zjeveni netvora

7 0 0
                                    

Vyhni se mesicnimu svitu"rekl chladnym a studem tonem
Pak zmizel ve tme jako by se rozplynula mlha.
Rano kolem 3h.rano sem se vzbudil a nevedel jestli to co se stalo se mi zdalo nebo to byla pravda,kazdopadne sem se pak ani nepokousel usnout pac se mi honilo hlavou jedno a to sami,to co mi rekl.
Jakymu blbymu svitu?jako ze nesmim na mesic nebo.... vubec nevim.
Cas rychle plynul a ja se chystal zase do skoly.
Wiky dneska asi nejela,nikde sem ji nevidel nejspis ji je spatne.nejak sem to dneska ani nemel chut resit co ji je.
Furt sem premyslel nad tim snem nebo jestli to byl sen,urcite jo jako co jinyho by to bylo?
Nedokazal sem premyslet nad nicem jinym ani ve skole a mel sem steach jit domu kdyz prave tam byla ta vec.
"Sakra musim proste premyslet nad nicim jinym"rekl sem
myslenku nahlas mozna az moc nahlas
"Trpis samomluvou?"
"Cc.cco?"lekl sem se jak sem se zaobiral svyma myslenkama a nevnimal okoli
"Zase si mluvis sam pro sebe"rekla wiki hlasite s usmevem
"Wiki co ty tady?ja myslel ze si zustala doma
"No zaspala sem tak sem muselajet dalsim busem a napsala si omluvenku zase tridni bude mit kecy.
"No jo"odmlcel sem
"Deje se neco?"
"Nic jen sem se spatne vyspal"coz je pra da tu noc sem se opravdu nmoc nevyspal,pac tohle se mi nikdy jeste nestalo,premyslel sem ze bych ji to rek ale rekla by akorat ze to byla jen nocni mura jenze vic nez dost ziva.

"Konecne doma"
Dneska uz je to klidnejsi deti nezlobily teda moc,takze sem zalehl zase do postele a doufal ze se mi nebude zdat to sami jenze ten t or v mem snu byl zase aletentokrat to bylo jine.

Sen
Byl sem tentokrat v mistnosti kde horela mala svicka,nevim jake misto to je ale ta svicka me jen hypnotizovala a pomalusem sel k ni,chytl sem ji do jedne ruky a druhou chranil jasny lec maly ohinek,kdyz sem se ale kouknul do predu tten tvor tam byl zase,nebyl to rozhodne clovek,vysoka postava s drapama s ocima v ustech ale tentokrat sem se tvora nebal ten plaminek jako by me uklidnoval a citil sem se vic v bezpeci.
Tvor pomalu sel ke me a kdyz byl par kroku predemnoua ja citil jeho studeny dech tak najednou otevrel velkou pusu a tam zase ty rude zbarvene oci ktere si me prohlizely od hlavy az k pate,pak zavrel usta a rekl "musim ti ublizit abys pochopil,potrebujem pomoc"
Pak zase zmizel jako mlha a malinky plamin se promenil v obrovsky ohen a ta mistnost i ja sem zacal horet.

Vylitnul sem z postele jako strela,byl sem jak v jednom ohni cely telo me palilo a byl sem celej spocenej"co se sakra deje?"rekl sem nahlas a zmatene.
Kouknul sem z okna a zase 3h.rano.
Rekl sem si ze dneska radsi budu simulovat ze mi je blbe,napisu to wiky.
Tak nevolnost,bolesti bricha treba prujem si do omluvenky napisu i kdyz to jim rovnou muzu napsat meel sem sracku.
No hned co sem ve tri rsno napsal wiky ze do skoly nejdu tak sem si sel znovu lehnout ale neusnul sem,jako bych se bal nebo nevim,nevim o cem by se mi tedka zdalo je to tak strasne realny.
No nakonec sem na chvilu usnul ale uz byl klid pak me vzbudila mamka s tim jak to ze sem nes do skoly tak sem rek ze mi je blbe.
Hlavou mi ale vrtalo co to ma znamenat tohle vsechno.nejakej mesicni svit..pak potrebujem pomoc ,musim ti ublizit toho sem se bal nejvic jak mi musi ublizit a proc?
Tolik otazek ale ani jedna odpoved.
No zkousel sem to nerwsit coz se mi pak zbytek dne darilo,blbly sme se sozrozencema.
Nejstarsi sestra Karol si poustela pisnicky,3ti nejstarsi bracha John ten nic nedelal,a nejmladsi sourozecni Victor a Sarah ti jenom blby taky sou mali,a jeste rozkosni.
Mamka mi pak udelala kafe a dali sme si cigarko venku hezky pohodicka pak sem si hral nejaky hry na notasu co mam uz pres 4roky .
Proste normalni deen doma a s rodinou,vsichni v rodine mame dost dobry vztah a za to sem rad.
Jeste vecir sem si pustil nejakej film.
Kdyz film skoncil byla uz tma ale nebylo moc pozde,bylo kolem 21h.vecer a tak sem se rozhod ze pujdu jeste ven na cigo pred barak.
Nejdriv se nic nedelo ale pak kdyz sem dokouril tak me zachvel podivny mraz po zadech a najednou sem se zacal trast a tak sem sel pomalu domu,kdyz sem ale dosel ke dverim neslo mi otevrit dvere coz bylo divny pac sem rozhodne nezamykal tak me napadlo ze musel nekdo zamknout zevnitr ale ani tak to nebylo protoze sem ucitil zase ten sami dech primo za krkem a ja pomalu zacal panikarit,vedel sem ze to je ten tvor,kdo jiny by to byl.
Tep sr mi prudce zvýšil a sotva srm popadal dech,bal sem se otocit,vedel ze to je on i pres to sem sebral veskerou odvahu ktera mi zbyvala a pomalocku se otocil ale nikdo tam nebyl,poohlidnul sem se a ten tvor byl najednou jen par kroku po me pravici a ja se bal co bude dal,pomalu se ke me priblizil a ja stuhnul,nedychal sem  ani nehybal,neschopnej ani mluvit jako bych prisel o hlas.
"Prisel cas,vse zmenit"rekl smou obrouskou pusou a oci v tlame mu asi nevadily pac ani nesislal.
"Co ale zmenit?co pome chces?nechme na pokoji?"vykrikl sem slaabe ale zoufale.
V tu rano se promel opet jen v mlhu ktera se ale tentokrat nerozplynula ba naopak byla cim dal hustsi a kdyz sem se zmohl poradne se konecne nadechnou tak tu mulhu sem vdechnul.
Najednou sem se zacal dusit,citil sem jak ten tvor mi proudi v krvi,jako by me posednul dabel ale furt sem vedel kdo sem jen sem toho tvora citil.
Snazil sem se ze vsech sil znovu popadnout dech a zacila sem mit krece po celem tele,zacal sem se svijet v bolestech pak sem se nakonec nadechnul a vsechno razem pryc.

Ovsem to ze mam dalsi den zemrit to sem opravdu necekal.

Je tu dalsi kapitola doufam zevas to aspon nejakym zpuzo em trosku zaujme 😁

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 27, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Skryty SvetWhere stories live. Discover now