tror dere meg?

198 17 4
                                    

Marcus hadde fortalt alt og Martinus så veldig overasket ut!

"Wow.." sa Martinus og klødde seg i bakhodet. "Du hadde rett da du sa at hun var gal!" Fortsatte han.

M: Men tror dere meg?
DN: ja, jeg tror deg.
T: me too

Uff, stakkars Marcus assa! Det kan jo ikke være gøyt å ha en sånn ekskjæreste!

"Jeg er skrubb-sulten etter all den kranglingen. Skulle ikke vi gå for å spise kebab?" Spurte Marcus og klødde seg i bakhodet. "Haha, jo det var jo egentlig derfor vi kom hit!" Svarte jeg, og fniste litt.

Vi gikk mot det kebab stedet, som tok kanskje ti minutter eller mer. Men tiden gikk veldig fort, fordi vi snakket om alt mulig mens vi gikk.

"Hva vil dere ha?" Spurte Martinus, mens vi tok av oss jakkene og satte oss ned. "Ehh, skal vi se..." svarte jeg og så på menyen, "...det er jo pizza her også!" "Haha, ja det er det. Visste ikke du det?" Spurte Marcus og lo litt.

Jeg bare himlet litt med øynene, fordi jeg har liksom aldri vært her før....
Tror nok at Marcus skjønte det, fordi han sluttet å le😏

Vi bestilte en stor pizza på deling og en stor Cola på deling (1,5liter).
"DN, kunne du bare ha tatt et bilde av oss? Vi må jo legge noe ut på instagram sånn at fansen vet at vi lever!😂" Spurte Martinus. "Haha, ja en gang var det mange som ble urolig for at det gikk fire dager siden vi postet et bilde på insta!" Sa Marcus mens jeg tok imot mobilen hans. "Smiil gutter" sa jeg når de poserte mens jeg tok bilde.
På bildet skrev de: "Pizza! Vi elsker pizza, hva er favoritt maten deres?"

"Lol, nå kommer dere til å få mange kommentarer!"sa jeg og små lo litt. Guttene svarte bare ja, og skrudde av telefonene sånn at de ikke skulle plinge hele tiden.

//sorry for at jeg ikke har skrevet på syykt lenge! jeg kommer bare ikke på noe å skrive om😑 12 vote og 11 kommentarer for mer!😏 Nå er jeg sykt trøtt, så jeg skal legge meg. Klokken er jo liksom 23:14😅//

Hemmeligheten☆ (Marcus & Martinus)Where stories live. Discover now