27.Bölüm

3.5K 160 78
                                    

Bölüm Şarkımız: Melike Şahin/ Öpmem Lazım

Bugün baktığı her yer ve her şey gözüne öyle güzel geliyordu ki, hayatının hiçbir evresinde böyle hissetmediğini anımsıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bugün baktığı her yer ve her şey gözüne öyle güzel geliyordu ki, hayatının hiçbir evresinde böyle hissetmediğini anımsıyordu. Ayakları belki de ilk kez yere basmıyordu. Ki bu adımlarını her zaman sağlam atan biri için çok abesti ama durum aynen buydu.

Konuşmalarının üzerinden tam tamına 16 saat geçmişti ve Asil belki de ilk kez sabahı zor etmişti. Ki gece boyu düşünmekten, kafasında o anı oynatmaktan bir türlü uyuyamamış, miskince tavanı izlemiş ve kolundan tekini elinin altına alıp aptal aptal sırıtmıştı.

Hissettiği şeyin ne olduğu hakkında en ufak bir fikri yoktu. Bu hisleri üç kelimelik bir şeye hapsetmek mümkün değildi. Kalbi bu denli hızla çarparken ve sürekli olarak onun adını zikrederken onu o kısacık kelimeyle yere göğe sığdıramamak basit bir eylem gibi geliyordu. Çünkü Gazel bunlarında ötesinde bir anlam ifade ediyordu. Değerli ve özeldi. Bambaşka bir şeydi. İşte tamda bu sebeple duygularını aktarmada çeşitli acemilikler yaşıyordu. Bugüne kadar hiçbir kadın için böyle romantik dil dökmemişti, o kalıp haline gelmiş seni seviyorumlu cümleleri de söylememişti, ki bundan sonrasında da söylemesi için bunu gerçekten hak etmiş olması gerektiğini düşünüyordu. Gazel'le aralarında benzer olan tek şey de sanırım buydu. İkisi de kolay kolay çözülecekmiş gibi durmuyordu ancak erkek olarak çoğu şeyin kendisine düştüğünün de bilincindeydi. Bu sabah bu güzel düşüncelerle uyanmıştı. Önce ılık bir duş almış, sonra da boydan boya olan giysi dolabının karşısına dikilmişti.

Birçok eşyasına burun kıvırmış, çoğunu dokunmadan elemiş, çoğunun hatıraları canını sıkmıştı. Gizem'den kalan izleri buradan da silmeye karar vererek seçimlerine odaklanmıştı. Daha sonra bunun icabına bakardı. Gazel'i kaçırmadan yetişmek istiyorsa da biraz elini çabuk tutmalıydı.

Eline aldığı eşyaları bir çırpıda üzerine geçirdi, ardından parfümünü boca etti. Abartıp abartmadığını kontrol etmek amaçlı kokuyu içine çekti. Saçlarına da hafiften şekil verdi. Ayna karşısındaki halinden memnun kalarak gülümsedi. O gülümseme gözlerine kadar yansımıştı. Pasparlaktı kahverengi gözleri. Eskisinden daha dinç ve mutlu hissediyordu kendini. Sebebiyse gayet açıktı. Şimdiyse o sebebe adım adım yaklaşmak üzereydi. Cebine attığı çikolatasıyla önce kapısını tıklattı. İçeriden su sesi gelip gelmediğini kontrol etti. Hiç çıt çıkmayınca küçük sevgilisinin yatakta tembellik yaptığını anladı ve usulca kapıyı açtı.

Gazel gözleri kapalı olduğundan fark etmemişti kendisini. Bu da aslında işine geliyordu. Onu bu şekilde izlemekte güzeldi. Uzaktan bakmayı kesip ayaklarını harekete geçirdi ve kızın bedeninden boşta kalan kısma yerleşti. Salık saçlarının üzerinde gezdirdiği elinin yerini bir süre sonra dudakları aldı. Kokusunu içine çekip öptüğünde altındaki bedenin çok az da olsa hareketlendiğini fark etti ve sırf utandırmamak için geri çekildi.

Gazel kısık modda açtığı yeşil gözlerinin ardından kendisini seçince kocaman gülümsedi.

'' Günaydın uykucu,'' diye fısıldayan adamın ardından utanarak toparlanmaya çalıştı. Başına çarşafı çekmek aklına ilk gelen seçenek olmuştu ancak Asil o yolu ucunu tutarak kapatmış bulunuyordu. İkinci hamlesi yanağına konan ıslak bir öpücük olunca daha da kızardı. Tek kelime edemedi.

Beyaz Porsche'li Prensin Kayıp Prensesi (TAMAMLANDI)Bu Defa B'aşka- Seri 2Where stories live. Discover now