Capitolul 9

105 6 0
                                    

                              Jake
Sunt in bucatarie si cotrobai prin frigider dupa manacare,cand aud un  harjolit in usa de la intrare. Ma indrept spre ea si o deschid,rămân blocat cand il vad pe Black Shuck aproape lesinat si plin de sange.Il bag repede in masina tatalui meu, ma urc la volan si il duc la veterinar.Ajung repede la medic, iar acestia il baga pe Black Shuck in operatie.Dupa 30 de minute,medicul veterinar imi spune ca a avut un glont in burta, dar  a fost indepartat si acum este in afara oricarui pericol.Mi-a spus ca il pot lua acasa.
Incerc sa dau intr-una de Ariel,dar căsuţa vocală imi spune ca are telefonul inchis.Ma duc acasa la ea sa il duc pe Black Shuck,dar cum stiam ca ceva nu-mi miroase a bine l-am lasat pe Black Shuck in masina.Bat la usa si sunt intampinat de mama ei.
Eu:Buna seara,doamna Withemore,Ariel este acasa?
Mama ei:Nu a plecat sa il plimbe pe Black Shuck.
Eu:Multumesc mult,o seara buna.spun eu plecând.
Imi scot dinou telefonul si o sun pe Ariel,dar nu raspunde.Ma îngrijorez destul de rau.Ma urc la volan si ma duc prin fiecare colt al orasul sa o caut pe Ariel.La un moment dat trec pe lângă padura.Black Shuck se ridica de pe bancheta din spate incepe sa maraie si sa urle,uitandu-se inspre padure.Opresc masina si cobor din ea.Deschid portiera din spate,iar Black Shuck sare din masina si ma impinge cu capul inspre un loc din padure.La un moment dat se opreste si incepe sa urle. Aprind lanterna telefonului si o indrept spre pamant,vad sangele,probabil al lui Black Shuck. Ma uit mai atent si observ ca ceva sclipeste.Ma aplec si pun mana pe lucrul care sclipeste.Era lantisorul lui Ariel pe care i l-am dat cand a facut 18 ani. Pe pamant vad niste urme.
Eu:Sigur e in pericol!Hai,Black Shuck!
  
                              Ariel
Imi deschid ochii,destul de ametita.Eram intr-o cabana,amenajata luxos, nu mai vazusem locul pana acum.Incerc sa ma ridic de jos, dar nu reusesc. Aveam mainile legate de un stalp de sustinere al cabanei, deasemenea aveam legate, si picioarele.Ma zbateam cu gandul ca poate, poate se slabesc legaturile.Aud o voce a unui barbat care imi spunea:"Degeaba te zbati!".Imi ridic privirea, iar un nod mi se pune in gat si înghit in sec.
Nick:Ai de gand sa imi spui ceva sau ti-a mancat pisica limba?
Eu:Tu esti mort!
Nick:Nu, sunt viu!
Eu:Dar te-ai aruncat de pe prăpastie!
Nick:Am supravietuit!Nici mie nu mi-a venit sa cred.
Eu:Da-mi drumul! Lasa-ma sa plec!
Nick:Nu ti-am spus sa nu te mai zbati?!O sa iti dau drumul, cu o conditie, promitemi ca nu pleci nicăieri!
Eu:Bine.
Logic ca minteam.
Nick se apropie de mine si imi dezleaga mainile si picioarele. Ma ridic rapid,il imping si fug spre usa.Trag cat pot de tare de clanta, dar usa era incuiata.
Nick:Cauti astea? intreaba el fluturând cheile.
Se apropie de buzele mele si imi spune:
Mi-ai promis ca nu vei incerca sa fugi.
Era mult mai diferit fata de cum il stiam,avea o vocea schimbata, era mai inalt, privirea sa de catelusi era acum una rece, care imi dadea fiori, avea un alt stil vestimentar.Ma ia de mijloc si ma lipeste de pieptul lui.Inca mai tineam la el, insa fara voia mea.
Nick:Uita-te la tine, inca ma placi, se vede in ochii tai!
Eu:Te urasc!
Nick:Si totusi inca ma iubesti, nu mai uitat.
Eu:N-am cum, mi-ai facut prea mult rau!
Nick:Inca ma iubesti!spune el apropiindu-se de buzele mele cu ale lui.
Eu:Esti nebun,lasa-ma!spun eu impingandu-l.Esti un sociopat nenorocit!
Nick:Ti-e foame?
Eu:Ce naiba?
Nick:Merg sa fac ceva de mancare.
Eu:Sper sa dai foc bucătăriei si te arzi, iar apoi sa mori!
Nick nu a mai spus nimic si a plecat spre bucatarie.M-am trantit pe podea cu speranta ca poate voi scapa de aici.Dupa ceva timp Nick se intoarce.
Nick:Treci si manânca!
Eu:Nu vreau!Mai degraba mi-as baga capul in toaleta!
Nick:Asculta,ingamfata mica, spune el tracandu-ma de par, o sa mananci si o sa faci tot ce iti spun eu!
Acesta imi pune farfuria in mana si se pune pe canapea.Ma ridic de pe podea si arunc farfuria intr-un perete, aceasta se sparge in bucati.Nick se ridica de pe canapea se indreapta spre mine si imi da o palma, apoi ma ia de mana si ma tranteste pe unul din pereti.
Eu:Ce vrei sa faci?intreb eu speriata,desi stiam raspunsul.
Nick:Şşşş...
Eu:Lasa-ma!
A inceput sa ma pipaie, incercam sa il indepartez, dar nu reuşeam. A inceput da ma sarute pe gat, eu il impingeam.
Eu:Te rog, lasa-ma!Dispari!
Imi descheie geaca,mi-o da jos si o arunca pe podea. Isi baga mana pe sub tricoul meu si imi descheie sutienul.Il imping in zadar, el tot nu inceta.Vrea sa imi dea jeansi jos, dar o lovitura puternica se aude in usa si aceasta cade.Black Shuck il doboara pe Nick la pamant si il musca.Cat de bucuroasă eram ca au venit(Jake si Black Shuck).Jake vine si ma ia in brate.
Nick:Date de pe mine,potaie! striga aruncându-l pe Black Shuck.
Jake se indreapta spre el si incepe sa il bata.Il ridica de pe jos si il arunca intr-un perete.Il loveste cu pumnii si cu picioarele, dandu-i sangele.Nick scoate un pistol din buzunar si il indreapta spre Black Shuck.Jake se da inapoi.
Nick:Numaratoarea face totul mai distractiv asa ca: 5...,4...,3...,2...
Cu o secunda inainte sa ajunga la "1"  m-am năpustit aspra mâinii in care tinea pistolul si am inceput sa trag de el.Deodata, pistolul se autodeclanseaza si se aude o bubuitura.Raman blocata, dupa cateva secunde ma uit la mine, eram plina de sange, dar nu era al meu, ma uit spre Nick care cazuse mort, glontul ii strapunse inima. Jake mi-a luat geaca de pe podea si m-a tras de mana, scotandu-ma din cabana, Black Shuck era in spatele nostru.Am plecat repede din acel loc.
Eu:Mi-am dorit sa...moara....
Jake:Gata,stai calma a trecut.
Merg la un magazin si imi iau servetele, ca sa ma sterg pe fata de sange. Imi pun geaca pe mine si o inchei pana in gat, ca sa nu mi se vada tricoul plin de sange.
Jake m-a dus acasa.Deschid usa si ii vad pe ai mei alarmati.
Mama:Scumpo,este 02:00 dimineata, unde ai fost pana la ora,de ce nu raspunzi la telelfon?
Eu:Ămm...Black Shuck s-a ranit si l-am dus la veterinar,nu am raspuns la telefon pentru ca m-a lasat bateria.
Mama:Tu esti bine?
Eu:Da mama,...sunt bine.

Asasina:RazbunareaМесто, где живут истории. Откройте их для себя