SARAH

156 13 3
                                    

Langzaam open ik mijn ogen. Waar ben ik? Ik lig op een koude grond. Ik sta voorzichtig op. Een kreun verlaat mijn lippen en een pijnlijke steek vormt zich in mijn linkerschouder. Uit een reflex grijp ik mijn schouder vast. Ik schud even mijn hoofd en kom weer in de echte wereld. Ik herinner me alles weer. Ik loop -wankel- naar de deur en trek aan de deurklink. De deur zit op slot. Ik loop een rondje door de kamer. Fijn, geen ramen..  Zo kom ik hier nooit uit. Blijf ik nu voor altijd hier opgesloten? Waarom ik..

Ik laat me op het bed ploffen. Ik sluit langzaam m'n ogen en val in slaap. Dan word ik wakker. Een sleutel! Waarom heb ik daar niet aan gedacht? Misschien is er ergens in deze ruimte een sleutel! Dan kan ik de deur openmaken en ontsnappen! Ik sta iets te snel op en val op de grond. Ik ga op handen en knieën zitten en wacht totdat de zwarte vlaag weg is. Ik sta dit keer langzaam op en loop naar de deur. Door mijn ongeluk loop ik nog steeds een beetje moeilijk.

yes! Er zit een sleutel in het slot! Ik draai hem open en net op het moment dat ik de deur uit wil stappen, pakken 2 sterke handen me beet

'Waar ga jij naar toe!?'

Two boys, one girl. #1 VOLTOOIDWhere stories live. Discover now