Bitch

99 3 0
                                    

Jag fattade inte varför jag stammade jag var trots allt van vid honom och vad han gjorde. Jag visste vem det var man jag vände mig ändå. Jag möttes hans hotfulla grön blåa ögon. Det var Dan. Min ex pojkvän. Nu blev jag riktigt rädd. Han tryckte mig mot mitt skåp och började kyssa mig på nacken. Jag kollade mig omkring men ingen var där alla hade gått. Jag sparkade och skrek men ingen hörde. Jag försökte ta mig ur hans hårda grepp. Men det gick inte han hållde om mina armar hårt. Dan kysste mig en lång kyss på munnen innan han skulle gå. Tro inte att det var en ljuvlig och varm kyss det var en ondsk och hatfull kyss. JAG HATAR HONOM

Dan släppte loss mig jag var på väg att springa men han sa inte så snabbt. Han spottade på mitt ansikte och sa ses imon bitch. Jag kollade på när han gick. Han försvann vid hörnen när jag inte kunde se honom mer så sprang jag till toan och tvättade mitt ansikte.

Jag gick ut från skolan och kollade på klockan den var 14:12. Jag var på väg hem på vägen så gick jag in till en kiosk och köpte en liten chips påse. när jag kom halväg så kom alla dumma minen

Flashback

Jag satt i samma säng där pappa log i. Det var i sjukhuset. Jag kollade mig på pappa han fina ljus blonda hår var rakat. Han hade massor med konstiga slangar i kroppen. Jag öppnade munnen för att säga pappa du kommer alltid att finnas i mitt hjärta men plötsligt så hände det. Maskinen började pipa en lång pip och den hade inga pauser i mellan jag såg på maskinen pappas hjärtslag stannade de fanns inga kurvor länge som visade pappas hjärtslag. Jag hade hoppats på att se hans fina mörk gröna glittrande ögon och jag hade hoppats att han skulle hålla min hand och säga att han älskar mig men näää det gjorde han inte han bara lämnade allt bakom sig. Minna tårar forsade ner för mina kinder och jag kände hur svag jag var. Mamma kom in med sin kaffe kopp i handen. När hon såg på maskinen så tappade hon kaffe koppen på golvet. Jag såg hur mammas ögon var fulla av gråt och de var röda. Jag gick fram till mamma ock skulle krama henne. Men hon drog mig mot väggen och började slå mig och sparka på mig. Hon sa varför gjorde du så

Allvarligt så förstod jag inte vad mamma menade.

Mamma lyfte upp handen och skulle slå mig örfil men hon hann inte för att 3 sjuksköterskor kom in och stoppade henne. De tog mamma i handen och sa till mig att det var bäst att jag stannade kvar här.

Efter 2min hörde jag tunga fotsteg komma. Dörren öppnades och det var dr. Alan han kollade på mig med massa ord i ögonen.

Allt han sa är

Tyvärr vi gjorde allt vi kunde och det här är slutet.

Mina tårar forsade ner för mina kinder även om jag visste att det här var slutet så kunde jag inte höra att han menade att pappa har dött. Det kunde bara inte hände för att om nästa vecka skulle han fylla år.

Jaa,,, sedan dess har mamma lagt skulden på mig. Hon tror att det är jag som har dödat pappa. MEN DET SKULLE JAG ALDRIG GÖRA!!!

Flashback slut

Jag kunde se huset. Jag ville bara inte gå in ditt för att jag visste vad som skulle hända.

Jag gick in försiktigt i huset så att inte mamma skulle höra men hon hörde och jag såg mamma komma ner för trappan med en ny kille. Mamma hålde i sin blus som hon tog på sig när hon kom ber till mig.

''Hej bitch'' sa hon

''H-hej'' sa jag

''Här får du träffa Tommy som älskar ungdomar''

Medan mamma pratade på mig så såg jag hur tommys blick var på mig.

Han kom närmre och närmre. Han kom och kysste mig. EN ÄCKLIG KYSS. sen då drog han upp min tröja och allt.

Mamma kollade bara på mig mitt sitt elaka flin.

Jag kunde verkligen hur tårarna kom ner för min kinder.

Jag gjorde allt för att han skulle sluta men det fungerade inte.

Jag gick upp för mitt rum och grät. Jag tänkte VARFÖR MÅSTE ALLT DET HÄR HÄNDA JUST MIG. Efter jag har kollat lite på mobilen och gått in på en blogg så gick jag in i toan.

Jag öppnade skåpet i toan och såg det precis jag sökte jag tog fram det vassa föremålet och tryckte det hårt på min hund jag gjorde tre jack på min vänstra arm. Jag satte mig på golvet och började gråta och såg hur blodet sprutade men jag brydde mig inte. Det enda jag tänkte på var hur mitt liv skulle vara i framtiden jag skulle säkert få ännu mera skit tänkte jag. Jag hann inte tänka mer innan någon knackade på dörren. Jag visste att det var mamma, vem skulle det annars vara det var bara jag och mamma hemma.

''Vad fan håller du på med bitch''. Sa hon

''Eeeeee. Jag ä-är snart klar stammade jag fram.

Jag sköljde min vänstra arm med vatten och la rakbladet in i skåpet. Jag kom ut från toan och gick snabbt in i rummet. Men jag hann inte gå in i rummet. Mamma fick syn på mig och sa kom ska vi prata

Jag var så glad jag trodde att mamma skulle säga förlåt för allt hon gjorde. Men det gjorde hon inte. Hon hade inte alls ångrat vad hon gjorde.

Vi satte oss i köket och mamma sa att jag skulle sätta mig ner. Jag gjorde som hon sa och satte mig en utav skin stolarna. Mamma letade. Efter något men jag visste inte vad det var för något.

Plötsligt såg jag vad hon tog fram och då visste jag att hon inte hade ångrat sig. Jag försökte springa ifrån henne men det gick inte. Hon tog upp min tröja och skrev något på min rygg jag kände hur det sved.

Jag kunde höra mammas skratt. Jag grät och grät. När hon hade skrivit klart så släppte hon mig.

Jag gick in i mitt rum och la mig på sidan för att jag kunde inte lägga mig på ryggen för att det sved.

Plötsligt började mina ögon bli tyngre och tyngre och jag somnade.

-----------------------------

Det här e typ 3 kap

Förlåt för att det blev så långt ska försöka dela upp det någon annan

KOMMENTERA OM JAG SKA FORTSÄTTA

ELLER VAD NI TYCKER OM BOKEN. SNÄLLA

My love louis tomlinsonDonde viven las historias. Descúbrelo ahora