Koncert

11 0 0
                                    

"Aaaa... Sakra.. To snad neni možný" křičela jsem na celý pokoj. Ale to už se rozrazily dveře a v nich stala Mamka "Co ječíš jak na lesy?! Co se stalo?" "Mami! Mami! Oni už nejsou lístky na Jusse" Brečela jsem " No myslela jsem na tebe kočko" řekla Mamka a podala mi obálku s něčím co v ni bylo. "Mami to to to sou lis-lístky na Justina!" "Tak útikej do obchodu a neco si vyber na sebe! Koncert je už dnes večer" Mamka odešla dolu a ja běžela do koupelny. Opět sem se lekla svého odrazu v zrdcadle. Dala sem si lehkou vrstvu make-upu linky rtěnku vlasy sem si jen rozčesala a dal to neřešila. Oblékla jsem si kraťasy a bíle tričko s potiskem ADIDAS. Oblékla si bíle Convers a vzala si kabelku a do ni naházela klíče peněženku a mobil. Přišla jsem před obchod a rozběhla se ke dveřím. Cestou jsem vrazila do malého chlapečka. Pomohla jsem mu na nohy a když jsem se na něj líp podívala. "Jaxon!!" Zařvala jsem s nadšením. Všimla jsem si že na mě někdo ze zhora kouká (Žeby andělíčci :D). Když jsme se na tu osobu podívala "O můj bože!!! To snad neni pravda! OMG! Justin!!!?" "Pššt!" Dal mi ruku před pusu. "Nechci aby někdo věděl že tu sem" "OK OK a mohu se stebou aspoň vyfotit?" "Jo jasně" tak sem vytáhla svůj IPhone a hodili sme selfie. "Dekuju moc" poděkovala jsem mu a už sem byla na odchodu ale Justin mě zatáhl za ruku a řekl "Ale ted se vyfotíme na muj mobil" tak sme se vyfotili a ted on poděkoval on mě. "Dekuji" "za malo" odvetila jsem mu
                          Pohled Justina
Twl jako dost kočka je to. " A jak se vubec jmenuješ?" Zeptal sem se ji "Tay-Tay-Taylor" vykoktala ze sebe. "Přídeš na koncert dneska" zeptal jsem se ji ze zvědavosti. "Jo jo přídu" "To jsem rad potkáme se tam zatim Ahoj" "A-ahoj"
Musí tam přít proste musí ta holka je kus.
           Pohled Taylor
Ja potkala Justina Biebra!! A on se semnou vyfotil na Jeho mobil!!! Klid Klid.... Koupila jsem si černé kraťasy nad pas a tričko Bieber 94. 
                 Večer:
Právě ted stojím před O2 Arénou. A jsem mega moooc Happy. "Ahoj ty jseš taky belieberka?" "Jo jsem." Odpověděla jsem holčině která byla v mým věku.  "Ty máš V.I.P.?" Zeptala se mě mile. "Ano mam ty ho máš taky ?" "Jo". No nějak jsme se zakecaly. Tak a ted uz sme šli na svá místa. Justin nastoupil na podium a všichni se rozkřičeli. "Tak tohle je pecka!!" Řekla jsem nahlas. Začala hrát OLLG. Někdo mě chytl za ruku. Podívala jsem se a za ruku mě vedly dvě tanečnice. Došli jsem na pódio. Posadili mě do křesla. Přišel on. Justin mi podal puket růži. Ječela jsem. Koncert sem si mega užila bylo to neco neskutečnýho. Po koncertě mě ale odvedl pryč. Ocitli jsme se v jeho šatně. "Wau, tak tady je to jako dost hustý" řekla jsem s Otevřenou pusou. "Ale nepřeháněj prosím tě" zasmál se. Bylo dost dlouhou dobu ticho. Začali sme si povídat. Je to fakt fajne člověk. A protoho miluju. Je to muj Idol.  Pak me odvezl domu. "Daš mi tvoje telefoní číslo? Princezno" "OOO-Okay" vyměnili sme si čísla "Zítra ti zavolám Princezno" "Dobře" cítila jsem že sem zrudla. Otevřela sem dveře. Bylo divný že nikdo nebyl doma. Ani auta nebyla v garáži. Marcedes doma taky nebyla. Na lednici žádnej vzkaz nebyl. "Ok, fajn tak jim zavolám" po chvíli jsme uslyšela mamky vyzvánění. "Tak skusim taťkovi" řekla sem si uz trošku panicky. Zase se ozvalo jeho vyzvánění. A u sestry se ozvalo to samé. Tak a ted jsem začala panikařit dost. Běhala jsem po baráku. A nikde nikdo "Ale mama s tátou si mobil berou pořád. Nikam se bez něj nehnou." Šla jsem do pokoje s dost divným pocitem že tu je něco špatně. Ze strachu jsem usnula.

Hungry Game Where stories live. Discover now