ПОБЕДИТЕЛ

127 13 3
                                    

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2017-ТА НА ВСИЧКИ!
На първо място искам да пожелая на всички да бъдат здрави, защото здравето е на първо място! А след това - нека новата година бъде изпълнена с щастие, любов, успехи, късмет и много изпълнени мечти!

А сега е време да обявим победителят в състезанието за корици!
И победителят е...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
baekhyun_mybae С 10 ГЛАСА!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ТИ СИ ПОБЕДИТЕЛЯТ В СЪСТЕЗАНИЕТО! Благодаря ти, че се включи в това състезание и с гордост обявявам, че твоята корица ще стои над моят новогодишен уаншот NEW YEAR'S KISS!

Искам да благодаря и на нейната подгласничка Tula_TheAquagirl, която застава на второ място с 4 гласа! И твоята корица ме впечатли страшно много! Благодаря ти за участието и че беше част от това незабравимо състезание! 

На трето място застава StanimiraAtanasova! Както финалистките, така и от теб видяхме невероятни корици! И трите заслужихте напълно да стигнете до тук!

Ето го и вотът на журито:

bobinka_22 : И двете корици са прекрасни. И много ми харесват, безспорно.
Корицата на baekhyun_mybae е красива и по темата. Малко ми е странна, но ми допада изключително много. Цветовете са добри и приятни.
Но гласувам за Tula_TheAquagirl, защото смятам, че корицата, елементите и оформлението се вписват прекрасно с цветовете и идеята. В крайна сметка, не печели един. От всяко едно състезание печелят всички, които участват. А тези, които са до край тук, само мога да поздравя!
Пожелавам весело посрещане на новата година на всички! 🎊

steladesi : И двете корици са прекрасни. Поздравявам финалистките за труда, който са положили. Но повече ми допада корицата на Tula_TheAquagirl, затова гласувам за нея. Пожелавам на всички много щастливи мигове, любов и здраве през новата година !

Аз ще се въздържа от гласуване, тъй като двете корици ми харесват и за мен и двете финалистки са равностойни!

Сега дойде и времето да разкрием Сид, която беше част от нашето жури, без да разкрива самоличността си, но сега дойде часът на истината, заедно с нейният вот!

Сид: Аз съм koreabae. Моля тези, против които съм гласувала, да не ми се сърдят! Не мога да се справя по-добре от вас, аз не се занимавам с корици, но рисувам, така че разбирам от цветове, подредба и т.н. Оценявала съм ви спрямо това, което знам от рисуването, и кориците на истински книги (защото колкото и добре да е една..картина, да речем, не винаги е подходяща за корица).
Дано няма лоши чувства. Знам, че не съм професионалист и няма как да ви казвам кое е грешно и кое - правилно. Мога само да си изкажа мнението. Изборът беше доста труден, видяла съм доста хубави корици и от двете. В крайна сметка гласувам за Tula_TheAquagirl. Корицата беше изчистена, което много ми хареса, самата идея и подредба също ми харесаха, а в цветовете просто се влюбих - отиват си и са много подходящи за Нова Година. Другата корица също беше доста добра, но ми липсваше контраст.
Успех и на двете! За много години! ^^

Хората, които разкриха нашето прекрасно жури ще бъдат съобщени в главата с наградите! Браво на тях! Невероятни детективи сте!

ОТНОВО ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛКАТА И УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ НА СЪСТЕЗАНИЕТО! Всички вие сте едни уникални дизайнери и съм горда, че бяхте част от моето състезание за корици!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Cover competition Where stories live. Discover now