Un musafir surpriza...

132 6 1
                                    

Usa dormitorului se deschide si in ea apare Arthur,imbracat intr-o pereche de pantaloni de stofa albastru inchis,asortati de o camasa alba care ii 

scoate in evidenta bicepsii musculosi. Sfinte sisoe,barbatul acesta este sotul meu!  Inca nu ma pot obisnuii cu gandul ca sunt sotia celui mai ravnit mascul din Londra! Se apropie usor de patul imens imbracat in lenjeria mea favorita,neagra de matase si imi intinde un pahar de...nu stiu ce.

-Poftim,bea asta! Te va ajuta! Cu ochii inca vrajiti de farmecul lui,baigui usor.

- Ce este? Se aseaza elegant langa mine si imi prinde mana cu ternura. Cu surasul lui provocator imi raspunde pe un tot de mare sef.

-Este o solutie magica,special creata pentru tine,care sa te faca sa ma iubesti pe fiecare zii mai mult. Maresc ochii uimita de cuvintele lui si ii raspund cu un ton naiv. 

-A,da? Si de unde o obtii? Ma priveste cu iubire si continua dar de data asta pe un ton mai bland.

-Pai,sa nu crezi ca se gaseste la orice colt de strada si ma mai costa si o avere. Imi face provocator cu ochiul stang si imi duce paharul cu lichidul magic de culoare galben la buze. Cu un mic protesc al capului leganandul cand in dreapta cand in stanga ii indepartez mana hotarata.

-Nu am nevoie de nici o bautura magica! Mai mult de atat nu se poate iubii. Ii raspund cu fruntea incretita,ca o copila care nu vrea sa-si faca temele. Fara sa ma lase sa termin isi adopta din nou acel ton de superioritate si continua.

-Fii fetita ascultatoare si beal,daca nu cumva vrei sa ti-l torn eu pe gat. Ridica din amandoua sprancenele si isi inclina usor capul intr-o parte.

-Ce zici,crezi ca ne putem intelege in privinta asta? Fara sa mai pot protesta i-mi goleste veninul acela magic pe gat iar eu inchid ochii  cu putere la gustul amarui care ma face sa tusesc cu forta.

-Esti nebun,vrei sa ma omori? Ii strig cu glas pitigaiat ca si cand mi-as fi prins degetele in usa. Imi reglez vocea care nu stiu de unde iesise si continui. 

-Cine te crezi sa ma obligi sa beau.... ma opresc stramband din nas si ii lovesc usor bratul puternic. 

-Yac,e oribil. Ce este? Continui vizibil iritata. Cu o leganare a capului intr-o parte si alta ca si cum ar zice te porti ca o fetita de 4 ani imi elibereaza mana dintr-a lui si imi vorbeste cu caldura.

-Sunt barbatul care te iubeste mai presus de orice in lumea asta,nu crezi ca e asta un motiv intemeiat ca sa iti ofer un medicament pentru starea in care te afli? 

Cu un ton ingrijorat imi atinge usor fruntea si continua.

-Inca ai temperatura,trebui sa te faci bine cat mai repede. Nu imi place sa te stiu cu gripa. Imi dau ochii peste cap si baigui cu o voce joasa.

-Exagerezi ca de obicei! Imi ridica usor barbia cu degetele lui lungi si imi sopteste cu dragoste.

-Sofia,stii ca nu soport nici magar gandul ca ti se poate intampla ceva! Te iubesc si nu imi place sa te vad aici cum zaci toata ziua in patul asta. Imi aranjeaza parul rebel si ma saruta cu dulceata pe frunte. 

-Trebuie sa plec,am intalnire la 20:00 cu Aron!

-Noul manager? Intreb curioasa. 

-Da,Sofi,trebuie sa ii explic cateva lucruri despre hotel.

-OH! Ok,succes! ii raspund indiferenta. 

Masca infidelitatii!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum