Fanfics(jednodílovka) - Rozchodová romance (NH)

1.1K 30 2
                                    

rating: +13, pohled : Y/N, počet slov : 1296

Je středa odpoledne, a já jak jinak, než jsem ležela v obývačke a koukala na nějaký nudnej film, který běžel právě v televizi, byl to už týden co se semnou Jeremy rozešel a já se s toho vůbec nedostávala, tak moc mě to ranilo, co jsem se dozvěděla, že mě podvádí. Byla jsem přesvědčená, že už se nic zvláštního nestane, když najednou zazvonil zvonek u bytu. Vstala jsem z gauče takovou nechutí jak se mi nechtělo, že jsem málem uvažovala že nepůjdu ani otevřít. Nakonec jem byla ale ráda.

Otevřela jsem dveře jen v županu s rozcuchanými vlasy a s mým překvapením tam byli kluci. S úžasem na mě hleděli a Harry jen dodal: „Teda holka ty vypadáš“ a zasmál se. „Nech ji žít Harry“ dodal Louis usmál se, obejmul mě a zeptal se „Tak jak se máš ty naše holka?“ „Co myslíš? Se na mě koukni vypadám jak strašák v zelí.“ a musela jsme pousmát. Těšilo mě jen to, že došli a vzpoměli si na mě. „Náhodou jseš krásná.“ řekl Liam a pozdravil mě.

Zayn jenom prošel a a Niall mi strčil láhev šampanského do ruky a dodal „Jdeme slavit“ Všichni se automaticky odebrali do obýváku. „A co chceš slavit? To, že mě odkopl kluk kterého jsem milovala, myslela jsi že je to ten pravý a který mě mezitím podváděl jak se jen dalo?“  Všichni už jsme byli v obýváku a nastalo ticho. Jen co jsem to dořekla všichni na mě koukali a já myslela, že se rozbrečím hned jak sem se zamyslela nad slovama co jsem řekla. „Promiň, tak jsem to nemyslel“ omluvil se Niall „Myslel jsem, že jsi volná tak by sis to měla užít. Navázat nové vztahy a jít na lov, ty víš co mám na mysli, viď ?“ řekl a šibalsky na mě mrkl způsobem aby mě rozesmál.

„Jasně má pravdu, mi přece nechceme aby ses trápila“ řekl Loui. „Buď ráda, že ses to dozvěděla teď, příště by bylo už třeba pozdě.“ řekl opatrně Liam. „Asi máte pravdu kluci, já jen si to nedokážu přiznat.“ dodala jsem. „Tak já zajdu pro skleničky na přípitek.“ A odešla jsem k baru pro skleničky abych to vůbec vydýchala. Jen sem slyšela kluky v pozadí jak si něco vykládají.

„Hej Y/N můžem si probliknout TV?“ křičel z obýváku Zayn.To bylo snad poprvé co promluvil co došel. „Jasně, nemusíš se ptát. Víte, že se můžete chovat jako doma no ne?“ šla jsem už se skleničkami do obýváku.“Kdybych tu byl jako doma, tak tu chodim nahej“ řekl Harry. „Na to taky někdy dojde“ řekla jsem a šibalsky se usmála. „Ůůů“ dodali všichni sborově až na Harryho, který se smál. „Vidim, že tu svobodu začínáš brát vážně. To se mi líbí.“ řekl Louis. Usmála jsem se.

Zayn mezitím prolupkával kanály na TV až narazil na MTV a řekl: „Koukněte naše píseň.“ Právě hrála píseň “Story of my life“. „To už je tam tento týden asi po 10.“ Koukli na mě. „Máme největšího fanouška jak vidim.“ řekl Liam. „Co je? Celý týden jsem byla zalezlá tady doma a televize byla muj nejlepší kamarád“ „A my jsme co?“ řekl Niall. „Máte pravdu vy jste - Top.“ Řekla jsem zdůrazněně a usmála se. Kluci se zasmáli.

„Tak na zdraví hoši“ zvedla jsem svoji skleničku,že šampaňským a hlásla. Kluci mě napodobili a Niall řekl „Na tebe“ a Harry dodal „sestro“ . „Sestro?“ „Jasně, od tehle chvile patříš už taky do rodiny.“ řekl Louis. Uvědomila jsem si, že oni jsou ti správní kamarádi, byli jediní, kteří zamnou došli za celý ten týden a to mají ze všech nejvíce nabitý den. Vlastně rok, páni mají užasný život, řekla jsem si v duchu. „Mám vás ráda kluci, dekuju, že tu pro mě jste.“ „Hromadné objetí“ zařval Loui a dali jsme se dokolečka a objemuli se.

Byli jsme asi tak hodinu v obýváku vykládali a smáli se u komedie která běžala v televizi. Rozveselili mě poprvé za tenhle týden a já jsem se měla dobře jako nikdy. Niall se na mě furt usmíval a nedocházelo mi nic. Až sem pak šla uklidit skleničky do kuchyně a on se zamnou přikradl, když jsem umývala nádobí.

„Nezasloužila sis to“ řekl opatrně. Usmála jsem se na něj a oči mi uplně zeskleněli slzami co jsem držela v sobě. Všiml si toho. Otočil mě k sobě a řekl : „Promin, to jsem nechtěl, nechtěl jsem te rozbečet.“ „Ale já vždyt nebrečím“ řekla jsem a slzy mi začli téct po tvářích. Neudržela jsem se a rozbrečela jsem, spadla jsem do jeho hrudi s pláčem. Stáli jsme tam já skloněná pláčem a voda z kohoutku furt tekla.

Rukou mi zvedl hlavu z jeho hrudi a hluboce se mi díval do očí. Cítila jsem vzrušení, když se najendou naše rty dotkli k polibku. Bylo to krásné, ale nedala jsem to na sobě znát hlavu jsem měla plnou Jeremyho a toho co mi proved. Naše rty se zase vzdálily a mi na sebe znovu koukali jen tak beze slov, bez ničeho. Když vtrhnul do kuchyně Zayn. Otrhla jsem se od něj a ve zlomku sekundy jsem zastavila tekoucí vodu.

„Asi jdu nevhod“ „Ne ne dobrý“ vykoktala jsem se ze sebe. „Liam jen furt otravuje, jestli nemáš chipsy.“ řekl tak aby ho Liam slyšel. „Já nejsem otravný“ slyšela jsem v pozadí Liama. Musela jsem se usmát. „Jasně,tady jsou.“ Otevřela jsem skřínku a hodila po Zaynovi sáček s chipsy. Zayn odešel zpět do obýváku a my s Niallem zůstali sami v kuchyni, nyní v hrobovém tichu.

Promluvil:„Omlouvám se,….znovu..“ „Mlč“ napomenula jsem ho a dala mu pusu na rty. Nyní jsem už věděla co chci. Věděla jsem, že chci jeho. Jen dodal „Jak si přeješ“ a začli jsme se vášnivě líbat. Polibky byly krásné a rychlé, čím dál tím vášnivé. Rukou by zajel pod župan a začal mi kroužit po liních mého těla až se dostal ke kalhotkám. Projížděl okolo lemu mých kalhotek a mě tak neskutečně trápil. „Nialle…“ vzdychla jsem. Pochopil a rukou mi zajel pod kalhotky. Prvně mě zlobil na poštěváčku až sem ho hryzla do rtů a on konečně pochopil, že se nemá čeho bát. Prsty už byly tam kde měli být nejprve jeden, pak dva a tři. Bylo to tak krásné, nikdy jsem nic takového nezažila. Snažila jsem se být tiše, aby kluci v obýváku nic neslyšeli. Já mezitím hladila rukou Niallovi bouli na boxerkách a bylo mu to podle jeho vzdychů příjemné.

„Hej co tam děláte?“ zakřičel Harry až žárlivě. Naše jazyky se stále dotýkali a ignorovali Harryho volání…“Hej tak slyšíte?“ dodal ještě a vypadalo to,že má namířeno k nám když ho Louis zastavil. „Nechoď tam,nech je, asi chtějí soukromí“ „No právě“ odvětil Harry. „Bože Harry, uklidni se“ řekl chladným hlasem Liam. Harry si odkašlal a sedl si zpět do křesla. My jsme mezitím se urovnali, dali si poslední vášnivý polibek a rozhodli se, že půjdeme teda za němi.

Když jsme došli do obýváku, tak se všichni dívali jinam abychom si nepřišli divně a bavili se mezi sebou, jediný Harry na nás nenávistně koukal. Dělali jsme jako nic a zapojili se do debaty, kterou právě začal Louis s jeho mrkvemi. Celou tu dobu než kluci odešli jsme na sebe s Niallem pokukovali a usmívali se. Myslím, že to všem došlo,a všichni byli trochu naštvaní, ale nikdo kromě Harryho to na sobě nedal znát.

Když odešli, tak jsme nad tím musela uvažovat, co Harrymu tak vadilo a proč s tím přišel Niall až ted? Proč ne dřív ? Měla jsme milion otázek ale hlavní bylo, že ani jedna otázka se netýkala Jeremyho. Díky nim.Nejlepší na tom bylo, že za týden mají zase přijít a já se těším co bláznivého je na padne. Když odcházeli tak mě varovali, že se mám připravit když jsme teda volná a bez závazků, že se to oslaví pořádně.

TAK CO ŘÍKÁTE ? DÁ SE TO ? CHCETE DALŠÍ ?

One Direction - Fanfics (jednodílovky)Kde žijí příběhy. Začni objevovat