Capitolul 6

226 77 10
                                    

Cand am ajuns acasa mama m-a intrebat de ce am intarziat dar am ales sa nu ii spun ca am avut detentie din prima zi, asa ca i-am spus ca a fost trafic si ca m-am oprit la magazin, ceaa ce e adevarat.
Urc scarile pana la camera mea si ma schimb in pijamale. Intru pe telefon si imi verific notificarile de pe facebook.
5 cereri de prietenie. De la Megan Grier, Cameron Dallas, Matthew Espinosa, Hayes Grier si bineinteles, Nash Grier. Hayes Grier? Normal ca mai are un frate.
Le accept cererea la toti si pornesc televizorul. Ma uit pe toate canalele pana ma hotarasc sa ma uit la filmul "10 things I hate about you" chiar daca l-am mai vazut de 3 ori.

Pe la jumatatea filmului deschid telefonul si vad ca am 3 notificari. "Cameron Dallas si Nash Grier au adaugat comentarii la poza ta".
Dau repede la poza mea de profil si imi pica fata cand vad comentariile:
Nash: "Sexy"
Cameron: " Nash, lasa fata in pace"
Nash: " Nah, ma distrez"
Le sterg comentariile pana nu mai vede si altcineva, doamne, cat sper ca nu a mai vazut nimeni.
Intru pe messenger si vad ca am un mesaj de la Megan.
"Sa stii ca m-am luat de Nash pentru comentariile alea =)))"
Doamne, ar fi fost mai bine daca i-ar fi dat si una.
"Mersi, doamne, ma scoate din sarite!"
"Are efectul asta cateodata=))) Apropo? Vrei sa vii cu mine cu masina maine dimineata?"
"Sigur, ne vedem atunci!"
"Ok"
I-am dat adresa si am stabilit la ce ora o sa ne vedem. Acum am realizat, daca va fi si Nash in masina? Sper sa ma insel.
Dupa ce se termina filmul la care am plans si de data asta, ca de fiecare data, sting televizorul si ma pun la somn, maine va fi o zi frumoasa, nu il voi lasa pe Nash sa ma mai enerveze.




-Jessica Leah Sawyer, este ora 7, sa fii jos in urmatoarele cinci minute!
Tresar cand mama tipa la mine de jos sa ma trezesc, dar ma ridic din pat. Megan va fi in fata casei mele la 7:30. Fuck. Ma spal pe dinti si pe fata, si ma decid cu ce sa ma imbrac. Ma hotarasc la niste blugi negri stramti, un maieu gri stramt si niste ghete negre. Imi iau o bluza peste maieu pe care o voi da jos in masina, pentru ca altfel nu ma va lasa mama sa ies din casa asa, tinand cont ca suntem in luna decembrie.
Cand cobor jos mama ma asteapta cu micul dejun pe care il mananc in cinci minute, exact cand masina lui Megan claxoneaza in fata casei. Imi iau ramas bun de la mama si plec.
Ma urc in locul pasagerului.
-Hey, sper ca nu te superi, dar masina idiotului astuia s-a stricat si mama m-a pus sa il iau cu mine, spune Megan si nici nu vreau sa ma uit pe bancheta din spate. Cand o fac, il zaresc pe greiere, adica Nash, care sta acolo si imi face cu mana cu o fata inocenta. Ma incrunt la el si ma intorc.
-Megan, am incercat, i-am zambit si i-am facut cu mana si ea s-a incruntat. Ce pot sa fac mai mult de atat? intreaba Nash, si el chiar vorbeste serios.
-Ai putea sa pari ca si cum nu ai fi sarcastic, zic si eu, ma rastesc la el.
-Cum zici tu, spune dandu-si ochii peste cap si uitanduse pe geam.
-Sincera sa fiu, Nash, nici eu nu ti-as mai da o sansa daca as fi in locul ei tiinand cont de comentariile de aseara si de faptul ca o urmaresti peste tot, ma apara Megan.
-In fine, te-ai mai gandit la petrecerea de vineri iubito? ma intreaba Nash cu vocea lui enervanta. Imi vine sa il strang de gat.
-Omg da te rog, trebuie sa vii neaparat!! ma roaga Megan.
-Bine, o sa vin, dar ca sa iti fie clar, nu vin pentru ca m-ai rugat tu greiere, ci pentru ca nu am mai fost de mult la o petrecere si pentru ca m-a chemat Megan, am spus  si tocmai am realizat ca si pe Megan o cheama Grier. Eh, nu cred ca o va deranja.
-Cum zici tu baby, abia astept sa te vad, spune uitanduse la mine si muscandu-si buza de jos.



Dupa ore eu si Megan ne-am hotarat sa mergem la mall  ca sa ne cumparam rochii pentru maine, iar Nash a insistat sa vina cu noi dar a promis ca nu ma va mai enerva, ceea ce incep sa cred ca este imposibil.

Dupa o ora de cautat in care Megan si-a gasit tot ce ii trebuie iar eu am gasit doar niste tocuri negre, ne-au mai ramas doar doua magazine.
Intram intr-unul dintre ele.
Merg prin magazin pana dau de o rochie rosie, superba.
-Megan cred ca am gasit una!
-Nici gand, nu ti se potriveste rosu, spune Megan cu o privire dezgustata pe fata.
Sunt epuizata, as fi in stare sa iau prima rochie care imi pica in mana.
-Hei, veniti aici, striga Nash.
Mergem catre el, si mi se taie respiratia. In fata noastra se afla cea mai frumoasa, sexy si superba rochie pe care am vazut-o in viata mea.
-Asta ar veni genial pe tine, plus ca negrul iti vine foarte bine, spune Megan.
-Sunt de acord, spune Nash uitandu-se la mine din cap pana in picioare apoi la rochie si iar la mine, muscandu-si buza intre timp.
Imi dau ochii peste cap, ii place rochia asta doar pentru ca are un decolteu generos si este stramta.
Trebuie sa recunosc, este putin provocatoare. O ador!
-Asta e aleasa atunci!
O cumpar si iesim din mall dupa doua ore lungi de mers prin toate magazinele. Nu imi mai simt picioarele. Ma mir ca Nash nu a comentat nimic despre cat de mult am stat, ba chiar ne-a ajutat sa cautam.
Megan ma conduce acasa, iar Nash a insistat sa vina si el chiar daca Megan l-a intrebat daca vrea sa il lase acasa mai intai. Cred ca a vrut sa afle unde locuiesc. Nu prea imi pasa, tiinand cont ca nu va veni niciodata la mine acasa, nu il va ajuta cu nimic sa stie unde locuiesc.
Cand ajungem in fata casei mele, Megan spune:
-Ne vedem maine dimineata, abia astept petrecerea de dupa scoala!!
-Mda, si eu, spun uitandu-ma la Nash.
-Si eu abia astept sa te vad in rochia aia babe, spune si face cu ochiul.
Ii arat degetul mijlociu si imi iau la revedere de la Megan, dupa care intru in casa.
Abia astept petrecerea intr-un fel, cine stie, poate ma voi alege cu un baiat dragut, care sigur nu va fi Nash! Ugh sper doar sa nu incerce sa faca vreo miscare asupra mea sau ceva de genul asta.
Petrecerea va fi ceva nou, eu ma voi comporta diferit. Nu voi mai refuza jocurile de adevar sau provocare sau chestii de genul asta.
Ma voi distra.

Blame it on love (A Nash Grier and Maia Mitchell ff)Where stories live. Discover now