Chapter 13 (spíš pokračování 12)

298 24 1
                                    

Probudilo mě pípání přístrojů. Pomalu jsem rozlepila víčka. Jako kdyby měla sto kilo. Takovou mi to dalo práci. Bolelo mě celé tělo a byla jsem napojená na různé přístroje.

,,Dobré ráno."

,,Dobré- počkej. Strejdo?"

Jak. On. Cože?! Zo on mě zachranil? Kde je má životní láska? Asi chytnu infarkt.

,,T-t-ty jsi mě zachránil?" zakoktám se.

,,Ano já."

Uraženě se otočím.

,,Chloe, nech si to vysvětlit," přemlouval mě.

,,Ne. Teď už nic nespravíš."

,,Stejně nemůžeš nic dělat, tak ti to řeknu. Když vrazi zabili zvoje rodiče, byl jsem první a taky vlastně poslední, komu nabídli opatrovnictví. Ale já si tě vzít nemohl. A nechtěl. Bál jsem se. Bál jsem se, že se o tebe nezvládnu postarat. Proto si byla v tom domově. Postarali se o tebe lépe, než bych to svedl já. Ale neuplyne den, kdy bych si to nevyčítal," skončil vyprávění.

Asi bych teď měla brečet, padnout mu kolem krku a odpustit mu. No tak to ani omylem. Naštval mě ještě víc 'jak jako nechtěl?' S prací jsem se zvedla a jednu mu natáhla. Z toho jeho vyprávění jsem skoro dostala cukrovku.

,,Neodpustím ti to. Možná někdy, ale ne v blízké době. Mimochodem, děkuju za záchranu. A teď vypadni! Nechci tě tady!" vyháněla jsem ho.

Bez odporu se zvedl. Ve dveřích ještě prohodil pár slov ve smyslu 'je celá tvoje' a odešel.

Do pokoje se přihnal Chris.

,,Ještě, že jsi v pořádku. Měl jsem strach. Jen co ten psychpat přišel. Dostal jsem tyčí do hlavy. Pak jsem se probudil a ty nikde. Snažil jsem se tě najít, ale marně. Naštestí tě našel tvůj strejda."

Do pokoje vešla sestřička. Odpojila mě od přístrojů a z nemocnice mě propustili.

***

Dorazili jsme domů a já se svalila na postel. Na chvíli jsem usnula, ale vzbudilo mě zapípání mobilu.

Unknow number

Hezká koupelna, zlato...

V krku se mi udělal knedlík. Takže to Hayle si pro mě přišel. On o mě ví. Tak to je v řiti.

Po téhle zprávě jsem ale cítila přímo nutkání, jít se do koupelny podívat. Vzala jsem za kliku a otevřela. Špatnej nápad. Na zrcadle bylo krví napsálo KILLER.

_______________________________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


_______________________________________

+ Tak jo. Tohle kraťoučké cosi by se dalo považovat za 13. Kapitolu. Neksem s ní teda vůbec spokojená, ale potřebovala jsem se vymotat z tý otravný nemocnice. Berte to jako konec 12.😀

+ Zatím ahoj. Vamps

Krvavé stopy [DOKONČENO]Where stories live. Discover now