7.

272 26 3
                                    


{Taehyung}


Puhelimeni soi jossain. En tiennyt missä se oli mutta menin etsimään sitä. Hetken etsittyäni löysin sen. Juuri kun olin vastaamassa se loppui. Huoh. Katsoin kuka soittaja oli ja se oli Jin. Soitin hänelle takaisin vaikken uskonut että jinillä jotain tärkeää asiaa olisi. Käskisi vain tuoda ruokaa.
"Moi", sanoin.
"Hei tota Chimchimille kävi pieni juttu. Tulisitko sairaalalle ja pyytäsit muut mukaan?" kuulin Jinin väsyneen äänen.
"Joo tottakai! Otan yoongin ja hobin matkalla mukaan!" huudahdin ja lopetin puhelun. Mitähän se on taas riehunut.

{Yoongi}


Söin kun joku hakkasi oveeni. Menin avaamaan sen leipä kädessä.
"Vaatteet päälle ja menoks!" tae huusi.
"Mi-mitä helvettiä?" kysyin ja lähdin vaihtamaan vaatteita.
"Älä kysele ku pistä vauhtia", tae tuhahti.
"Juuuu!" ärähdin. Menin yläkertaan ja laitoin shortsit ja t-paidan. Lähdin alakertaan takaisin ja tae ei enää ollut siellä vaan Hobi! Ohgood en edes muista milloin viimeksi olisimme puhuneet kunnolla.
"Mitä sä tääl?" vältin hänen katsettaan samalla kun puhuin.
"No Tae soitti ja käski tulla tänne. Jiminille kai oli tapahtunut jotain", hobi sanoi ja kuulin pientä murhetta hänen puheessaan.
"Ai..", huolestuin ja pistin oikeasti vauhtia kinttuihini. Varmaan hän nyt sitten pitää Chimchimistä. Ei yoongi ei en saisi olla hänelle vihainen vain koska hän ei ole valmis suhteeseen kanssani!
"Ei hobi odota!" huusin ennenkuin hän astui pihalle.
"No?" hän kääntyi minuun päin.
"Anteeksi" valtin taas hänen katsettaan. Emme kerinneet puhumaan enempää koska tae tuli huutamaan meille.

{Hoseok}


Tarkoittiko yoongi oikeasti tuota? Ehkä en tiedä. Emme ole puhuneet ties milloin viimeksi. Lähdimme sairaalalle ja kun pääsimme sinne ryntäsimme sisälle. Namjoon ja jin odottivat meitä aulassa.
"Mitä tääl ny tapahtuu?" kysyin koska en oikeasti tiedä mitä jiminille oli tapahtunut.
"Missä kookie on?" kuulin taen kysyvän.
"Umh no jimin oli kookiella yötä ja sit aamulla kookie vei sille aamupalaa ja sit hetki syömisen jälkee jimin oli alkanu tärisemään hirveesti ja kookie oli menny shokkiin ja se ei tienny mitä tehä ja sit se soitti mulle" namjoon selitti. "Ja kookie on jiminin huoneessa", namjoon vielä jatkoi.
"No mennään sinne", sanoin ja lähdin kävelemään mutta sitten tajusin etten tiennyt missä se huone oli ja mihin päin piti mennä. "Hei jätkät mihi pitäs mennä?" kysyin ja muut naurahtivat. Pyörittelin vain silmiäni.
"Jin ohjaa teijät sinne nii mä haen jiminille sen vesipullon ja meille kahvit", namjoon sanoi.

{Jin}


"Jin ohjaa teijät sinne nii mä haen jiminille sen vesipullon ja meille kahvit", namjoon sanoi. Vilkaisin häntä ja lähdin kävelemään muut perässäni. Yoongi on ollut aika vaitonainen. Aivan kuin hän ei sietäidi jotain meistä. No entiedä. Pääsimme jiminin huoneen eteen. Olin aikeissa koputtaa ja varoittaa nuoriparia mutta en kerinnyt kun hobi päätti rynniä sisään. Ja siellähän he suutelivat. Kookie ja Jimin. Suloinen pari mutta eivät varmaan olisi halunnut paljastua tällä tavalla.

Sos täst tuli tosi tylsä! :D pahoittelen yritän nyt ottaa itteeni niskasta kiinni. Mulla on kyllä jo suunnitelma mutta se ei sopinut vielä tähä! Kommentteja on kivs lukee! Ja kiitos teille jotka jaksatte lukee tätä tylsää tarinaa mutta lupaan että pian alkaa tapahtumaan!

Stay With Me | Bts Fanfiction Where stories live. Discover now