Nedavna minulost

16 0 0
                                    

"Crrrrrr"Zase do skoly jako kazdej den,vsichni to zname,ranni vztavani ktery kazdej nesnasi,oblikani co je po ranu tezky si aspon obliknout tricko spravne a ne naruby pak uprava a veci co se delaj kazdej den.Ve 4h. rano pro me normalni cas do skoly abych stihnul autobus a jeste nez si stihnu dat kafe.
Dnesek je ale presto jiny,zadny hlasy v my hlave coz se nestava casto,sou to zly a spatny hlasy co se me pokousej ovladat pokazdy kdyz se nadechnu jako by chteli abych se uz nikdy nenadechnul,porad ke me mluvi jako ozvena ktera neni moje"ses k nicemu,podivej se na sebe jaka ses troska,nikdy z tebe nic nebude"tohle slysim kazdej den ale dneska to neni tak slyset,co se najednou stalo?
No nic pujdu na aoutobus pustim si sluchatka treba tam bude nejaka kamoska.
"Ahoj Wiky jak je?" Zeptal sem se s usmevem jako vzdycky.
"Ani na me nemluv sem nevyspala,nastvana nic sem nestihala proste...."odpovedela smutne,zmatene uz po jejim hlase sem poznal ze se nec o stalo.
"Kvuli cemu ses nastvana?"zacal sem vyzvidat
"Pohadala sem se spritelem,posledni dobou se furt jenom hadame,kvuli jeho byvaly se kterou se porad vic schazi a to me desi,myslim ze se k ni chce vratit"zacal se ji klepat a ja vedel ze pro ni znamena hodne
"Ale wiky rad bych ti pomohl ale sama vis ze to nejde,tohle zalezi jen na vas"
Snazil sem se ji nejak povzbudit coz mi nikdy moc neslo
"Ja vim,jen nevim co budu udelat pokud se roz..."v tu chvily sem ji nenechal ani domluvit a rekl ji
"Pokud nad tim budes premyslet tak to se opravdu rozejdete,porad ste spolu a toho si vaz,vim vztahy sou slozity ale jinak by to nebyl vztah"
Rekl sem sebejiste.
"To jo,diky Martas"
"Konecne bus je tady"
Nastoupily sme do busu a sli do skoly cestou sme nemluvily pac Wiky je tedka hodne zamyslena coz se ji nedivim.
Dosel sem do skoly a hlasy uz sílí"stejne ses blbej,nic se nenaucis,ubozaku"jenze ja je ignoroval uz sem se za tech 19 let s nima naucil trosku zit.
Uz sem se tesil domu sem strasne unavenej.
Poskole sem cekal na bus a tesil se domu.

Konecne doma,i kdyz naco sem se tesil?je tu bordel 5sourozencu 4mistnosti hracky,chlupy od kocek,psina od krbu,mamka na nervy,tata nevlastni v praci,vsude veci a desitky dalsich veci,  tu chvily sem zalez radsi do pokoje,trosku mamce ponoch a sel spat pac v tu chvily sem ty hlasy slysel znova"jen se na to podivej,kde si skoncil,ty hnusna nulo"
A jelo to...
Zvládnul sem uklid a sel spat jenze tenhle sen byl neco,nevim jjak to popsat ale zmenil mi zivot.

Nocni mura
Vsude je tma a ja sem uprostred lesa,stromy sou hole a mrtve,les zcela bez zivota.
Najednou krici zena,desivy krik jako by ji nekdo trhal na kusy kricela porad dokola ame se v tu ranu zrychlil tep,vedel sem ze potrebuje pomoc atak sem vybehl za tim krikem.
Vsude sou vetve a ja furt zakopaval ale nespadl sem
Krik sem slysel cim dal casteji a hlasiteji aja vedel ze jdu sparvnym smerem.
Kdyz sem ale dosel na misto zastavil se mi dech,byl sem v soku z typostavy kterou sem tam videl u ty zeny.
Vysoka vychrtla postava s obrima drapama na rukou po kterych steka jeji krev,postava jtera nemela oci,nos nic jen,jen pusa vysmata od ucha k uchu po kterych steka krev ale kdyz ta usrava otevrela dostal sem sok.
V ustech mela oci kteryma na me koukala a najednou pistave zacaly vylehzat chapadla ze zad ktera byla videt na mile daleko a vtu chvily sem zacal utikat jKo o zivot,vubec sem se neohlizel jen sem ztikal dopredu ale ten tvor,ta postava me zacala dohanet a ja vedel ze he zle.
Pak sem spadnul na zem a rychle se otocil hako bych cekal na smrt,je ze tvor byl pryc a me se ulevilo,ohlizel sem se jestli tam nekde je ale nikde nikdo jenze ten tvor byl  nademnou a kdyz sem zvednul hla u nahoru spadl na me a jazacal kricet.
To me vzbudilo z te desivy nocni mury jenze kdyz sem uz byl vzhuru ten tvor byl primo predemnou a s otevrenou pusou pres kterou na me koukal rudyma hnusnyma ocima na me koukal a ja nemohl ani kricet byl sem v takovym soku.
Pak schoval oci a rekl tech par prostych lov ktera zmenila muj zivot,slova o kterych sem nechapal jejich vyznam.











Konecne sem se dokopal k tomu abych taky nneco napsal😁 pokud se vam to aspon nejak libilo nebo nelibilo radsi mi to napiste budu rad za like a tyhle blbosti ale pokud mate nejakuj vytku tak mi piste komentar nebo do zprav

P.S.je to vubec muj prvni vytvor tak budte prosim trosku ohleduplni 😬
Jo a vim ze micham spusovnej jazyk s hovorovym ale jenom jedno mi nejde 😁😁

Skryty SvetKde žijí příběhy. Začni objevovat