Confesiuniile Talidei

70 2 0
                                    

Ma ridic dupa canapea cu sufletul  ranit si urc scarile pierduta in ganduri. Arthur vorbeste la telefon si pare furios. Il privesc cu dragoste si ma inchid in baie. Imi dau jos hainele si ma bag sub miile de picaturi de apa. Am nevoie de liniste si de un moment de relaxare. Imi aduc aminte de visul ciudat si ma incrunt la gandul acelui barbat misterios. De ce am visat clubul despre care mi-a vorbit Talida?  Arthur este fratele lui Aleksandr. Cum este posibil asa ceva? Cum este posibil sa stiu atat de putine lucruri despre sotul meu? De ce nu mi-a povestit trecutul lui? Simt cum un val de neincredere ma invaluie. Imi dau seama ca nu i-mi cunosc sotul si muschii mi se contracta. Oare m-am precipitat cand am decis sa ma marit cu el?  

Imi aduc aminte de ziua in care l-am cunoscut pe Arthur. Aveam 24 de ani.Era atat de sexi cu costumul negru care ii scotea in evidenta acea privire greu de uitat.  Eram invitata la o petrecere cu scop caritabil,si atunci ma lovesc de ochii lui,acei ochi! Atat de negrii si de misteriosi.  Mi-au captat atentia din prima clipa cand l-am vazut. Ma invitase la dans si inima mea se pierduse in lumea dragostei. Am stiut din prima clipa ca acel barbat trebuia sa fie al meu. Cu un aer ferm pe care il poarta mereu dupa el imi cere numarul de telefon iar eu il dau fara sa ezit. Dupa acea petrecere am asteptat zile intregi sa ma sune dar disparuse fara urma. Imi pierdusem orice speranta sa il mai revad pana cand intr-o zii primesc apel de la el. A fost ziua in care am simtit ca ma topesc pe picioare. Ma invitase la cina si parca si acum resimt fiorii care imi dansau inauntrul meu. O zii intreaga ma plimbasem dintr-un magazin intr-altul pentru alegerea rochiei perfecte.Trebuia sa il impresionez,si acum imi dau seama ca am reusit. A fost o seara minunata. Aceea a fost prima zii a relatiei noastre. Dupa mai putin de 2 luni ma cere de sotie. Dumnezeule,acum imi dau seama ce repede sa intamplat totul. Dupa un an de relatie m-am si maritat cu el. Cum as  fi putea sa-i rezist acestui barbat? Arthur este intruchiparea frumusetii masculine. Inalt,cu un corp de atlet si ten creol. Ochii lui atat de negrii care ii dau acel aer misterios atat de captivanti. Parul tuns scurt la fel de negru si acele buze atat de senzuale si pline. Il iubesc mai mult ca orice. Invart robinetul auriu si opresc apa care imi mangaia corpul pana in cele mai intime parti. Ma imbrac in halatul alb de bumbac si imi strand parul intr-un prosop. Imi plimb mana pe oglinda aburita si ma privesc pierduta in ganduri cotradictorii. Ma simt atat de rusinata de Talida. Cum sa-i spun ca sotul meu mi-a intersiz sa-i mai vorbesc?  Pentru un moment ma gandesc sa o vad pe ascuns dar imi dau seama ca nu este o idee buna. Asez spuma alba pe periuta de dinti si incep sa-i perii cu viteza. O senzatie mentolata imi explodeaza in gura si imi dau seama ca ma simt mult mai bine. Imi usuc parul si ma indrept catre dormitor. Arthur era pierdut in visele nocturne. Imi pun cu grija pijamalele si ma asez langa el. Il sarut usor pe frunte si fara sa realizez ma inund intr-un vis cu oameni mascati si femei dezbracate.   

                                                                                   ***

Sarutul lui Athur ma trezeste si ma face sa tresar speriata. La dracu,din nou acel vis ciudat care imi bantuie noptile.

-Buna dimineata,iubito? Cum esti? Imi intinde o ceasca de ceai de musetel si se aseaza langa mine grijuliu. Era imbracat intr-o pereche de blugi albastru deschis si un pulover negru care ii scoate ochii in evidenta. Purta o pereche de ghete negre din piele si o geanta pe umar. 

-Mult mai bine,nu mai am febra! II susur incet. 

-Bea ceaiul acesta,i-ti va face bine. Imi saruta mana si imi aranjeaza parul dezordonat. 

-Pleci? Il intreb curioasa.

-Da,am intalnire cu Marck. Trebui sa vorbim despre proiectul hotelului pe care il construim in Ibizza,anul care vine. 

-Am inteles! Eu voi merge sa o vizitez pe mama astazi. A trecut o saptamana de cand am vazuto ultima data. II afisez un zambet jucaus si ii sarut buzele moi.

Masca infidelitatii!حيث تعيش القصص. اكتشف الآن