Chapter 33-Cheap shoes & bowling balls

24K 882 65
                                    

Capitolul 33-Pantofi ieftini & bile de bowling
________________________________________
După ce mi-a promis că mă ia la şase să mergem la bowling (şi lăsându-mă cu dureri de la săruturi),Harry mă lasă să ies din biroul său.Toată lumea aştepta,imediat ridicându-se la sosirea sa ,cauzându-mă să mă uit înapoi la eu absolut fără vreo idee ce să fac în timp ce el se ocupa de situaţie,care el aparten s-a încruntat la toată lumea şi m-a sărutat brutal de la revedere.

Munca a trecut încet,cu singura distraţie venind de la izbucninrea simprovizaţei de cântat a Sophiei,şi Louis surprinzându-ne cu sushi pentru prânz.Când terminăm cu munca ,ne grăbim către casă şi ne aruncăm plictisiţi pe canapea,ghemuiţi îi dau detalii lui jace despre micuţul meu pariu.

"La naiba,Norah,tu probabil ar trebui să te perzi în scop" Spune Jace,ciupindu-mă de părţi cu un zâmbet "Vreau să spun,uită-te dracului la el"

"Da,da,el e un bun înger căzut sau ceva.Dar nu vreau să îi dau gen plăcerea de a câştiga,ştii tu?"

"Adică,cred"

Ridic o sprânceană la prietenul meu ,care acum se bosumfla pe canapea cu paharul lui de vin "Încă crezi că ar trebui să pierd?"

"Nu ai mai fost întinsă de la Liam,cam în clasa a opta"

"Eram senior la facultate!" Prostestez aplecându-mă să îi ciupesc urechea "Cam,anul trecut"

"Da,asta a fost acum mult timp"

Cu o altă ciupitură în stomac zboară de pe canapea ,murmurând ceva despre Louis şi FIFA,şi am fost lăsată să mă pregătesc în timp ce ei sorbeau din beri.Harry ajunge cu exact treizeci de minute mai devreme şi mă trage repede din apartament înainte să îi pot săruta pe Jace sau Louis ,care ţipau unul la celălalt despre joc la micuţul nostru televizor,de la revedere.

"Trebuie să fii altundeva?" Şuier iar el mă lasă pe scări.

"Nu,Norah" Se încruntă " De ce ai spune asta?"

"Nu ştiu,pentru că practic m-ai tras afara din apartamentul meu?"

El îşi dă ochii peste cap şi îmi ţine uşa deschisă a Range Rover-ul negru,care surprinzător nu îl conducea James.Mă uit la el  cu veneraţie la frumuseţea sa iar el trece prin faţa maşinii către locul şoferului,apoi alunecă cu uşurinţă în el şi dă drumul morotrului.

Ieşim din parcare  mai repede decât este necesar şi după strângerea bună de pe volan,ceva era în neregulă.El îşi ţinea maxilarul încordat tot timul ce conducea,linia maxilarului său ascuţită evident dureroasă şi se milogea de mine să plases săruturi asta era aproape fără ruşine.

În loc să fac asta mă întorc către geam şi oftez "Care e problema?"

"Nimic" Se răţoieşte.

"Ei bine,arăţi supărat"

El nu răspunde până ce a trebuit să pună frână la culoarea roşie datorită vitezei,în acel moment îşi pune o mână pe genunchiul meu şi îi dă o strângere zdravănă.Fără tragere de inimă îmi ridic capul de pe geam şi mă uit înapoi la el.

"Bine" Stabileşte "Este necesar să îi săruţi de la revedere pe Jace şi Louis de fiecare dată când mergi undeva?"

"Glumeşti?" Chicotesc.După modul în care nările sale sunt la amutamentul meu încerc să îmi strâng zâmbetul de pe faţa mea  "Harry,ei sunt gay.Gen absolut pasional"

"Nu este nevoie să săruţi pe toţi pe care îi vezi,Norah"

"Ei bine nu este nevoie ca tu să îţi dai dracului toţi angajaţii,cred că egali"

Suit and Tie (Harry Styles//română//tradusă)Where stories live. Discover now