Del 3 - kvällen efter bion [NSFW]

36 1 0
                                    

När bion var slut så gick de ut igen, Etzer rodnade lite smått och sa
- "du får ta på den här igen" och gav Chica ögonbindeln. Chica gjorde som han sa och väntade nervöst på vad sol skulle hända härnäst. Tankar och fantasier snurrade runt i hennes huvud och hon kände hur hon rodnade. De kom fram till destinationen och Etzer bar henne till soffan där hon fick vänta en stund innan Etzer ropade att hon kunde ta av sig ögonbindeln. Hon öppnade ögonen och såg en liten stig av rosenblad som ledde till sovrummet. Hon följde den lilla stigen in till the sovrum och fick se en Etzer som låg på sängen alldeles nakelinaken. Både Chica och Etzer rodnade. Chica såg sig omkring för att försäkra sig om att sneaky Blejs inte fanns i närheten och tog sedan snabbt av sig och närmade sig Etzer

[ liten time skip ]

- "ahH,,etZeRrRRR~,,~~" Chica bet sig i läppen i ett försök att vara mindre högljudd men det var inte särskilt effektivt. Etzer njöt av Chicas rop och fortsatte med ""det han höll på med""
Han kände att han var nära sitt utsprut.
- "ngHHah,~~-" utbrast Etzer och utsprutade. Han log utmattat mot Chica och la sig ner lite mer bekvämt tillsammans med Chica och somnade med henne i famnen.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 11, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Utspruta ljuset - Etzica oneshotsWhere stories live. Discover now