-1-

153 10 24
                                    


"Küçük bir gıcırtı. Ve boşluk. Hayatın sadece birkaç dakikada bitebileceğini; çığlıklar ve kan gölü ise kanı bedenden ayıranın ince bir deri parçası olduğunu göstermişti. Sanırım hikayemi en başından anlatmalıyım. Ben Kelley Walker. New Orleans'dan birkaç kilometre uzakta bulunan bir kasabada dünyaya geldim. Çocukluğum Mississippi Nehri'nde oynarayarak geçti. Hep öyle kalacağını umuyordum. O geceye kadar... "

2 Ocak 2001 New Orleans, ABD

"Seni seviyorum, Kelley. Bunu sakın unutma. "

Küçük kız gülümseyerek annesine sarıldı ve derin bir uykuya daldı. Onu uyandıran ise çığlıklar oldu. Annesinin çığlıkları. Daha yaşına girmemiş olan erkek kardeşinin ağlama sesi. Vurma ve çarpma sesleri. Ve bir anda durdu. Sadece sessizlik vardı. Nefes alışverişi bile durmuştu. Birkaç kısa dakikadan sonra korkuyla hareket etmeyi başardı. İlk çıplak ayakları değdi zemine. Sonrasında ise birkaç adımı. Kapıyı açtığında duvarlarda kan izleri olduğunu gördü. Duvarlara asılı aile fotoğraflarının kırılmış çerçeveleri,ters dönmüş mobilyaları,kanla kaplanmış döşemeleri... Sesli bir şekilde yutkundu. Üst kattan sesler gelmeye başladı. Debelenme sesleri. Merdivenlere doğru korkulu adımlarla yürüdü. İlk adımını attığında annesinin çığlığını duydu. Koşarak merdivenlerden çıktı. Göreceği şeyin hayatının dönüm noktası olacağından ise bihaberdi.

Annesinin boynundan akan kanları gördü. Babasının ve erkek kardeşinin yerde yatan buz tutmuş bedenlerini. Hayatını değiştirecek siyah gözleri.Ve annesinin son sözlerini...

"Kaç, Kelley. Kaç..."

Batı Virigina, Günümüz

Silahını sıkıca kavradı. Karanlık odada ilerlerken derin nefesler alıyordu. Küçük bir yanlış tüm hayatına mal olabilirdi. Adımlarını emin bir şekilde atıyordu. Kanlı fayansları izledi. Duvarlarda kan izleri vardı. Tıpkı o gece gibi dedi içinden. Hüzünle karışık nefret duygusu tüm vücudunu sararken ilk kurşununu ateşledi. Kurşun, dişi vampirin beynine saplanırken arkasını hızla döndü. Ona doğru doğastü bir hızla koşmakta olan erkek vampire ateş etti. Vampir, kurşundan son anda kurtuldu ve kızın üstüne atladı. Silah yere düştü. Kızın boğazını hedef aldı. Kız ise debelenerek ona engel oluyordu. Hızlı bir hareketle jartiyerine sıkıştırdığı bıçağı alarak vampirin boğazına sapladı. Ayağa kalktı ve koşarak silahı yerden aldı. Kendisine doğru gelen siyah gözleri gördü. Ters bir takla attı ve vampiri yere düşürdü. Vampir yerden kalkamadan kız üstüne atıldı ve az önce başka bir vampire saplamış olduğu bıçağı bu sefer yeni vampirin tam kalbine sapladı. Vampir acı içinde son nefesini verirken vampirin kalbinden bıçağı çıkardı. Yüzü, kıyafetleri kan içindeydi. Derin bir nefes aldı. Kanla kaplanmış fayanslara yığılırken elbisesini yırttı ve bıçağı sildi. Gözlerini kapattı.
Açtığında ise ışıklar yandı.

Sınıfı ve öğretmeni kendisini alkışlıyordu. Kapıdan ona gülümseyen Victor'a baktı.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Vampir Avcısı🌹🔪Where stories live. Discover now