Moj si

9.6K 73 6
                                    

Novi školski dan. I Anabel i Matija sjede ponovno u svojim klupama.
Matija pogledom prati Anabel i prisjeća se onog trenutka kad ga ona dovodi do vrhunca. Posramljeno spusti pogled kad shvati o čemu razmišlja.

A o čemu Anabel razmišlja. Ni na tren nije pogledala prema njemu niti ga je pozdravila. Djelovala je tako hladno, gore nego li kakva santa leda.

Na jednom od školskih odmora Matija joj priđe i zaustavi ju.

-Hej, imaš minutu?

-Baš i nemam. Ali izvoli. Treba ti ponovno objasniti "matematiku" - podrugljivo i hladno će ona. Kao da igra neku svoju igru s njim u glavnoj ulozi.

-Pa, zapravo i da. Večeras. Kod mene. Ali ovaj put stvarno učenje, molim te. Trebam ispraviti taj ispit jer će raska reć treneru za ocjene pa sam najeb'o.

-Aha, dakle...matematika.

-Da, ali ovaj put bez...onoga...od jučer. - tiho će on da ga nitko ne čuje.

-Da, dobro. Doći ću.

...

Bilo je već dosta sati. Obećala je doći k njemu ali ovaj put da mu zaista objasni matematiku. Iako, imala je plan kako da ju ni ovaj put ne nauče.

Ušla je u kupaonicu koja je bila okružena mirisom vanilije. Ružine latice lebdjele su na toploj površini prepune vode u bijeloj kadi.
Skinula je sve sa sebe i ostala naga. Protrljala je svoje grudi i obujmila ih rukama. Prirodne, a opet...čista petica. Pogledala je svoje tijelo. Velike grudi, meki i uski bokovi i ono među nogama...bez iti jedne dlačice. Izgledala je kao od majke rođena.

Legla je u kadu prepunu vode i opustila se. Zamišljala je Matijino golo tijelo s njom u istoj kadi. U mislima ga je dirala tamo gdje najviše paše. Ljubila mu je usne i gurala jezik među zube. On joj je prstima dirao stidne usne i ulazi prsto, zatim s dva, sve dublje i dublje u nju. Stenjala je. Stenjao je i on. Oboje su uživali u navali adrenalina koja se skupljala na njihovim intimnim područjima. Matijin je ud postao prevelik u njenoj ruci, a on je njoj prstom stiskao klitoris i to ju je dovodilo do ludila.

Trebao joj je tren da shvati da je sama u prostoriji i da sama sebi stišće klitoris i dovodi se do kraja. I prepustu se. Prstima raširi stidne usne i gurne nekoliko prstiju unutra i za tren ju preplave najljepši osjećaji.

Ostane još tako ležati dobrih 20 minuta, a onda izađe iznutra otresajući kapljice vode sa sebe. Zagrne se mekim flanelnim ručnikom i uputi se prema sobi.
Zaključa vrata i ponovno ostane gola. Otvori ormar i sagne se kako bi pronašla neku odjeću unutra. Grudi je zaštitila crnim grudnjakom vrlo blagog čipkanog uzorka. Na svoju intimu obuče tange gotovo istog uzorka, no nešto svjetlije boje. Naposlijetku, obuče prekratku suknju i široku majicu na jedno rame koja je otkrivala previše. Ali dovoljno da se Matiji istog trena nadigne. O željela ga je osjetiti u sebi, ali željela je i voditi glavnu riječ u svakoj igri.

Pokupila je svoje stvari i uputila se prema njegovom stanu. Znala je dobro gdje živi. Došla je tamo za svega 30 minuta.
Pozvonila je na vrata i pričekala da ih netko otvori. Nije dugo čekala. Na vratima se pojavio Matija, bez majice u kratkim hlačicama. Primijetila je da su mu noge vrlo privlačne u njima, a golo tijelo bilo je prekriveno stvarno krasnim mišićima.

Najprije ju prostrijeli pogledom ravno u oči, a onda pogledom prijeđe preko nje, od glave do pete. Nije trebalo dugo da mu spolni ud počne pulsirati u boksericama. Ali obuzdavao se jer je znao da se ne smije dogoditi isto što i noć prije.

-Ahm, izvoli, uđi. - mirno će on trudeći se ne obazirati na njen izgled koji ga je izazivao.

-Hvala. Kako si danas? Još nervozan? - upita ona dodirujući ga u prolazu rukom kraj pojasa hlača.

Prljave igreWhere stories live. Discover now