NİŞANLIM...

5.4K 293 25
                                    


Video çok sevdiğim Tayland dizisinin müziği.

HATIRLATMA

*************************

Üzerimi giyinip yatağın üstündeki mermiyi elime aldım.Levent ise hala arkası dönüp bekliyordu.

''Üzerimi giyindim,dönebilirsin.''dedim.

''Tamam seni eve bırakıyım.''dedi

Revirden çıkarken ellerimiz birbirine değiyordu.Levent elimi yavaşca tuttu.

''Böyle daha iyi.''dedi ve karakoldan el ele çıkarken bir kadın sesiyle durduk.

''LEVENT!'' dedi sinirle

***********************

''Anne '' dedi Levent

''Annen mi? ''dedim ve karşımdaki kadına baktım.Kadının bakış Leventle birleşen elimize bakıyordu.Elimi hızla Levent den çektim.Levent ilk başta şaşırdı sonra annesinin bakışlaarını görünce elimi tutup karşısında durduk.

''Kim bu kız! Beni tanıştırmayacak mısın!''dedi Annesi ama kadın benimle tanışmak istediği yok daha çok hesap sorar gibiydi.

Levent diğer elimi de tutup gözlerimin içine baktı.

''Arkadaşım - dediği an elini ondan çektim.Levent ilk başta şaşırsa da sonra gülümseyerek tekrar elimi tuttu ve konuşmaya devam etti.- dostum,sırdaşım,hayatımın başrolü, yanlışım, doğrum ,kalbimi mühürleyen kadın,aklımı başımdan alan kadın,nefesim,nefessiz kalmamı sağlayan kadın,gündüz hayalim ,gece rüyam,sabah güneşim,akşam ayım,dünüm bugünüm, geleceğim ,O benim herşeyim. ''dedi Levent

''Levent ne saçmalıyorsun oğlum.Sen buraya görev için geldin bir ay sonra gideceksin.-dedi annesi ve beni baştan aşağı süzüp Levent'e döndü.- Hem seni bir köylü kızına yem etmeye hiç niyetim yok.-dedi ve bana döndü.- Sende kendi dengine göre bir eş bu ve oğlum yakasını bırak.''dedi ve Levent'in koluna girdi.

''Benim oğlunuz gerçekten seviyorum.''dedim ve arkamdan bir kahkaha sesi geldi.Arkama döndüğümde çok güzel bir kadın vardı.Bize yaklaşıp Levent'in diğer koluna girdi.

'' Sevmek mi! Güldürme beni.Sizin gibi köylü kızları,köyden kurtulup şehire gitmek için yapmayacağınız şey yok.Nerede zengin birini görseniz kancayı takarsınız.''dedi kadın

''Sevda konuşmalarına dikkat et.Nazlı öyle bir kız değil.''dedi Levent .Dua et Kayın valideciğim burda yoksa bu kızın ağzını burnunu kırmasını bilirdim.Bir dakika kim kadında beni eleştiriyor.

''Siz kimsiniz de Leventle aramızda ki ilişkiye karışıyorsunuz.''dedim

'' Nişanlısıyım canikom.''dedi Sevda cadı.

Oowww kız haklı dağılın .Sahibi geldi kızım kaçalım dayak yemeden .İç ses bir sus .Hem kim dayak yiyormuş .Ben bu kızı dörde bölüp üç çıkartıp bir eklerim. Şimdi sus ve ablanı izle.

''Nişanlın mı?''Levent'in karşısına dikildim.

''Ben seni seviyorum...''dedi Levent'in sözünü kestip cümleyi ben tamamladım.

''Ama şu kadınla evleneceksin.İyimiş,o zaman bende Tanerle evleneyim,Gökhanla nişanlanayım ama merak etme canım seni seviyorum.Bu nasıl hoşuna gittimi.Bırak seni pis zampara,senin derdim burada kaldığın bir ay boyunca kendine bir eğlence bulmak.Kusura bakma biz eğlenecek kız değil evlenilecek kızız.Evlenmiyeceksen zamanımı harcama,oyalama kardeşim.''dedim

YUVASIZ ŞAHİNLER- BittiWhere stories live. Discover now