146-Romantic Doctor Teacher Kim

272 3 0
                                    


Uzun zamandır izlediğim en iyi dizi! Yani, kabul konusu ilgi çekiciyse falan hemen bi diziye bağlanıveririm ben ama bu dizi öyle böyle değil fena sardı beni.

Hemencik konumuzu özetleyeyim: Kang dong joo körpe bir delikanlıyken babasını kaybeder ve bu durumdan babasının tedavi olduğu hastaneyi daha doğrusu babasının doktorunu suçlar. Alır eline sopayı dalar hastaneye. Ortalığı bir güzel birbirine katar ve bu sırada kendisi de birazcık hasar görür. Gözlerini araladığında kendini hastane yatağında bulur ve de başında yüzünü tam göremediği ona pansuman yapan bir doktor vardır. O doktorla yani Boo Yong-Jooyla tanışması başrolümüz için bir dönüm noktası olur. Dong joo o kötü doktordan intikam almak için doktor olmaya karar verir...

Aradan yıllar geçer ve Dong joo intörn olarak aynı hastanede çalışmaya başlar. Tabi ki her intörnün başına geldiği gibi onun da intörnlüğü pek kolay geçmeyecektir. Asistan Seo jung sayesinde tabi..

Dong joo, Seo jung tan hoşlanmaya başlar ama doktor kızımız birgün aniden ortadan kayboluverir. Tamam buralar o kadar hızlı geçmiyor, neler neler yaşanıyo da çok açık vermeyeyim değil mi? ;) Ki asıl önemli olan bundan sonra yaşanacak olanlar, yani yıllar yıllar sonrası.

Doktorumuz Dong Joo vip bir hastayı ameliyatta masada bırakınca o kötü doktor tarafından kuş uçmaz kervan geçmez(????) bir hastaneye sürülür ve asıl macera başlar. ;))

Tıbbi bir dizi olduğundan bazı yerleri çok anlayamayabilirsiniz belki(aranızda doktor olmak isteyenler vardır belki <3 ) ama mutlaka şans vermeniz gereken bir dizi bence. Ki ben Doctor stranger den snra izlediğim tıbbi dizilerden pek zevk almadığımdan bu şans verme işini bayağı bir ertelemiştim fakat başladığım sıra yayınlanmış olan on dört bölümü bir gün sonra dersim olmasına rağmen sabahlayarak izlediğim için yanlış bir karar olduğunu tecrübe ettim. Önerimi dikkate alın gençler;))

Amanın yeni yıla da bi saatçik kalmış!! Mutlu yıllar gençler. :) Yılbaşında ne kadar da ciddi bir dizi diyenler... :P



Kore Dizileri (öneriler)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin