seni de kaybedemem Kelley. Eden'ın öldüğü gece her şeyimi kaybettim.Her şeyimi.Beni ayağa sen kaldırdın.Sen olmasaydın asla kendime gelemezdim.O gün seni de kaybetmeyeceğime yemin ettim.Artık benim için bir asker değil on beş yaşında bir çocuktun.Seni burada zorla tutamam sadece yalvarıp kalmanı dileyebilirim.Lütfen Kelley bu yaşlı Victor'a bir daha o acıyı yaşatma.'

Kelley,acıyla Victor'a baktı.Onu ne kadar sevdiğini içindeki sıcaklıktan anladı.Hiç bir şey söylemeden ona sarıldı.

'Kaybetmeyeceksin,yemin ederim.'

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jan 18, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Vampir Avcısı🌹🔪Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin