Cože, co ?

4 0 0
                                    

V telefonu se ozval mužský hlas který byl docela zkleslý. Muž který byl na druhé straně Winstonovi oznamoval, že jeho sestra zemřela. Byla obětí znásilnění a poté vraždy. Winston úplně v klidu poděkoval za oznámení a poté zavěsil hovor a schoval si telefon do kapsy. Poté se Winston podíval do něma a poté mu začaly ztékat slzy z očí. Nedělal u toho žádné zvuky, pouze mu tekly slzy. Winston začal být dezorientovaný a nevěděl co má v tom momentě dělat. Podíval se na své levné digitální hodinky na to kolik je hodin a začal rychle utíkat neznámo kam. Winston se potřeboval odreagovat než udělá další krok.

Je noc a Winston sedí na okraji střechy a pije z láhve piva. Dívá se bezvědomě na městská světla a přemýšlí co se bude dít s jeho životem dál. Winston se podíval pod sebe a dostal myšlenku, že by skončil svoje trápení, ale vtom se za ním ozval hlas muže. Winston se otočil a ze stínu vylezl muž v kabátě a cigárem v puse který už začínal šedivět. 

Neznámý muž : Nedělej hloupost, je mi jedno co se ti stalo.. Ale můžeme si pomoct, oba dva.

Winston se na něj podíval a poté smutně pozdvihl obočí.

Neznámý muž : Život stebou možná vyjebal, ale momentálně ti život dává druhou šanci, tak ji koukej využít!

Muž nasál ze svého cigára a poté vypustil hluboký kouř, poté řekl..

Neznámý muž : Potřebuju tvou pomoc, ale jestli budeš vypadat takhle zklesle jako troska tak mi jsi kničemu.

Winston : Život už pro mě nemá cenu, co odemě chceš? Řekl zkleslým hlasem.

Neznámý muž se pousmál : Pojď zamnou.

Winston začal následovat muže který ho dovedl ke svému černému a čistému BMW. Poté muž odemkl a nasedl na místo řidiče, počemž Winston pochopil, že má nastoupit také a nasedl do auta. Muž nastartoval motor a zapnul rádio a vyjel s autem neznámo kam. Winston se celou cestu díval z okýnka a nic neříkal.

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 02, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

TĚŽKÝ ŽIVOT - Není cesty zpětWhere stories live. Discover now