9.Aptal

161 8 0
                                    

Bana yarim saat gelen 2 saat ardindan Loris'le birlikte siniftan ciktik.Hala Tyler'la bir kelime konusmamistik ve acikcasi bu canimi fazlasiyla sikiyordu. "

Hangi ders?" Loris'in sesiyle düsüncelerimden siyrildim.

"Ha?" dedigimde kikirdadi."Simdi hangi derse giriyoruz?" dedi.Gercekten hangi dersti? Biraz düsündüm, okulda yeniydim ders planimi ezbere bilmemem normaldi.

"Ingilizce" dedim.En azindan sevdigim bir ders.Ardindan dersimiz yoktu yani eve gidebilirdik

."Okuldan sonra birseyler yapalim mi?" dedi.

"Lo, biliyorsun Tyler'la aramiz fazla iyi degil, nasil davranacagimi bilmiyorum."Konusarak sinifa gelmistik, siramiza gecerken konusmaya devam ediyorduk.

"Ben aslinda ikimizi kastediyordum, kafan dagilir.

"Iyi bir fikir gibi geliyordu.Düsünüyormus gibi yaptim."Hmm bilemiyorum terminlerimde sana yer ayirabilir miyim ki..." gülmeye basladik

."Nereye gidecegiz?" diye sordum.Bu sirada Mr.Greenwood da iceri girdi.

"Bilmiyorum sen gelmeden önce cocuklaral takildigimiz bir yer vardi belki sana orayi gösteririm."dedi.Cevap olarak basimi sallamakla yetindim.

Sonunda okul bitmisti.Ders boyu Loris telefonuyla ugrasmisti bende dersi dinlemek zorunda kaldim.Okuldan ciktiktan sonra anneme biraz disarida dolasacagimi mesaj attim ve sorun etmedi.

"Nereye gidiyoruz?" diye sordugumda Loris gülümsedi.

"Benim evime"dedi. Kaslarimi kaldirip ona baktim.

"Evinde ne yapcaz?" dedigimde kahkaha atti.

"Pis bir hayal gücün var Lara, evimden birseyler almam gerekiyor." dedi hala gülmeye devam ediyordu.Suratimi astim.

"Ben öyle bir sey düsünmedim ki." dedigimde daha fazla güldü.Sonunda evine geldigimizde iceride Felixin oldugunu gördüm. Gülümseyip ona sarildiktan sonra kanepeye oturduk.

"Lara yukarida sagda ilk oda benim odam masamin üstünde cüzdanim var alip gelir misin?" dedi Loris.

"Niye kendin almiyorsun?"diye sordugumda kas göz isareti yapip Felixi gösterdi.Ona anlamayan bir ifade ile bakarken yanima gelip kulagima fisildadi.

"Felix bana birsey anlatcakmis, bilirsin erkeksi konular."dediginde güldüm.

"Duyanda regl oldu sanacak." dedigimde ikimizde kahkahalar atmaya basladik.Felix sorarcasina bize bakiyordu. Sonunda kendimi tuparlayip konusmaya basladi.

"Neyse ben cüzdani alayim." diyerek odaya ciktim tam masaya yönelirken birnin odada dikildigni gördüm tam bagiracakken bunun Tyler oldugunu fark ettim.

Ayni anda "Sen burada ne yapiyorsun?" dedik.Birden arkamdaki kapi hizli bir sekilde kapandi ve kilit sesi duyuldu. Kapiya yönelip acamayi denedim ama olmuyordu.

"Loris bu komik degil ac su kapiyi gerizekali!"diye bagirdigimda Loris'in kikirdamasini duydum.

"Üzgünüm ama bu kapi siz iki aptal barisana kadar acilmayacak." dediginde daha fazla sinirlendim.

"Hemen ac sunu burdan cikinca seni... ah beni deli ediyorsun!" diye bagirdim ve sadece kahkahalari duydum.Sinirden kapiya tekme atinca aci ile inledim. Arkamdaki gülme sesini duyunca sinirle arkami döndüm.

"Gülme!" birden soguk ifadesini takindi.Yürüyüp yataga oturdum ve basimi ellerimin arasina aldim.Yatagin cöktügünü hissettigimde yanima oturdugunu fark ettim.

"Lara ben seni korumaya calistim, belki senden uzak durursam senin icin daha kolay olacagini düsündüm ama aptallikti, özür dilerim." dedi. Ne oluyor bu kadar cabuk pes mi ediyordu?"Bana kizgin olmakta haklisin, ama konus lütfen." dedi, sesi yalvarirmiscasina cikiyordu.

"Neden öldürdün? Hala bana bir cevap borclusun.BUndan daha önemlisi, o adam kim oldugumu nerden biliyordu? Tyler delirmek üzereyim birseyler söyle." diye yalvardim.Alnini alnima dayadi ve konusmaya basladi.

"Yapamam daha cok erken.Söz veriyorum söyledigim gibi zamani geldiginde anlatacagim ama simdi olmaz, sadece güven." ve yine ona dayanamiyordum iste.Birden ona sarildigimda affaladi ama geri sarildi ve basimi gögüsüne yasladi.

"Bidaha bana öyle soguk davranirsan seni pataklarim."gülmeye basladi, dayanamayip bende güldüm. Basimi öptü.

"Korkma bir kere yaptigim aptalligi tekrarlamam."dedi.Tatmin olmus bir sekilde gülümsedim.

"Ne zaman cikaracaklar bizi?"dedigimde dudaklarini bilmiyorum dermiscesine büktü.Böyle cok tatli oldugunu biliyor muydu?

"Evet ama senin agzindan duymak ayri"dedi ve gülmeye basladi.Laner olsun yine sesli düsünmüstüm.Utanarak yüzümü gögsünde sakladim ve gögsü titremeye basladi ona vurdugumda daha cok gülmeye basladi.

"Oho bakiyorumda barismaniz uzun sürmemis." diye bir ses geldi kapidan. Basimi kaldirdigimda Lorisi gördüm ve elime olk gelen esyayi ona dogru firlattim.Ne yazik ki usta bir hareket ile yastigi yakalayipbana geri atti. Gülmeye basladik.Bu iyi gelmisti, Tyler ile küs kalsaydik neler yapardim bilmiyorum.

Selam ben geldim :D ilk önce Mutlu yillaaar <3 Biliyorum uzun sürdü ama okul yüzünden fazla internete girmiyorum özür dilerim yorumlarinizi ve votelarinizi bekliyorum sizi cok seviyorum :***Bu arada 6353 okuma TESEKKÜRLER <3 <3 <3

-Pelin

BLACKWhere stories live. Discover now