2 (editat)

2.5K 71 4
                                    

Hey... Eu sunt Kath... Nu am o viata roz, nici multi bani si nici măcar prieteni... Nu. Nu sunt fata aceea tocilara care îi e frică să vorbească.Sunt fata aceea singuratica cu un singur prieten.. Nu am avut niciodata un iubit. Povestea mea nu e ca acelea in care inima de piatra începe să iubească.Eu nu iubesc, nu simt, nu arat. Toate astea din cauza părinților mei..Mereu am vrut sa am un umăr pe care sa plâng dar nu prea știu ce înseamnă să iubești şi să fi iubit.
Părinții mei sunt distanti...nu prea vorbesc cu ei chiar dacă stam in doar 2 camere si o baie. Norocul meu că am camera mea... Povestea mea începe cam pe la 16  ani. Apropo, am 17 ani si ziua mea e pe 25 decembrie.Si azi e cam...25 Decembrie.LMA, mie! Da... de Crăciun e ziua mea şi va gândiți că toţi îmi sărbătoresc ziua fiindcă e Crăciunul și toți sărbătoresc Crăciunul dar nu. Este exact invers.

*Acum un an*

8:00
Ma trezesc ca in fiecare dimineaţă insa azi e o zi trista in care îmi aduc aminte ca nimeni nu ma pretuieste inafara de obsedata si nebuna mea prietena, Altxandra. E ziua mea.

*Telefonul suna*
-Da?
-AAAAAAA!
-De ce tipi? Spun indepartand telefonul de urechea mea.
-E ziua ta!!La multi ani!
-Mda..Crăciun fericit!
-Haide! Anul asta te vei distra!
-Hai nu mai spune!
-Da. Îmbrăcate. Vin la tine sa mergem in oraş!
-Dar e prea frig!
-Taci!
*Apel incheiat*
----------------------------------------------------
Hei! E prima mea carte si sper sa va placa! ↖(^ω^)↗

Știu că e plictisitor la început dar va promit că va fii mult mai interesant!

Suflet pierdut..//TERMINATA//Where stories live. Discover now