2. BOLUM

29 11 1
                                    

Ben kendi kendime konusurken Ferhat gulerek " uzaktan oyle gozukuyomussun yakindan cok cirkinmissin" dediginde kafamdan kaynar sular dokuldu sanki her an yerin bin kat dibine girebilirim.Ah Ferat yine yapti yapicagini.
Ferat gulmeye devam ederken bende Aysenurla Yasini izliyordum . Aysenur kipkirmizi olmus oy kuzum benim kiyamam. Yasinse hadi artik cevap ver diye benim kuzumu zorluyordu. Ferhatin kahkahalarina dayanamayip Aysenurun yanina gittigimde Yasin sonunda pes etmisti. Cebinden bir kagit cikartip Aysenura verdi ve " tamam biraz.dusun ama bana hemen cevap ver burda benim numaram var bana bu numaradan cevap verirsin "dedi. Ardindanda Ferhatla beraber gittiler.
Ben Aysenura bön bön bakarken o bana " ne " diyerek kafasini salliyordu. Ben basladim konusmaya " kizim daha yeni ne oldu oyle bak Yasinde seni seviyormus kanka yasadin hadi gene iyisin cocugun telofon numarasini aldin sen varya sen az degilsin " diye ard arda kelimeleri siralarken Aysenur yurumeye basladi ve beni umursamamaya calisti. En sonunda bende sustum. Beraber baya yurudukten sonra Aysenur konusmaya basldi " aslinda ben Yasine birazcik cok az asik olmus olabilirim ama hemen dalga gecme dedigim gibi birazcik yani tamam mii " dedi ben de gulerek basimi salladim" tamam tamam asik yavru kus " dedim. Aysenur bana tip tip bakinca " tamam kiz bir sey demem "dedim o da gulumsedi.
Aysenur evine gittikten sonra be yurumeye devam ettim.

AYSENURDAN ..
Ben hala soktayim inanamiyorum. Yasinde beni seviyormus cok mutlu oldum . Kabul edecekmiyim bilmiyorum ama mutlu oldum yinede. Aslinda insanlara guvenmiyorum annem sayesinde. Annem beni dogdugumdan beri istemiyor. Bebekken bana amcamla yengem bakmis. Sonra ben 12 yasindayken geri annemgilin yanina gittim. Ama uvey evlattan bir farkim yoktu. Annem her defasinda bana benden nefret ettigini soyluyordu. Bana bu yasima kadar hic bir sey almdilar ne annem ne de babam bir cikolata dahi almadilar. Ben annem uzulmesin diye yemegi mutfakta yerdim. Sirf annem uzulmesin onun gozune girim diye. Bunlari gectimde benim icin en aci olan sey benim gozumun onunde kardeslerimi seviyorlar oglum kizim diyorlar ben ise mal mal bir koseden bakiyom banada bir gun derler umuduyla. Ben hic sevilmenin ne demek oldugunu hissetmedim. Belki Yasin hissettirir. Simdi ise tek basimayim. 15 yasindayken dayanamayip evden kactim iyikide kacmisim. Zaten ben basimin caresine bakiyorum

AYSEGULDEN..
Eve geldigimde annem gil valizleri hazirlamis beni bekliyolardi. Tabi ya bugun iki sendledir gitmedigimiz koyumuze gidecektik. Nese zaten ben hazirdim. Odamda yanima bir kac esya alarak yola ciktik. İki saatlik yolumuz vardi. Ben yol boyunca tek cocuk oldugum icin arka koltukta yayila yayila yattim ve muzik dinledim. Koye geldigimizde herkes bizi bekliyodu. Baya kalabalikti ortam. Ama daha eksik vardi. Benim yeni ogrendigim amcam gelmemisti. Benim bilmedigim amcam varmis ben dogmadan once sevdigi kiz icin kacmis dedemde geri eve donmesi istememis simdi ise affetmis.
Arabadan indikten sonra herkesle selamlasmaya basladik. Selamlasma bittikten sonra hic gormedigim amcam ve ailesi gelmisti. Arabadan indiklerinde ben nerdeyse beyin soku geciriyodum. Bu dogru olamaz demi. Gizlerim kapatip ' Allah im ne olursun bu bir ruya olsun ' diye dua ettim. Gozlerimi actigimda hala ordaydi. O da bana saskin saskin bakiyodu. Yoksa lan ben bunla kuzenmiyim. Allahim sana geliyorum.
Ya FERHATİN BURDA NR İSİ VARRRR...

İnsallah bu bolumu begenirsiniz arkadaslar biraz kisa oldu ama idare edin ..

SİNİR ABİDESİWhere stories live. Discover now