12. dio

7.4K 227 5
                                    

Sofija p.o.v.

Nakon sedam dana pocela sam se pakovat za put. Jedva cekam da tamo stignem. Nikola je zivio tamo pa tako i zna gdje je sta. Bicemo u njegovom stanu.

Za dva sata bi trebali da idemo na aerodrom. Nikola je u krevetu dok ja spremam poslednje stvari. Provjeravala sam stvari i nisam stavila pidzamu.

,,Pidzama!" S obzirom da smo bili u 'mojoj' sobi, otvorila sam ormar i trazila je. Sve sam pretrazila al je nigdje nema.

,,Nikola jesi li vidjeo moju pidzamu?"

,,Kako izgleda?"

,,Ma ona crna spavacica."

,,Eno je u mojoj sobi na krevetu." U mojoj sobi... I dalje je njegova. Nije nasa.

,,Mozes mi donjeti molim te." Ustao je sa kreveta i otisao. Ja sam uzela trenerku i majicu te grudnjak i gacice i ostavila na krevetu.

,,Izvoli." Stavila sam je u kofer i zatvorila. ,,Gotovo."

,,Hajde dodji kod mene da se mazimo. Imamo jos vremena." Povukao me je na sebe. Legla sam mu na stomak i mazila ga po obrazu.

,,Volim te malena."

,,Volim i ja tebe." Spojili smo nase usnice u duzi poljubac. Ruke mi nisu mogle mirovat pa sam ih zavukla pod njegovu majicu. Nesvjesno sam je pocela skidati.

,,Necemo dalje." I sada me je odbio. Stvarno mislim da on mene ne zeli. Osjecala sam se tako povredjeno. I ja sam glupa sto sam se vjesala po njemu.

,,U redu." Odgovorila sam mu. ,,Idem se ja spremiti." Iako imam dosta vremena, krenula sam se oblaciti.

,,Sofija vrati se, imamo vremena."

,,Nema veze. Bolje na vrijeme da zavrsim sve."

,,Jel to zbog ovog maloprije?"

,,Zar se ista i desilo?" Okrenula sam mu ledja da mi ne vidi lice.

,,Sofija dodji kod mene. Nemoj da me izbjegavas." Ja njega izbjegavam a on je taj koji dalje od poljupca ne ide.

,,Ne izbjegavam ja nikoga nego se spremam jer nekim slucajem putujemo za nesto vise od sat vremena." Sada je on ustao i stao naspram mene.

,,Ne zelim da posvadjani odemo na medeni mjesec. Hajde, reci mi sta te muci pa da rijesimo to jednom za svagda."

,,Muci me to sto me odbijas. Kada god ti se pokusam malo intimnije pribliziti, ti me odgurnes od sebe. Ne znas kako se osjecam povredjeno." Nisam ga mogla pogledat u oci zbog srama.

,,Ljubavi, ne odgurujem te samo... Ja ne mogu da idem na taj nivo kad ne znam sta ti mislis. I vjeruj mi da bi vise nego ista volio da uzivam u tebi. Nema potrebe da se osjecas tako." Samo sam ga zagrlila. ,,Hajde na tusiranje. Moramo se pocet spremat."

,,Idi ti prvi."

,,Ne, idemo zajedno. Nema ne."

,,Nisam ni mislila odbiti." Zajedno smo usi u kupatilo. Ispocetka mi je bilo neprijatno skinuti se pred Nikolom. Ali on je moj muz i ne smijem se pred njim stidjeti.

Nakon toplog tusiranja, obukla sam grudnjak i gacice. Krenula sam obuci majicu ali su me prekinule Nikoline istetovirane ruke.

,,Sta radis?"

,,Uzivam u pogledu. Jednom ce ovdje biti nasa mala beba." Rukama je prelazio po mom stomaku. Sva sam se raznjezila kada je spomenuo nasu djecu.

,,Da, jednom ali to nece biti uskoro. Ja ne mogu jos da imam djecu, mlada sam isuvise."

The brother of my BFF✔Where stories live. Discover now