Sinema

8 1 0
                                    

       Akşam

    " yaaa ben ne giynicem Zeynep" yüzünü buruşturup "ayy cırlama be kızım şimdi bişey buluruz "
   " ya yok işte baksana hiç bişey yakışmıyo ya çıldırıcam " dolabı biraz daha kurcuklayıp " işte buldum be " koşarak yanına gittim. " hani nerde hani göster "
Bana gösterdiği mavi açık yüksek  bel kot dar paça heryeri yırtık pantolon   ,salaş beyaz  tişört üstünde siyah yazıyla #Punk* yazıyodu ayakkabı olarak siyah converslerimi giydim saçlarımı taradım makyaj olarak kendimi Zeynebin kollarına bıraktım bana hafif fondeten rimel ve eyaliner çekmişti . Siyah küçük deri sırt çantamı alıp " oh be sonunda saol kankitellam " Zeynep güldü " hepsi şuan seni aşağıda bekliyo hadi inelim " acele edip çıktık kapının önünde batunun arabası siyah bmw başka diğer iki araba vardı biri porche diğeri Şahin şaka şaka tabiki bmw ama buz mavisi ben batunun arabasına geçerken Zeynep ee biz hangi arabaya gerçcez mertden ses çıkınca herkes ona döndü " sen benim arabama Zeynep Şebnem de Yağızın arabasına " herkes sert çocuğun söylediğini yaptı
Batunu yanağına güzel bi öpücük kondurdum " hoşgeldin serseri kız aferim açık giyinmemişsin valla akıllanıyon " ciddileşip kararıma geri döndüm " sana ne giycegimi sormamıştım ama " batu anlamamış gözlerle bana baktı " hâlâ anlamıyo musun Batu ben kararımdan dönmeyen bi insanım sana dediğimi çabuk unutmuşsun sana bana sadece aklım emir verebilir demiştim hatırlatıyım istedim " batu hâlâ anlamamış gözlerle bana bakıyodu " be-n  b-en-n Özür dilerim bu kadar tepki vericeğini bilseydim söylemezdim " ağlamakmak için o kadar zor tutuyordum ki kendimi " tamam gidelim Batu artık herkes bizi bekliyo " arabayı çalıştırdı böyle olsun istemezdim Batu Özür dilerim ama bu senin iyliğin için özür dilerim bu kadar canını acıtığım için nefes alıp camdan dışarı baktım birden Batunun telefonuna bildirim geldi arka koltuktaydı ne işi varsa orda alıp tam açıcaktım ekran kilitli bende bile yok be kardeşim be ekranı ona tutum " evet Aslı benim yüz tane kolum var ikisiyle araba sürüyorum üç tanesiyle şifreyi açıyom dimi " gözlerimi devirip arkaya attım telefonu bu kadar soğuk davranmak hiç hoşuma gitmiyo katlanamıyordum hayır yapmalıyım yapcak hiç bir şey yok başka araba durunca geldiğimizi fark ettim . Arabadan indim batu gelip elini belime sardı yere yanlışlıkla çantamı düşürdüm hemen alıp zeyneplerin yanına geçtim
" kızlar ben yapamıyorum kalbim böyle yaptığımda her defasında acıyo onun bana bu sevgisine karşı ben ona soğuk davranıyorum içim acıyo "

" sen bilirsin Aslı ama ikiniz için bu karar çok yıkıcı " dedi Zeynep
" elimde değil sadece ben giderken üzülmesin istiyorum " kızlar tekrar bana sarıldılar erkekler şaşkın şaşkın bakarken
"Siz anlamazsınız " diyince sabır çekip önlerine döndüler. Kızlarla kıkırdadık aşk filmine karar kalınca ona girdik batu benim yanıma oturuyodu diğerleri Şebnemle Yağız eşleşçek şekilde otturdular Yağız yanıma geçti filmin ortasında yağız Şebneme  filimden korkmuş gibi yapıp  omzuna sarıldı bizim grup gülmekten kırılıyodu Şebnem kibarca " neden böyle bişey yaptın Yağız " derken " hani böyle korkar sonra onun omzuna sarılır o anda gözler buluş falan onu yapmaya çalıştım " Yağızın bu söylediğine şen kahkahalar attık . Film bitmiş biz solanun dışına çıkmıştık çoktan bu sefer Şebnem " aaa ama hani cafeye gitcektik " tabiki Yağız cevap verdi . " sen iste yeterki gülüm biz gideriz " diyince herkes oooo lamaya başladı Yağız durumu kurtarmaya  çalışsada olmadı . Gidip yakınlarda bi cafeye oturduk doluydu ama rahatsız edici değildi boş bi masaya oturduk herkes çay içiyodu " valla sohbetinize doyum olmuyo
gençlik " Mertin bu dediğine Yağız " aa evet valla " kendimi çok kötü hissediyordum yerimden kalkıp lavaboya gittim elimi yüzümü yıkadım derken kim geldi sabır Yarrabi ya kim geldiğini söylemedim dimi Tuğba yamalı namı değer orospumuz  Allahım ya diyip çıktım umrumda bile değildi . Geçip yerime oturdum herkes sohbete dalmıştı aklıma arabada Batunun telefonuna gelen mesaj geldi cebindeydi Batuya işaret ettim oda açıp elime verdi ilk önce bildirime baktım aa yok son gelen mesaj o saatlerde değil ne oluyo ya nefes alıp kendimi aradım ilk kendi numaramı onun telefonuna kaydettim . Ee ben ne diye kaydetcem serseri kız olarak kaydettim son aramalardan silcektim çünkü böyle saçma bişey yaptımı bilmesin arama kayıtlarına girdim bi tane mesaj işte bu ama girmiyo silmiş telefonu kapatıp masaya koydum . "Birileri sanırım karıştırınca bişey buldu" 
" hayır bişey bulamadım ama hani bi söz varya dervişin fikri neyse zikride odur Yağız sana bu durumda derviş oluyon " herkes oo larken milletin bize baktığını fark edip susuturdum bizimkileri . Bu neşemizi bozcak olan yan masadaki çocuklardı iki saatir çocuk elini masaya koymuş beni izliyo Allahım bak dön önüne kavga çıkacak benim rahatsız olduğumu anlayan Mert direk söze balıklama atladı. 
" şşş karşında ayımı oynuyo dön sene lan  önüne " hemen çocuk cevap verdi " güzele bakmak sevaptır sevap işlememe engel oluyosun sus " Batu yerinden kakınca tutmaya çalıştım ama olmadı çocuğa gidip yumruğu geçirdi off yeter ya " sen kime bakıyon lan o güzel diyen ağzını Kırarım lan senin amına kodumunun piç kurusu " çocuğa bi yumruk daha aldı Mertler onu dışarı çıkardı . " Batu yeter cidden bana bakan her çocuğu döversen ne yapcam ben ya sen yokken bakmıyolar mı ha " batu banklardan birine oturmuştu herkes oraya toplanmış bize bakıyo Mert" ben hesapı ödeyip geliyorum." Mert bizden uzaklaşıp cafeye girdi. " Aslı dayanamıyorum benim olana bakmalarına dayanamıyorum anlamıyo musun "

" Özür dilerim ama anlamıyorum Batu " dedim kararımı uyguluyordum  dönmek yoktu. nefes alarak Merti bekledim az sonra elinde çanta vardı kendi çantamı alıp görüşürüz demeden oradan uzaklaştım . Eve gitmek istemiyordum peki nereye gidicektim bi yer bulsam ya Aras bana aynı şeyi ikinci defa yaparsa en iyisi taksiyle eve gitmek taksi durağının oraya geldimki kolumdan biri tuttu nedense bu koku bu dokunuş çok tanıdıktı yüzümü döndüğümde Batu olduğunu gördüm " Aslı ben çok özür dilerim her ne yaptıysam bugün bana soğuk davranmanın sebebi her neyse Özür dilerim " kalbim sızlıyodu neden kader böyle bi seçim yaptı ki bana Allahım ağlayarak uzaklaştım artık yoldan taksi bulcaktım. Bi taksi durdurup içine bindim adresi verip camdan dışarı baktım gözümden düşen yaşlar hepsi kalp acısından kendimi çok suçlu hisediyordum. Eve gelince parayı ödeyip eve girdim . Hemen odama çıktım kimse yoktu tek Dilek teyze vardı. Üstümü çıkarıp pijamalarımı giydim vicdan azabından ölebilirdim. Yataktan çıkıp güzel bi duş aldım . Telfonuma baktım 46 arama oha be sanırım biri kontürünü bitirmek istiyo , telefonumu açıp aramalara baktım Batu Batu Batu uff yapma Batu daha çok vicdan azabı çekiyorum yapma derken kapı çaldı "girr" annem içeri girince telefonuma bakmaya devam ettim . " biraz konuşa bilirmiyiz senle " daha ne konuşcak merak ediyom .

" konuşalım "
" bak kızım babanı ne kadar ikna etmeye çalışsamda olmuyo ama 12. Sınıfın ikinci dönemi gideriz diye düşündük hem zaten üniversiteye gitcen ha"
" sizin için benim kararımın ne önemi varki nede olsa ben evet desem sizin dediğiniz olcak hayır desem sizin dediğiniz olcak ne önemi var demi anne " annem yutkunup " sen ne dersen o olcak"
" ya o zaman gitmeyelim "
" bende istemiyorum ama baban ne olcak "
" peki anne " dedim annem yanlız kalmak istediğimi anlar gibi odadan çıktı . Kafayı koyup yattım.

        Yarın Sabah

Bu güneşin ebesini seveyim amına koyayım orospu ya ne vuruyon lan gözüme uff diyip yataktan çıktım. Bu ne ya valla her sabah okul mu olur bi kere sabah mı okul olur ya valla ben bu milli eğitim Bakanını sikiyim ya salak maloz beyinsiz evet sabah çok pozitif uyandım gerçekten , Üstümü giyinip aynaya baktım koyu kot dar paça pantolonumun üstüne mor üzerime yapışan bluzumu giydim. Yemek yemeden çıktım evden giderken biri kolumdan tuttu 'yeter be karrişim be ne tuttular kolundan kızın ' ve yine Batu kolumdan tuttuğu gibi arabasına attı beni " ya Batu ne yapiyon ya bıraksana "
" bana ne olduğunu anlatmadan hiç bir yere bırakmam" diyip arabayı çalıştırdı . Eyvah ben ne diycem hakikaten ben ne diycem aslında bi yalan atsam ne de olsa daha iki buçuk sene var dimi evet evet off peki ne yalan atcam hafi bakkam " Batu anlatcak bişey yok "
" nasıl bişey yok ya manyak mısın geceden beri kendimi yiğip bitiriyorum haberin var mı senin ya " ben salak sadece kendini düşün bencil ben ne haldeyim vicdan azabından öldüm dün gece ya " Batu sen o haldeyken ben ne haldeyim senin haberin var mı tek kendini düşünmekten vazgeç artık neden bitiyoruz biz günden güne biliyo musun bi hiç uğruna senin o lanet olası DAVRANIŞLARIN YÜZÜNDEN " gözümden bi yaş inmişti .
" amacım seni kırmak değil ama beni zorluyosun Aslı sen davranışlarım diyosun ama neden gözlerin başka bişey söylüyo neden "
" sana ben gerçekleri söyliyim mi biz farklı düşünceler içerisindeyiz ve yollarımızında farklı olması gerekir bu durumda şimdi sağa çek Batu inicem." 
" hayır Aslı bu bi açıklama değil " dedi
" sen davranışlarını düzeltmedikçe biz farklı yolların insanlarıyız anla artık belki önceden acele ettik daha birbirimizi tanımadan sevgili olduk birbirimizi sevdiğimizi sandık ama geçici bi hevesmiş Batu anla artık konuşsakta düzelmez "

" gerçekten böyle mi düşünüyosun Aslı "

" maalesef Batu ben sadece gerçekleri söyledim "

" demek geçici bi heves ha benim sana onca dokunuşum kelimelerim davranışlarım hepsi geçici bi heves ha " sözleri tam kalbimi hedef alsada yanlış seçim Batu Özür dilerim

" konuştuk Batu hadi geri dön okula geç kalacaz bak " böyle diyince Batu daha çok gaza bastı. Sustum sadece sustum

Aşkser(aşkserserim)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن