Chapter 6

13 3 0
                                    

Ik zie een jongen naast Anoek liggen, op mijn laken. Ze zijn aan het praten, soms hoor ik Anoek ook eens lachen. Ze verdient het.

Ik ga uit het zwembad en ga aan de bar zitten. 'Wat moet u hebben?' 'Hebben jullie cocktails?' 'Natuurlijk' 'Geef me dan maar een Passoa.' 'Komt eraan.' Zegt het meisje vriendelijk. Ik draai me om en kijk naar het uitzicht dat ik heb. De prachtige zee met een paar boten. Wat ben ik toch blij dat ik hier ben. 'Alsjeblieft één Passoa.' 'Dank u'

Ik drink van mijn Passoa en geniet. 'Oli? Ik moet je wat vertellen.' Ik draai me terug om en zie Anoek naar me toe lopen. 'Vertel!' 'Dus, waarschijnlijk heb je die jongen daarnet wel gezien. Hij is dus redelijk rijk en hij geeft deze avond een feest op zijn jacht! Hij wil dat we komen. Gaan we?' 'Je vind hem leuk? Nietwaar?' 'Ja duh!' 'Dan gaan we.'

*

Na nog een paar Passoa's te drinken zijn we naar onze kamer gegaan, om ons klaar te maken voor het feest.

Ik doe een kort lichtroos cocktailjurkje aan, Anoek doet een lange rode cocktailjurk aan. Natuurlijk heb ik weer make-up op en An weer niet/niet veel. Anoek ziet er prachtig uit. 'Wauw An, je ziet er geweldig uit!' 'Dank je Oli jij ook.'

We nemen een taxi naar de haven en zoeken zijn boot. 'Anoek je bent er!' Zegt Logan vrolijk. 'Natuurlijk, dit feest wil ik niet missen.' 'Hoi ik ben Olivia.' 'Leuk om je te ontmoeten Olivia, ik ben Logan.' 'Ook leuk om jou te ontmoeten Logan. Mooie jacht.' 'Bedankt, komen jullie mee iets drinken?' We knikken en lopen mee.

'Wat willen jullie drinken?' 'Passoa graag.' Logan knikt en kijkt Anoek aan. 'Cola.' 'Geen alcohol?' Vraagt Logan verrast. 'Ik drink geen alcohol.' Hij knikt begrijpend en geeft onze drankjes aan. We klinken en gaan bij de andere staan.

Ik kijk wat rond of ik iemand zie die net zo alleen is zoals ik. Ik voel me het derde wiel... Ik ga op een stoel zitten en kijk weer rond.

'Hoi, ik ben Rebecca.' Ik kijk verschrikt naast me en zie een meisje met zwart haar naast me zitten. 'Hoi Rebecca. Ik ben Olivia.' 'Ben je hier alleen?' 'Neen neen. Mijn vriendin was uitgenodigd door Logan, ik eigenlijk ook. Maar Logan en Anoek zijn steeds met elkaar bezig. Ik ben het derde wiel.' 'Ik begrijp je, dat had ik ook toen mijn vriendin een vriend kreeg. Ze sprak meer met haar vriend af dan met mij, en dan werd haar vriend nog eens boos op me omdat ik te veel met haar afsprak. Wat niet was.' 'Amai, die is heel jaloers.' Ze knikt. 'Ga je mee dansen?' Ik knik en we lopen naar de mensen die staan te dansen.

Rebecca en ik dansen op de muziek, we lachen, drinken,... Het is echt leuk met haar, ze is een leuk meisje. 'Van waar ben je?' 'België, jij?' 'Nederland.' Glimlacht ze. 'Hoe komt het dat je hier in Amerika bent?' Vraagt Rebecca. 'Ik ben hier op vakantie met mijn vriendin. We zijn net afgestudeerd, dat wouden we vieren.' Ze knikt dat ze het begrijpt en we dansen verder.

'Olivia?' Ik kijk achter me en zie Logan staan. 'Ja, wat is er Logan?' 'Weet jij waar Anoek is?' 'Ze was toch bij jou?' 'Ik ging drinken voor ons halen en toen was ze weg.' 'Waarom nam je haar niet mee? Straks is ze in het water gevallen!' Ik zoek Anoek op heel de boot samen met Rebecca en Logan. Maar we vinden haar niet. 'Als Anoek ontvoerd is, dan heb jij een groot probleem hoor!' 'Ik zal altijd mee helpen zoeken.' 'Omdat je je schuldig voelt?!' Ik begin kwaad te worden. Mijn beste vriendin is weg! 'Neen! Omdat ik Anoek leuk vind.' 'Je kent haar amper 1 dag. Dan kan je niet iemand leuk vinden.' 'Olivia, ik weet dat je boos bent, maar dat moet je niet op mij afreageren.' 'Oh jawel. Jij bent haar kwijtgeraakt. Dus ik ben boos op jou. Je zult de gevolgen ervan dragen! We gaan nu Anoek zoeken buiten de boot.'

We zochten uren lang, maar vonden Anoek niet. Ik ben zo kwaad op Logan, ik wil hem echt slaan.

'Anoek! Rebecca!' Logan roept ons en wijst naar beneden. 'Wat is dat?' 'Hier is precies iemand weggesleept.' 'Ze is toch niet dood?' Met tranen in mijn ogen kijk ik Rebecca aan. 'Rebecca, wil jij hem slaan voor me. Als ik het doe stop ik niet.' Rebecca slaat Logan op zijn borst. 'Door jou ben ik Olivia kwijt! Als ze vermoord is, dan word er hier nog iemand vermoord!' Ik kijk Logan boos aan.

Our Trip To AmericaWhere stories live. Discover now