Ovo se ne događa...

5.7K 57 3
                                    

Prolazile su minute, sati

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Prolazile su minute, sati...dani , od njihovog posljednjeg susreta. Nitko se nije javljao na pozive. Kao da su sve ono htjeli zaboraviti.

Zapravo, Anabel je sve to htjela zaboraviti. Zaboraviti...je li to moguće?

Svaki put kad bi pomislila na Matijine prekrasne usne i ono savršeno sportski građeni tijelo, u tijelu je osjetila nemir. Kajala se za sve što mu je činila.

Bili su dobri prijatelji oduvjek. Ali ona je na njega gledala puno više. Kao na dečka. Htjela je vidjeti koliko daleko može doći s njim. Znala je da se neće protiviti niti ikome reći za njihove slatke "igre" u krevetu. Što su bivali stariji, to je ona više osjetila da ima potrebe koje nisu mogle čekati. A i on je imao potrebe. Pokušala je mučiti ga, a sad, nakon svega, ona je ta koja ima problema.

Prošlo je previše vremena otkako su se posljednji put vidjeli. Nije znala ništa o njemu, a niti on o njoj. Ona je sjedila doma pitajući se što joj je to trebalo u životu.

Htjela je Matiju i psihički i fizički. Htjela je dodirivati njegovo nago tijelo, njegovu intimu, ljubiti te savršene usne s okusom limuna. Svaki njegov pokret, svaka riječ...izazivalo je tornado u njoj.

...

Sjedila je na svom krevetu u ranu zoru. Cijelu prethodnu noć niti oka nije sklopila. Plakala je. Oči su joj bile nateknute od suza. Dovela je svoj život do katastrofe.

Pogledala je još jednom na kalendar gdje je stajao obilježen dan sljedeće mjesečnice. Prošlo je dovoljno dugo od toga datuma, a krv joj se još nije pokazivala na gaćicama. Sjetila se onog sjedenja na Matijinom penisu i njegovog svršavanja u nju bez zaštite. A bila je tako sigurna da joj nisu plodni dani.
A možda, samo malo kasni, bez razloga.

Ustaje s kreveta i odlazi u toalet. Drhtavim rukama zaključava vrata kako bi bila sigurna. Mama i tata su u dnevnoj sobi u prizemlju i misle kako ju je pogodila samo nekakva viroza. Nitko nezna što je radila već neko vrijeme.

Iz svoje je toaletne torbice izvadila kutijicu sa testom za trudnoću. Samo je gledala u njega bojajući se što će test pokazati, jednu ili dvije crtice.

Gledala je u njega dobrih petnaest minuta, a onda odlućila popiškiti se na njega i sačekati da se dilema riješi sama od sebe.

Nije trajalo dugo, obavi što mora i sjedne na dasku čekajući da se pojavi nekakav znak.

Bilo je prenapeto da bi gledala u njega. Ostavi ga na mjestu gdje je sjedila i uputi se prema velikom ogledalu. Skine sa sebe prvo majicu pa hlače, a naposlijetku i donje rublje. Grudnjak ovoga puta nije nosila.

Gledala je u svoje tijelo očekivajući u najmanju promjenu na njemu. Grudi, normalne osim na tren bolne na dodir. Trbuh, ništa, skroz normalno. Njena intima, željna Matijinih dodira.

Tješila je samu sebe da je sve to od previše uzbuđenja. Ali...pogledavši test za trudnoću i one dvije okomite crtice, smrači joj se pred očima, a u želucu joj zakuha i isti tren dobije nagon za povraćanje.

Prljave igreWhere stories live. Discover now