#10#

1.9K 101 5
                                    

LA scurt timp iese Dylan din camera si îmi face semn ca e ok.

- O sa mergem in seara asta in club.. Asa ca va rog nu o suparati. spune si coboara scarile, apoi iese pe usa. MA intorc spre camera Safei si ciocan la usa.

- intra. spune ea, iar noi intram pe rand. ne.am blocat toti la usa. arata de parcă  nimic nu s-a intamplat. dylan face  minuni.

- Esti bine/ intraba Harry iar ea ii zambeste si da aprobator din cap.

- o sa merg cu gasca in club.. avand in vedere ca maine e ultima zi de libertate..

- ok.. sa ai grija spune LIam serios iar ea se uita ciudat la el apoi zambeste. SE intoarce si merge in dresing, apoi se intorce cu o rochie frumoasa. 

O lasam sa sevimbrace si mergem in living unde ne asezam pe canapea.

- Baieti. striga  Safaa de la ea din camera. ajungem acolo si o vedem intr-un halat alb, care ii statea al naibii de bine.

-  Stiti, m-am mai gandit, si.. vreti sa veniti cu noi in club? spune ea iar noi tipam un da in cor. 

Alerg al mine in camera si ma imbrac intr-un tricou alb o pereche de blugi negrii stramti  si tenisii mei adidas. cobor jos unde ii vad pe baieti zambind si butonand pe telefoane.

chiar eram fericiti.. ne-a lasat a mergem cu ea, si sa ii cunoastem prietenii cea ce e mare lucru...

 La scurt timp coboara si si pot sa zic caa arata ca o zeita. 

-bun baieti. din moment ce Dylan nu bea si nici eu, noi o sa conducem. El o sa ii aducă pe ceilalti, iar eu pe voi. Dam aprobator din cap si urcam in masina ei. eu in dreapta iar baietii in spate. drumul a fost linistit. adevarul era ca nici unul nu voia sa o supere intr-un fel. PArcheaza masina in fata unui club cunoscut si de fite. de unde stie unde e? adica de-abia a ajuns in Londra. Coboram din masina si mergem dupa saf.

Sare in bratele lui dylan apoi in a celorlati. se intoarce spre noi si ne face cunostinta. Intram in club, iar muzica tare, fumul si mirosul de alcool isi face simtita prezenta. Mergem toti pe ringul de dans si incepem sa dansam.



- perspectiva Safei. -

Se facuse tarziu asa ca am  decis sa ne intoarcem fiecare la casele noastre. dylan a plecat, nu inainte sa imi dea un pupic si sa imi spuna sa am grija cu baietii.

Ne urcam in masina si la scurt timp ajungem la vila ( nu stiu cum sa ii zic.. )

ii ajut sa se ridice din masina si intram in casa. ii duc in camerele lor, iar cand ma intorc sa il iau si pe Louis ACESTA SE UIAT LA MINE.

HAide louis, spun si il trag de mana, spre camera. mergea linistit.. Dar avea fata aceea de copil confuz dar dragut.

il asez cu grija in pat, il descalt si ma ridic sa plec.

- te rog, stai cu mine..

 ma intorc pre el sii ii zambesc. arata asa de dragut si inofensiv. nu ca altii, care atunci cand se imbata ar fii bine sa te dai din calea lor. 

Ma asez langa el in pat, dar la o distanta destul de mare. ma trage si ma lipeste de piepul lui..

- voiam sa iti spun ca eu...



# am revenit cu un nou acpitol. stiu ca am intarziat destul de mult cu el, adr saptamana asta a tezele, iar maine am meci diminaeata apoi tres amaerg direct la scoala sa dau teza al mate. O safie super obositor.

Scuze de greseli..

bay minionilor! U_U

Sora lui Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum