17.BÖLÜM

5.4K 174 47
                                    

                    Keyifli Okumalar

Sabahın ilk ışıklarında çiftimiz kalkmış , kahvaltısını yapmış , işe gitmek için hazırlanıyordur. İşkolik çift işte napıcan.

"Ömer buraya gelsene bi."

"Geldim sevgilim."

"Her zaman hatırlatmak zorunda mıyım? Barışmadık biz. Barışmadık an-" Defne dudağında hissettiği baskı ile susmak zorunda kalır. Ne karşılık veriyordur ne de geri çekiliyordur. Ömer Defnenin fermuarını çeker öperken. Kısa süre sonra geri çekilir.

"Sabah öpücüğü için teşekkürler."

"Manyak mısın be adam?! Napıyosun?!"

"Karımı öpüyorum."

"Sensin karı." Ömer şaşkın bi şekilde Defne'ye bakar. Defne açıklama isteği duyarak "Yani karı derken karı-kocadaki koca manasında şey yaptım."

"Anladım. E hazırsan çıkalım o zaman."

"Tamam hazırım."

Şirkete doğru yola çıkarlar. İçeri girdiklerinde Defne'yi gören kişiler şaşırır. Sonuçta kız hamile bi şekilde geri dönmüştür.

"Ovv Defne. Kimden bebek? Bu işlere mi başladın?"

"Deryaa!" Diye çıkışır Ömer. Sonra ekler. "Ağzını topla! Yoksa işinden bu şirketteki son kelimelerin olur bunlar! Defne benimle gel."

Ömer ve Defne Ömer'in odasına girer. Ömer tekli koltuklardan birine yaslanır. Önüne Defneyi çeker. Yüzünü avuçlar. "Sen üzülme bitanem tamam mı?" Der ve yanağına bi öpücük kondurur.

"Ömer ben seni çok seviyorum." Defne Ömer'e dolar kollarını. Ömer dikleşir ve düzgün bi şekilde sarılır Defne'ye. Saçlarına bi öpücük kondurur. "Ben de seni çok seviyorum." Ömer duyduğu kısık hıçkırıklar kalbinden bişeyler aktığını hissetmiştir. Defne geri çekilir. Ömer akan göz yaşlarını parmağı ile siler. Defne Ömer'in yanağına ufak bi öpücük kondurur.

"Ne için bu?"

"Bebeğimizin babası olduğun için."

"Hmm başka bi anlamı yok yani öyle mi?"

"Öyle. Ben odamdayım."

Ömer kollarının arasından süzülüp giden kadına bakar. Sonra ne kadar şanslı olduğunu düşünür. Böyle bi kadının onla beraber olduğu için. Böyle bi kadının ilki ve teki olduğu için. Kafasını Defne'nin odasını gösteren cama çevirir. Asistanı gittikden sonra Defne'nin odasını oraya taşımışlardır. Defne'nin odasına ise geçici lojistik müdürü yerleşmiştir. Ömer aklına gelen bişeyle Defne'nin odasına gider. İçeri girdiğinde sandalyesine oturmuş işleri halletmeye çalışan Defne'yi görür.

"Sevgilim?"

"Efendim."

"Seni eski odana taşıyalım diyorum. Geçici olarak Hülya Hanım gelmişti. Sen geldiğine göre gidebilir."

"Ama kadın işinden olmasın benim yüzümden."

"Olmaz merak etme."

"Ömer?"

"Efendim sevgilim."

"Ben diyorum ki ben senin asistanım olıyım. Hem Hülya Hanım işinden olmaz. Hem de senin asistan işini halletmiş oluruz. Benim de aklım acaba yine hangi asistan Ömer'e sırnaşıcak diye sende kalmaz."

"Öyle mi düşünüyodun sen?"

"2 yıl boyunca uğraştığım tek kadınlar asistanların."

Ömer ağzından bi kahkağa kaçırır. "Gülmesene be." Diye Ömerin koluna vurur Defne.

Seni İstiyorumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin