-6-

802 74 26
                                    

Birini öldürdüm.Öğretmenimi hemde aynı kişiyi sevdiğimiz için.Neden yaptım?.Kafam çok karışık Valya,kötü hissetmiyorum.Harika hissediyorum hatta! ama bu his beni korkutuyor.Birini öldürüp hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum,ne oluyor bana?.Başka biri gibiyim davranışlarım,düşüncelerim.İçten içe başka birine dönüşüyorum.Kimim ben?

***

Uzun bir geceydi.Karakolda geçen uzun bir gece.

Hepimizin ifadelerini aldılar ve bir sürü soru sordular;
Neden tekrar eve girdiniz?.Bay Ray son haftalarda nasıl davranıyordu? gibi bir sürü gereksiz soru.Ah Valya nedense bu dünya bizi ayırmaya çalışıyor gibi.Sürekli engeller,engeller...


Neyse ki arkamda hiç bir iz bırakmamıştım.Ayak izinden,eldeki barut kokusuna kadar.En küçük detayına kadar.

Artık tüm ilgimi sana verebilirim.Günlerden pazar ve bugün Bay Ray'in saat 2'de cenazesi var ve saat 1.Tüm gece ağladığın için saat 4'e kadar yanında kalmama ve ileri derecede rahatsız bir koltukta yatmama rağmen uykum yok,fakat senin göz altların şişmiş ve kahve rengi yorgana ve pembe yastığına sarılı bir şekilde mışıl mışıl uyuyorsun.Bacakların ve ellerinle doladığın şey yastık değilde ben olsaydım,harika bir sabah olabilirdi ama senin sarıldığın şey bir yastık.Aptal bir yastık.Sarıldığın şey bir köpek falan olsaydı kesinlikle onu uçurumdan aşağıya atardım ama bu sadece bir yastık.Kıskanmama gerek yok.Saçmalama Lee.Sakın saçmalama.

İstemsiz bir şekilde yastığı ani bir hızla çekip duvara fırlattım.Gözlerini açmaya çalıştın ama açamayınca uyumaya devam ettin ve yorganı üzerinden attın.Seni daha uzun izlemeyi her ne kadar çok istesemde yetişmemiz gereken bir cenaze var.İfadesiz ama gözünde derin bir anlam yatan yüz ifademi takınıp yanına ilerledim.Yanağına yavaşça dokunduğum zaman gözlerini aniden açtın.Gözlerinin etrafı çapak dolu ve saçların karmakarışık ama hala güzel görünüyorsun.Gözlerin her zaman ki gibi ışıltısını kaybetmemiş.

"Cenaze'ye yetişmeliyiz Valya."

Dişlerini sıkıyorsun,gözün tekrardan doluyor.

Bay Ray'i öldürmemin tek kötü sonucu senin ağlamanı görmekti.Eğer ağlayacaksan bunun benim yüzünden olmasını isterdim.

Arabaya bindiğimizde saat 1:45'ti yol yaklaşık 20 dakikaydı ama hızlı gidersek yetişebilirdik.Bay Ray eceli ile ölseydi kesinlikle cenazesine katılmazdım ama yakınların gözüne girmek ve şüphe uyandırmamak için gidip sahte göz yaşları dökmeliydim.

"Lee."
Adımı söyleyişine bayılıyorum o kadar tatlı söylüyorsun ki sana sarılmamak için kendimi zor tutuyorum.Acaba yatakta nasıl söyleyeceksin.Boğuk bir seslemi yoksa artarda mı?.Belki de içinden bir tanrıça çıkar ve dominant olan sen olursun.Gerçi o biraz zor ama deneyebilirsin.

Az kalsın düşüncelerim yüzünden aptal aptal sırıtacaktım...

"Lee."

İkinci kez söyleyişinde "efendim"diye cevap veriyorum.
"Bay Ray'in intihar ettiğine emin miyiz?yani o mutluydu Lee."
Gözün tekrardan doluyor.Ağlamamak için gözlerini tavana dikiyorsun.

"Valya,Bay Ray'in eşi bir trafik kazasında öldü.Uzun zamandır düşünüyor olmalıydı.Bir insan ne kadar mutlu gözüksede içini bilemezsin."

Kafanı salladın ve dışarıyı izlemeye başladın

Geldiğimizde, o gece kaldırımda oturan ve Bay Ray'in yakını olan polis konuşma yapıyordu.Bay Ray'in harika bir insan olduğunu fakat çok zor zamanlar atlattığını söylüyordu kısacası o da bunun bir intihar olduğundan emindi.

Takip(Yandere)Where stories live. Discover now