Horig..

21 1 1
                                    

Först om mej själv så klart! 🎀
Jag är en tjej på 15 bast jag har blont hår med grön ögon. Jag är 150 lång ungefär och är ganska väll tränad. Jag är under den här tiden 14 år och inte så populär och väldigt osäker men det förändras under ett år. Tiden som jag börjar att berätta om är innan sommarlovet när allt började. Innan alla rykten innan all hat, kärlek, svek med mer.

15:54💜
Äntligen fredag, tänker jag när jag när jag kliver av bussen efter en lång skoldag. Jag pustar ut när jag kommer på att det är lov om 2 veckor! Äntligen sommarlov.  Som jag har längtat. Jag små springer hem eftersom att dej är ganska kallt idag och jag bara har en rosa Peak kofta på mig och ett par tunna slitna jeans . Jag tar fram nyckeln och öppnar dörren till lägenheten och frågar om det är nån hemma. Till en förvåning så är ingen hemma. Det brukar alltid vara folk här eftersom att jag har 4 syskon med massor av kompisar.

Det är skönt att jag få ha det lite tyst ett tag. Jag slår på "Gossip Girl" på datorn i mitt rum som är på övervåningen bredvid min syrras rum och min egen toalett. Jag springer ner för trapporna och hämtar min lur och gör en macka med Nutella på. Mmmm jag älskar verkligen choklad tänker jag när jag äter mackan. Sedan ser jag 2 avsnitt av GG och äter upp mackan. Hmmm.... Vad ska man göra nu då? Frågar jag mig själv. Jag är fortfarande hemma själv så jag väljer att gå ner till vardagsrummet och där lägger jag mig ner i den stora vita soffan.

**Pliiinggg**

Hörs det från min mobil som nu ligger på vardagsrumsbordet. Jag lutar mej mot bordet och tar upp mobilen.
🌎Instagram:
Ny förföljningsfråga: Zayn Shari

Jag kände igen namnet men vet inte varför. Jag accepterade och sen kollade jag igenom hans bilder. Jag dog asså inte påriktigt men han är sååååå snyggg tänkte jag. Han var precis vad jag gillade. Mulat, svart hår, choklad bruna ögon (sånna som man svimmar när man kollar in i dom) vältränad, magrutor! Kan det bli bättre? Vågar jag.. ska ja adda han på snapchat?

18:30💜
Vid den här tiden hade han addat mig gett mig komplimanger och varit rolig och trevlig. Jag började falla? Nu? Bara efter några timmar? Iaf så fortsatt vi att prata dag efter dag. Mer bilder, mer dirty😏  men oxå mer kärlek❤

En vecka senare💜

Zayn är ganska populär och när folk fick reda på att vi håller på så började jag få mer status mer frågor på ask.fm mer följare på insta. Helt enkelt mer uppmärksamhet. Och jag älskade det! Jag hade inte haft så mycket uppmärksamhet då under mitt liv och det var typ första gången jag mådde så bra som då. Jag började även få mer hat.. folk var avundsjuka för det va många som ville ha Zayn. Och att han just valde mej ut av alla dom fina tjejerna värmde verkligen. Tindra min kompis fasst nu exkompis visste att jag blev mer populär och ville ta med mej till nåt som heter focus. Jag som alltid bara brukar vara hemma på fredagkvällar blev osäker och fick ångest eftersom att socialiserar har alltid vara en svagpunkt för mej och jag blir oftast väldigt nervös och säger fel grejer. Jag gick iallafall med på att följa med hon.

19:30💜
-Fuuuckkk jag är sen! Mumlar jag till mej själv när jag sätter på mig skorna . Jag glömde tiden när jag sminkade mig och plattade håret i 2 timmar. Jag och Tindra bor grannar och skulle gå ner tillsammans 5 missade samtal från Tindra och 10 snaps. Jag ringde upp hon och hon svarar jag hör högmusik i bakgrunden och killar som skriker och tjejer som pratar.

Tindra💗 : Hej?

Jag: vart är du? Jag hade min mobil nere så jag hörde inte att du ringde mig... sry

Tindra💗: Jag är redan på focus..

Jag: men kan du inte möta mej snälla?

Tindra💗: Jaja skynda då..

Jag: tack.. vi syns.

Paniken blev större och större. Kändes som nån stod på min bröstkorg och sammtidigt slog mig i magen 100 gånger. Men jag tänkte för mig själv. Jag kan inte vara en loser som sitter hemma hela livet vilken tönt. Ja måste ha kul.

Jag började gå Ner för trapporna. Det är kallt ute fortfarande och blåser lite. Jag får lite panik eftersom att jag har plattat mitt hår i 1 timme ungefär innan. Men håret klarade sig. Jag kommer ner till tunneln efter några minuter och där ser ja 5 människor som kommer emot mej. Hjärtat slog hårdare och hårade. Men jag försökte vara snygg och se lungn ut. Som jag inte bry mej. Men lilla osäkra jag skakade som en galning men hoppas ingen såg det. Haha.. 3 killar 2 tjejer möter mej. Dom 2 tjejerna är Tindra och Felicia.. Felicia hon som jag bråkade med för stunden. Fasst det fanns typ ingen andledning. Hon var iaf där. Sen var det en kille som stikte ut mer än andra. Han var snygg. Väldigt snygg... men jag kände inte han heller. Alla sa vad dom hette och jag presenterande mej oxå 2 av killarna kände jag sen länge tillbaka. Vi började röra oss mot focus och när jag kom in i sallarna var jag verkligen center of attention.. alla kollade på mig en blondin med massor av smink blekt, långt, plattat hår med rosa kläder. Såg verkligen ut som en fjortis då. Men det gillade killarna. Såg ganska horig ut faktiskt...

Vi skulle till soffrummet eller biljardrummet kallad det. Där var dom coola människorna och det var där den svenska rampen kom ut ut högtalarna. Nåra ropade mitt namn när vi gick igenom alla salaran vissa busvislade och en kille slog på min röv. Jag bara skrattade åt det idag skulle jag nog smälla till han på käften men jag var verkligen blond då...

Vi gick in i det coola rummet och jag satt mej snabbt ner bredvid Tindra på en av sofforna. På andra sidan rummet kommer det fram en kille till mig. Drar upp mej från soffan och vi står bara några centimeter ifrån varandra han börjar fråga vem jag är, vad jag heter och börjar ge mig komplimang efter komplimang. Jag rånar men den ända jag kollar på är den killen som var med och mötte mej. Jag visste inte vad mycket om han då men han kollade mke på mej och leede till mej men sen kollade jag på han igen och han strulade med Felicia! Jag blev så svartsjuk fasst ja inte ens kände han.. det var konstigt.
Jag vänder mig om till tindra och ska fråga hon om hon vill göra nåt. Då slår han mig på röven. Han som gett mej komplimanger hela kvällen. Jag gillade det ändå. Den uppmärksamheten han sa att min röv var bra. Och allt jag gjorde var att hålla för munnen och fnissa lite sött.

Jag fortsatt det jag skulle säga till tindra men jag fick ingen svar av hon hon gav mig en sur blick det var det ända och det samma gjorde Felicia. Ja fattade nada? Varför var Tindra sur på mej. Jag kände mig hatad. Men visste inte vad jag skulle göra. Jag vände mej om igen och började snacka med han killen igen. Han sa sen att han behövde snacka med mej och dum nog som jag var följde jag med han ut...  

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 29, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

En ny människa. Where stories live. Discover now