1 a.m.

3.6K 358 24
                                    

1 a.m.

Este târziu, dar eu tot nu am somn, mă gândesc non-stop la tine. Da, am fost un prost pentru că am plecat, trebuia să lupt pentru tine, pentru dragostea ta. Sunt un laş şi întotdeauna voi fi. Am schimbat tot viitorul nostru, de fapt, am schimbat tot, chiar şi pe tine.

La început mă mai sunai şi mă întrebai când o să mă întorc, dar de fiecare dată te minţeam. Mă durea pentru că nu îţi spuneam adevărul, dar mă durea mai mult dacă tu sufereai. Dacă îţi spuneam că n-o să mă întorc niciodată, sufereai mult, şi gândul ăsta mă ucide.

Îmi este dor de noi, de toate prostiile pe care le făceam, de zâmbetul tău. Eram fericit când tu erai fericită, cam aşa mergeau lucrurile. Ştii, îmi este dor de caracterul tău, de copila din tine. Stau câteodată şi mă uit la pozele cu noi doi. Câteodată plâng şi câteodată râd când văd ce fețe avem. Ne prosteam.

Tu mi-ai auzit prima vocea, nu am cântat niciodată pentru cineva, numai pentru tine. M-ai încurajat să mă fac cunoscut, tu m-ai împins de la spate. Când cântam, numai la tine mă gândeam. Tu m-ai ajutat mereu. Noaptea, când dormeam la tine, îţi cântam. Tu zâmbeai şi îţi băgai mâna în părul meu şi mă trăgeai încet de el.

Adorai părul meu! Când mă tundeam, tu erai de fiecare dată supărată pe mine. Odată chiar ai şi plâns şi ai stat supărată pe mine o lună! O lună nu m-ai băgat în seamă, oricât încercam eu, tu nici nu te uitai la mine.

Uite ce fac eu la ora asta, în loc să mă gândesc la ziua de mâine sau la melodia pe care trebuie s-o cânt, eu mă gândesc la tine. Ştii, nu regret că te-am cunoscut, mi-ai făcut viaţa mai bună. Tu ai fost îngerul meu păzitor. Bine, poate nu păzitor, tu mă lăsai de fiecare dată să mă lovesc şi râdeai, dar ai fost un înger.

De-abia aştept să ne vedem Jasmine.

Nu uita, te iubesc, cred.

12 a.m. || h.s. ||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum