Müstakbel Zevcem..

113 22 2
                                    

(Medyada Elisin Giydiği Gelinlik,Egenin Giydiği Damatlik,Elisin Ayakkabısı,Elisin Gelin Çiçeği Ve Egenin Ayakkabısı Var İnterneti Olmayanlar Için Yazıyorum)

Ege'Nin Bakış Açısı:

Düğün Sarayına Geldik Ve Arabadan İndik Arka Kapıdan Geçip Gelin Odasına Biraz Dinlenmek Için Girdiğimizde Zilan Benimle Birşey Konuşmak İstediğini Söyledi Ama Biraz Tedirgindi

Ege: Evet Seni Dinliyorum Zilan

Zilan: Ş-şey b-ben aslında sana bunu başında açıklayacaktım ama Aneyimgil Beni Öldürürdüler hem biye hemde küçük bebeme kıyarlardı ege yapamadim söyleyemedim..

Ege: Neyi Söyleyemedin Neyi Yapamadin Zilan!!

Zilan: Lafımı Kesme Ege Herşeyi Başından Beri Açıklayacagım Ben Aslında Senden Degil Harundan Hamileyim Hani Vardı Ya Bizim Kanlımız Olan Harun. O Gece Hiç Bir Şey Olmadı Ben Seni Soydum Ve Bebek Senin Diye Yutturdum.. DNA testine gelecahk olursak harunla ikimiz seninle gidip testi verdikten sonra tekrar gittik ve hemşireye testi değiştirmesi için yüklü miktarda para verdihk biliyem çok kötü oldu amma yapacahk birsey yok şimdi benle evlenmekten vazgecsen bile adenyayla gardaşımı evlendirirler haberiyyn olsin

Dedi Ve Ben O An Çıldırdım Başladım Bağırıp Çağırmaya..(kürtçe aksanıyla devam edecegim arkidisler)

Ege: Jİ DEVE ZİLA DEBEJE, TU NE TİŞTEN KU MİN RUNİŞTİNA KU Dİ GUHE BİPARÊZE!!(Ne Diyosun Sen Zilan Ağzından Çıkanı Kulağın Duyuyormu!!)

Zilan: Eger Xwede, Ku Mafê Bimire Dibhinize, Ez Ji We Re Dibejim..(Duyuyor Ege Allah Kahretsin Ki Doğruyu Söylüyorum..)

Ege: GODDAMN WE, CAWA SURE HÜN CAWA TİŞTEKİ WEK WÊ!!(Seni Allah Kahretsin Nasıl Böyle Birşey Yaparsın Nasıl!!)

Zilan: An Ji Ku, Ew Mafê Te Ye, Lê Ez Nikarim Tişke Ku Nimüneya Li 3 Me Hatin Kuştin..(Ne Desen Haklısın Ama Yapamazdım Bunu Bize Yoksa 3 ümüzüde Öldürürlerdi..)

Ege: BES E BES E, EM E WE BİKİN EV Çİ DİFİKİRİ CHİN CUT Lİ!!(Yeter Artık Kes Çeneni Ne Yapacağız Onu Düşün!!) HÜN FÊM BİKİN KU EZ GET GETTİNG ZEWİCİ Dİ WÊ HEJMARÊN FAHİŞE Jİ MİN Bİ WE!!(Ben Seninle Bu Şekilde Asla Evlenmem Anlıyormusun Beni Fahişe!!)

Zilan: A-Anlıyorum Ege A-Ama Harun Beni Aşağıda Bekliyor Ne Olursen Gidem Ben Buralardan Bir Daha Seni Rahatsız Da Etmem Allah Aşkına

Ege: Yok Yaaa Ben Senin Arkani Topliyim Sende Siktigimin Beyinsizi Harunla Kaç Nah!!! Beraber Halledeceğiz Bu İşi Anladin Mi Beni ZİLAN ZAZAOĞLU!!! Şimdi Benim Bu Gun Tanıştığım Bi Kiz Var Sana Aşşırı Benziyor Onu Arayacağım Ve Bu Düğün Salonuna Gelmeye İkna Etmeye Calisacagim Ben Onunla Para Karşılığı Yani Ona Para Verip Evleneceğim Ve Sende Harunla Siktir Olup Hangi Cehenneme Gideceksen Gideceksin

Zilan: A-Anladım Ege Çok Mantıklı Ama Ya Arkadasin Gelmezse??

Ege: Eger Gelmezse Evlenecegiz Balayına Diye Başka Bi Ülkeye Adenyayida Habersiz Alıp Gideceğiz Ve Orada Boşanıp Sen Ayrı Bi Hayat Biz Adenyayla Ayrı Bi Hayat Kurmaya Calisacagiz Ama Bu Hiçte Kolay Olmayacak..

Dedikten Sonra Kapı Tıklatıldı..

Elis'İn Bakış Açısı:

Damat Ve Gelin Gelmiş Ben Asagidaki Depodan Köpük Spreyleri Almaya Gittiğimde Patron Bana İse İcecek Birseyler Verip Gelin Odasına Yollattırdı Bende Gelin Odasına Doğru Adımlamaya Başladım Ve Kapının Önünde Durdum İçeriden Yabancı Ve Gürültülü Sesler Geliyordu Ancak Bu Sesler Kapıya Yaklaşıp Dinlediğinizde Geliyordu Yoksa Bu Sesleri Müzikten Duymak İmkansızdı Duyduğuma Göre Bu Sesler Kürtçe Sesiydi Tabiii Kürtceyi Bilmedigimden Fransız Görmüş Türk Gibi Kaldım(Bu Deyimi Ben Uydurdum Aslında Öyle Bir Deyim Yok dhjsjsjansns)Biraz Daha Seslerin Gitmesini Bekledikten Sonra Kapıyı Çaldım Ve Girin Demelerini Bekledim Gerçi Kurtseler Nasıl Türkçe Konuşacaklar,Birde Su Var Tabi Bu Zamana Kadar Türkçe O Örenmislerdir Aaaayyy Aklımda Deli Sorular Oluştu Su An Amaaan Neyse Canim Bana Ne Icecekleri Verip Çıkarım Dedim Ve Kapıyı Bir Kez Daha Tiklattim İçerden Girin Sesi Gelince Bende Kapının Kolunu Yavaşça İndirip İçeri Girdim Girer Girmez Damatla Göz Göze Geldik.. Oha Bi Sn. 1 Sn. Bu Sabah Karşılaştığım Cooll, Karizmatik,Ekstra Yahuşuhlu Çocuk Diiilmiii Du Bidaha Bakim Aha Valla O..

Para Karşılığı AŞK..!!Where stories live. Discover now