//12//

143 15 3
                                    

Eram foarte îngrijorat in privinţa ta, asa ca am mers acasă la tine. Ţi-am întrebat părinţii unde esti. Mi-au spus ca ai murit. Nu am crezut dar aceştia mi-au povestit că te-ai sinucis in aceasta dimineaţă.
Mi-au dat o scrisoare si mi-au sugerat sa plec

Lacrimi fierbinţi imi curgeau pe obraz. Nu se mai opreau, continuau sa cadă si sa formeze doua şanţuri adânci in jurul ochilor. Mi-am îndreptat scrisoarea care cu siguranţă era de la tine, la inima. Am dat drumul lacrimilor si am încercat pentru un moment sa accept realitatea, ca esti mort, ca nu te mai poţi întoarce niciodată. M-am confruntat cu iadul, încecând sa accept lucrul care ma ranea cel mai mult, ca nu mai esti langa mine si nu vei mai fi vreodată.
Mă asez pe o bancă din apropiere si deschid cu grijă scrisoarea

"Dragul meu Louis,

Nu ştiu cu ce as pute începe, dsr totuşi o sa încerc să-ți spun cateva cuvinte. Am fost un laş, ştiu, nu am avut curajul să te privesc in ochi sau măcar sa te ascult.
Îţi aminteşti când m-ai văzut plimbandu-ma pe aleea casei tale in acea seara? Voiam sa vin la tine, sa-ti dăruiesc un trandafir, doar ca nu am avut suficient curaj.
Ţii minte cand te-ai uitat in ochii mei apoi ai încercat sa vorbeşti cu mine, dar eu am plecat? S-a întâmplat pentru că mi-a fost ruşine să nu spun ceva greşit si să te fac sa te îndepărtezi de mine.
Cred ca încă îţi aduci aminte cand m-ai vazut pe jos, batut de Liam
A vorbit urât de tine si am incercat sa-l fac să-şi ţină gura, dar am eşuat, nefiind destul de puternic pentru a-l învinge.
Ştiu, ne-ai văzut pe mine si pe Kendall împreună, dar ea este doar prietena mea, admit, am incercat sa te indepartez si sa te uit din cauza ca imi era frică sa recunosc că te iubesc, pentru ca da, te iubesc, Louis!
Îmi pare rău ca te-am facut să crezi ca este ceva între mine si ea, îmi pare rău că te-am facut sa suferi, iubitule.
Atunci, când mâna ta a prins-o pe a mea, radiam de fericire in interior, dar după ce mi-ai vazut rahaturile de tăieturi, am fugit cât de departe am putut de tine. Nu voiam sa te trag in întunericul din care eu fac parte.
Acum, imi iau adio de la tine, Louis. Sper sa găseşti pe cineva mai bun decât mine, pe cineva care să te merite cu adevărat, cineva care sa te facă fericit, însă niciodată nu uita ca te-am iubit si te iubesc până in cea mai adâncă gaura a galaxiei si înapoi.

Cu dragoste, al tau
Harry"

Loved you firstUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum