Vzpomínka

7 2 0
                                    

Hned po výslechu mi řekli ať se převleču do kraťas a tílku obojí v bílim. Vzali mi mobil a všechno co jsem měla u sebe a odvedli mě zpátky na pokoj kde mě následně zamkly a odešli. Výborně... povzdychla jsem si a lehla jsem si na postel.

Vzpomněla jsem si na to jak ty chlapy postříleli moje nejbližší. Do očí se mi vhnali slzy a začala jsem se klepat. Byly moje nejvíc... rodinu jsem nikdy pořádně neznala.... vyrůstala jsem v dětským domově.

Nikdy jsem nepotkala mojí mamku. Jenom odce. Byl to alkoholik a kšeftoval s drogami. Byla jsem u něj to čtyř let. Vzpomínku na otce mam jenom jednu :

Otec ležel na gauči a čuměl na televizi. Já jsem klečela v rohu obýváku a hrála si s prázdnýma flaškama od rumu "tati" řekla jsem trochu se strachem "hmm" zabručel otec "proč sem choděj ty pánové ?" Zeptala jsem se a tehdy jsem ještě nevěděla že kvůli drogám

"Choděj si sem něco kupovat... až vyrosteš budeš to prodavat ty" to mi jako odpověď stačilo a tak jsem si hrála dál. Někdo zaťukal. Vstala jsem a běžela jsem otevřít. Stál tam nějaký vyzablí chlap

"Dobrý den" pozdravila jsem "á ahoj... ty budeš asi Kiki že jo ?" "Ano prosím" usmála jsem se. Chlap si ke mě dřep a začal si mě prohlížet "hej Kirku myslel jsen že bude starší" za mnou se hned objevil otec "však ona vyroste" protočil oči "hm ale chci jí za polovinu ceny" řekl chlal "fajn... stejně mi tady k ničemu neni... brzo bych ji už asi umlatil jako její matku"

"Co je s maminkou ?" Zeptala jsem se "mlč" sykl ten chlal a dal mi facku "teď už tatínkovi nepatříš" zamrkala jsem a mlčela. Ten chlap vstal a zaplatil tatovi "znal jste maminku ?" Zašeptala jsem protože mi to nedalo. Chlap se na mě otočil a dal mi pěstí..... 

Dál už si to nepamatuju... jen vím že do sirotčince jsem se dostala s hodně fyzickými ránami.

Někdo zaklepal na okno. Koukla jsem se tam a viděla Derena "zítra až půjdete na vycházku dostanu tě ven" "ok" kývla jsem a on zas zmizel.... Takže přeci jen tu nezůstanu.

-Mája<3

My Dream Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt