Він - квітка ядовита

14 0 0
                                    

-Нуу.... Чого мовчиш?-ледь-ледь не зриваючись на крик проричав він.
Вона пам'ятає їхню першу зустріч. Це була четверта роковина смерті її батьків, коли з довгої подорожі, сестра матері Серафіми повернулася додому з сім'єю. Тобі вона його вперше побачила. Блондина з сімейними очима небесно-блакитного кольору. Він був сонцем що приваблювало, та як підійдеш блише, обпалить ядом.
«Олеандр Цикута. Так звали її троюрідного брата. Його ім'я прям відзеркалювало традицію сім'ї, давати ім'я під характер дитини.І його ім'я було найкращим прикладом.Цикута прзвіше його батька. Це рослина одне з найбільш отруйних в Америці. Це маленькі зонтиковидні квіти зеленого або білого кольору. Рослина вкрай небезпечна для людини. Як і він сам, він був відомою розбишакою не лише у школі, а й по всьому району. Його мати Любисток Цикуда, відомий біолог. Саме вона чомусь запропонувала назвати його Олеандром.Олеандр. Це рослина має квіти з солодким ароматом.»
-Питаю ще раз ти довго збираєшся мовжати!!!!!!
За цей час його друзяки вже добігли до місця подій і спершись на прохолодну стінку, або взагалі на колінах, переводили подих. Але для Олеандра здається ця пробіжка була наче прогулянка по знайомому парку. Ніщо не виказували затяжну погоню за сестрою. Навідміну від його дружків, його руки зі всієї сили зжимали горло Серафіми. Його холодні, як лід очі блищали перемогою. Але вона не підкориться.
-НУУУУУууууууу........-Олеандр зжав руку, ще більше блокуючи їй доступ кисню.
«Чертт...В очах темнієє....................»
-----------------------
Вибачте що так довго не
писала. Просто в мене то екзамен, то АКРи всякі. Суцільний жах😫😫

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 12, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Життя та буття АнгелаWhere stories live. Discover now